کد خبر: ۵۳۸۸۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶

برای پاسخ به نیاز‌های مردم تلاش می‌کنیم

تلاش خواهیم کرد که با مردم باشیم و به نیاز‌های آنها پاسخگو باشیم.
برای پاسخ به نیاز‌های مردم تلاش می‌کنیم

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان صبح پنجشنبه؛ ۹ آذر ۱۴۰۳ با حضور در فرهنگستان علوم پزشکی و دیدار با جامعه پزشکان تاکید کرد: اگر من حرف درست را پذیرفتم انسان متقی هستم. تقوا یعنی هرکس در هر جایی ایستاده، بدون خطا کارش را انجام دهد و مشکل مردم را حل کند.

بیشتر بخوانید

وی با بیان این‌که «تلاش خواهیم کرد که با مردم باشیم و به نیاز‌های آنها پاسخگو باشیم.» گفت: اگر مردم و مسئولان به هم اعتماد کنند مشکلات حل خواهد شد. مشکلات را صادقانه به مردم می‌گوییم و با کمک هم حل می‌کنیم.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: تمصمم هستیم وضعیت همه فضا‌های آموزشی را طی یک سال با همان رویکرد مشارکت مردمی بهبود ببخشیم.

وی با بیان این‌که «رفع ناترازی‌ها، مهار تورم، رونق سرمایه‌گذاری و تولید و معیشت مردم در دستور کار است» خاطرنشان کرد: چهار مسئله مهم که باید به آنها رسیدگی کرد، رفع ناترازی‌ها، مهار تورم، رونق سرمایه‌گذاری و تولید و معیشت مردم است.

وی یادآور شد: در زمینه بهداشت و درمان، تجربه‌ای که در زمینه خانه‌های بهداشت و درمان داشتیم، استفاده از مشارکت مردمی بود.

پزشکیان با تاکید بر این‌که «فضای مجازی و شبکه شاد باید در خدمت آموزش کشور قرار بگیرد» گفت که «بی‌عدالتی بین مدارس دولتی و غیردولتی باید از بین برود.» خاطرنشان کرد: با استفاده از فضای مجازی و شبکه شاد می‌توانیم کاری کنیم که در دورافتاده‌ترین نقطه کشور کسانی که در مدارس دولتی هستند، بتوانند از روش‌های آموزشی بهترین استادان استفاده کنند.

وی در عین حال با بیان این‌که «برنامه‌ریزی برای آموزش در همه نقاط کشور انجام شده است.» گفت: فضای مدارس باید با نحوه آموزش هم‌خوانی داشته باشد؛ دانش‌آموزان باید کار تیمی را یاد بگیرند و با یکدیگر ارتباط داشته باشند.

وی افزود: عده‌ای می‌گویند کلاس‌های درس با تعداد بالای دانش‌آموز خوب نیست،، اما از نظر من در یک نگاه دیگر خوب است. می‌توان تعداد دانش‌آموزان کلاس‌ها را به چندین گروه تقسیم کرد تا قبل از برگزاری هر کلاس با هم بحث و تبادل نظر کنند و در کلاس توضیح دهند تا به عبارتی خود دانش‌آموز مرکز آموزش باشد نه معلم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که «در زمینه بهداشت و درمان، به جای این که یک عده کاری را برای ما انجام دهند، خودِ فرهنگستان علوم کار را انجام داده و تصمیم بگیرد.» افزود: فکر، اندیشه و تجربه فرهنگستان علوم بسیار بهتر و بالاتر از افرادی است که بخواهند از خارج از فرهنگستان تصمیم‌گیری کنند. به منظور استفاده از ظرفیت فرهنگستان‌ها، بدنه کارشناس‌ها به آن‌جا منتقل می‌شوند تا در پیشبرد امور تاثیرگذار باشند.

وی گفت: هر کس در هر جایگاهی که هست، اگر کار خود را درست و بدون خطا انجام بدهد، مشکلات مردم حل می‌شود. نباید کاری انجام دهیم که برای جامعه ضرر و زیان داشته باشد، باید نظر درست را قبول کرده و آن را اجرایی کنیم.

وی با بیان این‌که «اگر نتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم؛ قطعا مقصر هستیم.» افزود: امروز که در این جایگاه قرار گرفتم، بسیار عذاب می‌کشم،، چون نباید بگذارم که سفره مردم کوچک شود. هر کسی دلش برای این مردم و مملکت می‌سوزد به میدان بیاید و کمک کند تا مشکلات را حل کنیم.

پزشکیان تاکید کرد: می‌توانیم تدبیری داشته باشیم تا روابط بین بخشی بین وزارت‌خانه‌ها و مشارکت‌های مردمی را در شورای عالی سلامت راه‌اندازی کنیم. اگر مردم را همراه کنیم؛ هر کاری را می‌توانیم انجام دهیم؛ اگر ما به مردم اعتماد کنیم و مردم هم به ما اعتماد کنند مشکلات برطرف می‌شوند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر