کد خبر: ۶۲۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱

خبر خوش رییس جمهور چیست؟

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اقدامات مهمی توسط دولت در حال انجام است، گفت: خبر‌های خوبی در زمینه بهداشت، درمان و سلامت، حل مشکلات داخلی، رفع ناترازی‌ها از مسیر تولید برق خورشیدی و بهبود روابط خارجی داریم.
خبر خوش رییس جمهور چیست؟

مخاطب۲۴- به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه (۸ خرداد)، در صد و دوازدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی که با حضور محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و سایر اعضای این فرهنگستان برگزار شد، درباره درخواست حاضرین جلسه، مبنی بر ترویج سواد سلامت از طریق مدارس، اظهار کرد: دولت با کمک مردم در حال ساخت و تجهیز مدارس کشور است تا کمبود‌های این بخش را رفع و فناوری‌های لازم را در اختیار همه مدارس قرار دهد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: ما همچنین در دولت به دنبال اصلاح شیوه‌های آموزشی در مدارس هستیم و برای رسیدن به این هدف جلسات هفتگی مختلفی با وزارت علوم، آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌ها برگزار کرده‌ایم تا شیوه آموزشی را در مدارس اصلاح کنیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به همکاری استانداری‌های سراسر کشور با مردم در زمینه ساخت مدارس، افزود: استاندار خراسان رضوی پویشی به نام «با من» راه‌اندازی و ۷۰۵ هیأت امنای محلی را برای ساخت ۷۰۵ مدرسه در این استان سازماندهی کرده تا از این طریق مشارکت مردم را جذب کند.

پزشکیان خاطرنشان کرد: دولت به دنبال پیشبرد برنامه‌های خود با مشارکت مردم است. در این زمینه ما در حال اجرای طرح محله‌محوری برای حل مشکلات کشور از جمله مشکلات اشتغال، معیشتی، آموزشی، بهداشت، درمان و سایر مشکلات هستیم و نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلفی از جمله بسیج، ائمه جمعه، استانداران و مردم برای اجرای این طرح به میدان آمده‌اند. حتی این ظرفیت وجود دارد که مشکل ناترازی انرژی را با مشارکت مردم و اصلاح الگوی مصرف در طرح محله‌محوری حل کنیم.

وی درباره پیشنهادات و درخواست‌های اعضای فرهنگستان علوم پزشکی گفت: حتما همه مسائلی را که در این جلسه مطرح شد پیگیری می‌کنیم. وزیر بهداشت هم در حال پیگیری مسائلی از جمله طرح اصلاح نظام پرداخت به کادر درمان، ایجاد و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی و پزشک خانواده است. گزارش اقدامات انجام شده را هم ارائه خواهیم داد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اقدامات مهمی توسط دولت در حال انجام است و خبر‌های خوبی در زمینه بهداشت، درمان و سلامت، حل مشکلات داخلی، رفع ناترازی‌ها از مسیر تولید برق خورشیدی و بهبود روابط خارجی داریم که گزارش آن را ارائه خواهیم کرد، گفت: دولت این آمادگی را دارد که بدون توجه به وابستگی جریانی افراد، از کمک همه آنها استفاده کند. اجرای سیاست‌های کلی نظام و حرکت به سمت سند چشم‌انداز توسعه که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، وظیفه همه بوده و هر کس در این زمینه می‌تواند کمک کند، به میدان بیاید. هدف همه باید خدمت به مردم باشد تا از این مسیر در جامعه آرامش ایجاد کنیم.

در این جلسه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با اشاره به اینکه پیشبرد اهداف نظام سلامت به سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی نیاز دارد، گفت: سطح سرمایه اجتماعی حوزه سلامت خوب است، اما باید این سرمایه را ارتقا داد. هر پیشرفتی در هر زمینه‌ای از جمله حوزه سلامت نیازمند ایجاد محیطی با ثبات و آرامش است و حرکت اصلی دولت هم که تاکنون موفق بوده، ایجاد آرامش و ثبات است.

ظفرقندی تاکید کرد: باید از طریق فضای مجازی به دنبال ارتقای سواد سلامت جامعه بوده و در این زمینه تولید محتوا کنیم. در حال حاضر ۵۰ درصد مبتلایان به دیابت اطلاعی از بیماری خود ندارند، اما با آموزش به مردم و ارتقای سواد سلامت می‌توان اطلاعات مردم را از این بیماری افزایش داد.

وی با اشاره به کاهش آمار مهاجرت جامعه پرستاری و پزشکی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ گفت: ما باید زمینه بازگشت اعضای جامعه پزشکی و پرستاری به کشور را فراهم کنیم تا بتوانیم مجددا از توان آنها در کشور بهره ببریم.

وزیر بهداشت در پایان بر پیگیری‌های این وزارتخانه در زمینه اصلاح نظام پرداخت کادر درمان، اتصال سامانه‌های مختلف درمانی و پیگیری ساماندهی نظام دارو تاکید کرد.

در این جلسه مسائلی از جمله «حل مشکلات بخش دارو»، «تحول در آموزش علوم پزشکی»، «همکاری بین‌بخشی دستگاه‌های اجرایی برای بهبود شاخص‌های سلامت جامعه»، «توجه بیشتر به بیماری‌های غیرواگیردار»، «افزایش همکاری صدا و سیما و آموزش و پرورش برای ارتقای سواد سلامت جامعه»، «اولویت پیشگیری بر درمان»، «تکمیل طرح پزشک خانواده»، «نظارت بر نحوه دریافت تعرفه‌های خدمات پزشکی از سوی پزشکان و جلوگیری از رواج دریافت زیرمیزی»، «توجه به موضوع سلامت روانی و اجتماعی»، «اصلاح و هوشمندسازی نظام سلامت»، «تامین تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های دولتی»، «توجه به سلامت اتباع خارجی»، «پیشگیری از بروز فساد در زمینه تامین ارز برای واردات تجهیزات حوزه بهداشت و درمان»، «ترمیم حقوق اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی»، «توجه به معیشت پرستاران و دستیاران»، «توجه جدی به بیماری‌هایی از جمله دیابت و فشار خون»، «تشویق مردم به انجام ورزش‌های همگانی»، «پرداخت به موقع ارز برای بیماری‌های صعب‌العلاج»، «لزوم تجمیع منابع حوزه سلامت» و «توجه به فرزندآوری و جوانی جمعیت» از سوی رئیس و اعضای فرهنگستان علوم پزشکی مورد تاکید قرار گرفت.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر