کد خبر: ۵۳۷۰۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶

ماجرای خودکشی دانشجوی دانشگاه رازی چه بود؟

معاون دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به خودکشی ناموفق یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه گفت: این حادثه پس از بروز اختلافات شخصی در خوابگاه رخ داد و اقدام سریع مسئولان باعث نجات دانشجو شد.
ماجرای خودکشی دانشجوی دانشگاه رازی چه بود؟

مخاطب۲۴- «داوود گوهری» معاون دانشجویی دانشگاه رازی افزود: «حادثه دو هفته پیش در یکی از خوابگاه‌های دانشگاه رازی رخ داد که در آن یک دانشجوی دختر پس از بروز اختلافات با هم‌اتاقی خود اقدام به خودآزاری می‌کند. بلافاصله پس از وقوع این حادثه، مسئولان خوابگاه اقدامات فوری را انجام داده و دانشجو را به بیمارستان منتقل کردند که خوشبختانه تحت درمان قرار گرفت و وضعیت وی بهبود یافت.»

بیشتر بخوانید

 وی با اشاره به رسیدگی به پرونده این دانشجو گفت: «این دانشجو پیش از این نیز مشکلاتی با هم‌اتاقی‌های خود داشته و چندین بار به کمیته انضباطی دانشگاه احضار شده بود. پس از بروز اختلافات جدید، پرونده‌ای در شورای انضباطی دانشگاه تشکیل شد که پس از بررسی، حکم اولیه صادر شد که عمدتاً تعلیقی بود و قطعی نبود.»

گوهری افزود: «دانشجو پس از دریافت حکم، اعتراض خود را به شورای تجدیدنظر دانشگاه اعلام کرد و در این مرحله، حکم اولیه تایید و در برخی موارد کاهش یافت. برخلاف برخی اخبار منتشر شده، حکم انضباطی این دانشجو منجر به اخراج وی نشده است و تنها در صورت بروز تخلف جدید از سوی وی، ممکن است حکم تغییر کند.»

معاون دانشجویی دانشگاه رازی با اشاره به شرایط فردی و روانی این دانشجو گفت: «این دانشجو مشکلات شخصی و خانوادگی داشت که بر وضعیت تحصیلی و اجتماعی او نیز تأثیر گذاشته است. با توجه به شرایط خاص وی، درخواست مرخصی تحصیلی او پذیرفته شد و هم‌اکنون در منزل و همراه خانواده‌اش به سر می‌برد.»

گوهری همچنین به شایعات و واکنش‌های خارج از دانشگاه نسبت به این حادثه اشاره کرد و گفت: «متاسفانه برخی افراد تلاش کردند از این حادثه برای اهداف شخصی خود سوءاستفاده کنند. دانشگاه تمام تلاش خود را برای حمایت از دانشجو و مدیریت این بحران به‌کار گرفته و از انتشار شایعات نادرست پرهیز کرده است.»

وی در ادامه تصریح کرد: «مشکلات روانی و اجتماعی در بین برخی دانشجویان وجود دارد و دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه رازی همواره در تلاش هستند تا با کمک مشاوره‌های روان‌شناسی و برنامه‌های پیشگیرانه، به شناسایی و رفع مشکلات دانشجویان بپردازند.»

معاون دانشجویی دانشگاه رازی در پایان خاطرنشان کرد: این دانشگاه تمامی مستندات و مدارک مربوط به پرونده این دانشجو را در اختیار مراجع ذی‌صلاح قرار خواهد داد تا واقعیت‌ها روشن شود. همچنین از جامعه دانشگاهی خواسته شد تا از انتشار شایعات و برداشت‌های نادرست پرهیز کنند و با همدلی به حل مشکلات دانشجویان کمک کنند.

 
برچسب ها: خودکشی خوابگاه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
تازه‌ترین آرای کمیته انضباطی تازه‌ترین آرای کمیته انضباطی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدید را اعلام کرد.
تحلیلگر بازار: فشار فروش تخلیه شد، شنبه بورس مثبت است تحلیلگر بازار: فشار فروش تخلیه شد، شنبه بورس مثبت است
یک تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به معاملات امروز گفت فشار فروش سه‌شنبه تخلیه شده و ورود نقدینگی تازه به بازار نویدبخش آغاز مثبت بورس در روز شنبه است. وی تأکید کرد در صورت نبود رویداد سیاسی خاص، سهام بزرگ و خودرویی می‌توانند پیشتاز رشد باشند.
پرسپولیس با اسپانسری از جنس فناوری پرسپولیس با اسپانسری از جنس فناوری
برند ایرانی داریا، با حمایت از پرسپولیس، پیوندی میان فناوری و شور رقابت ایجاد کرده و به عنوان حامی اصلی این تیم در رقابت‌های این فصل خواهد بود.
تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون
در یک تصادف شدید در محور سنقر به بیستون، دو نفر جان باختند و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
نایب رئیس مجلس: حقوق نیرو‌های شرکتی مستقیم پرداخت شود نایب رئیس مجلس: حقوق نیرو‌های شرکتی مستقیم پرداخت شود
نایب رئیس مجلس گفت حقوق نیرو‌های شرکتی باید مستقیم توسط دستگاه‌های اجرایی پرداخت شود و شرکت‌های واسطه‌ای و حجمی حذف شوند.
ایران شروط سختی به آمریکا تحمیل کرد ایران شروط سختی به آمریکا تحمیل کرد
سیاستمدار لبنانی می‌گوید جمهوری اسلامی ایران با اتکا به قدرت سیاسی و راهبردی خود در منطقه، شروط سختی به آمریکا تحمیل کرده و از موضع قدرت مذاکره می‌کند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر