کد خبر: ۲۹۴۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۴

وام‌های تحصیلی افزایش یافت

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره وام‌های دانشجویی و بهبود امکانات خوابگاهی در دوران بعد از کرونا خبرهای خوبی داد.
وام‌های تحصیلی افزایش یافت

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره وام‌های دانشجویی و بهبود امکانات خوابگاهی در دوران بعد از کرونا خبر‌های خوبی داد.

وام‌های تحصیلی افزایش یافت
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود گنجی درباره افزایش امکانات خوابگاهی در دوران پسا کرونا گفت: با توجه به اینکه در دوران کرونا قرار داریم، سعی می‌کنیم تا تمامی خوابگاه‌های سراسر کشور ارتقا یابند. درصدد رفع مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی هستیم و قصد داریم تا رستوران‌ها و غذاخوری‌های دانشگاه‌ها را با بهترین خدمات به دانشجویان ارائه دهیم.

گنجی بیان کرد: وام‌هایی که دانشجویان به آن‌ها نیاز دارند از سوی صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم پرداخت خواهد شد و در این زمینه هماهنگی‌هایی انجام شده تا دانشجویان با مشکل مواجه نشوند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: وام تحصیلی متاهلین را ۹۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داده ایم، یعنی مقدار ۲ میلیون تومان را به ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ارتقا داده ایم.

گنجی ادامه داد: ۳۰ درصد وام شهریه دانشجویان افزایش یافته است و ضمانت مالی برای ارائه وام ودیعه مسکن به دانشجویان خوابگاهی که قصد دریافت خوابگاه بیرون از خوابگاه‌های متری به صورت تک نفره یا گروهی دارند را انجام خواهیم داد تا در این زمینه با مشکلی مواجه نشوند.

او با اشاره به وام ویژه دکترا اظهار کرد: وام ویژه دکترا یا تحصیلی به مبلغ یک میلیون تا ۳ میلیون تومان است که بازپرداخت آن طی ۳ تا ۶ ماه ارائه خواهد شد و همانند وام‌های دیگر است یعنی با ضمانت یک فرد در دفترخانه می‌توانند وام مورد نظر را دریافت کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برخی دانشگاه‌ها در زمینه وام‌های دانشجویی با مشکل مواجه بودند که آن را رفع کردیم و هم اکنون در سطح کشور هیچ دانشگاهی در این زمینه مشکل ندارد.

گنجی بیان کرد: دانشجویان دکترا به جز وام تحصیلی از سایر وام‌ها نیز می‌توانند استفاده کنند. وام ویژه دکترا همان وام تحصیلی دانشجویان دکتری محسوب می‌شود. این دانشجویان نمی‌توانند از وام تحصیلی استفاده کنند.

 



رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: وام ویژه دکترا به دو صورت پرداخت می‌شود یک نوع آن توسط بانک طرف قرارداد دانشگاه هر ۳ماه یک بار پرداخت می‌شود و یک نوع دیگر از منابع صندوق رفاه دانشجویان هر ۶ ماه یک بار پرداخت می‌شود.

اوافزود: مدت استفاده از وام ویژه دکترای تخصصی ناپیوسته حداکثر ۸ نیمسال تحصیلی در طول مقطع تحصیلی است و مبلغ تسهیلات به صورت ماهانه یک میلیون تومان و در سال ۱۲ میلیون تومان است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره افزایش وام دکترا برای سال تحصیلی آینده گفت: سعی ما این است با کمک دولت و مجلس شورای اسلامی پیشنهاد افزایش مبلغ وام ویژه دکترا برای سال تحصیلی آینده را به هیأت امنای صندوق ارائه داده و نیاز‌های دانشجویان را برطرف کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر