کد خبر: ۵۹۴۸۹
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵

جزییات دستگیری یک دانشجوی ایرانی در آمریکا

دانشگاه آلاباما شامگاه چهارشنبه تایید کرد که مقامات فدرال مهاجرت یک دانشجو را در خارج از محوطه این دانشگاه بازداشت کرده‌اند.
جزییات دستگیری یک دانشجوی ایرانی در آمریکا

مخاطب ۲۴- در بیانیه این دانشگاه آمده است که یک دانشجوی مقطع دکترا در دانشگاه آلاباما توسط مقامات مهاجرت فدرال بازداشت شده است.

نام این دانشجو توسط مسئولان این دانشگاه عنوان نشده است، اما سوابق آنلاین اداره مهاجرت و گمرک نشان می‌دهد که علیرضا درودی، شهروند ایرانی و دانشجوی این دانشگاه، توسط این آژانس بازداشت شده است.

بیشتر بخوانید

الکس هاوس، سخنگوی دانشگاه آلاباما، گفت که این دانشجو در خارج از محوطه دانشگاه بازداشت شده است. هنوز دلیل بازداشت این دانشجوی ایرانی مشخص نشده و از طرف دیگر نیز مقامات مهاجرت ایالات متحده هنوز در این زمینه اظهارنظر نکرده‌اند.

روزنامه Crimson White که یک روزنامه دانشجویی در دانشگاه آلاباما است، اولین بار بعد از ظهر چهارشنبه از بازداشت آقای درودی خبر داد. طبق گزارش همین روزنامه دانشجویی، ویزای درودی در سال ۲۰۲۳ حدود ۶ ماه پس از ورودش به آمریکا لغو شد، اما هیچ‌گاه دلیل این اقدام مشخص نشد. گفته می‌شود که از سوی بخش خدمات دانشجویی و پژوهشی بین‌المللی دانشگاه به او گفته شده بود که این مساله اصلا چیز غیرعادی نیست و او تا زمانی که دانشجوی دانشگاه آلاباما است، می‌تواند در ایالات متحده بماند.

بر اساس اطلاعات یک صفحه لینکدین که متعلق به درودی است، او در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه آلاباما تحصیل کرده و در رشته مهندسی متالورژی تخصص دارد که بر روی فلزات مورد استفاده برای تولید محصولات صنعتی تمرکز دارد. سال گذشته، او در لینکدین نوشت که «از اشتراک‌گذاری» اولین مقاله منتشر شده خود به عنوان دکترا «هیجان‌زده است».

برچسب ها: مهاجرت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر