کد خبر: ۶۲۰۲۷
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳

چاقو و چاقو کشی در محیطی علمی به نام دانشگاه! مقصر که بود؟

عصر روز گذشته در دانشگاه آزاد ارومیه، درگیری شدید میان چند تن از دانشجویان منجر به چاقوکشی و مصدومیت سه نفر شد.
چاقو و چاقو کشی در محیطی علمی به نام دانشگاه! مقصر که بود؟

مخاطب۲۴- عصر روز گذشته در دانشگاه آزاد ارومیه، درگیری شدید میان چند تن از دانشجویان منجر به چاقوکشی و مصدومیت سه نفر شد. طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، این حادثه ریشه در اختلافات شخصی و مشاجرات دانشجویان در فضای مجازی داشته که در نهایت به درگیری فیزیکی و استفاده از سلاح سرد در محیط دانشگاه انجامیده است.

​ در این درگیری که بین دو گروه چندنفره از دانشجویان رخ داده، سه نفر از دانشجویان مجروح شده و هم اکنون در بیمارستان تحت مراقبت‌های درمانی قرار دارند.

بیشتر بخوانید

حراست دانشگاه بلافاصله پس از وقوع حادثه در محل حاضر شده و در مدیریت صحنه نقش داشته است. همچنین مسئولان دانشگاه ضمن تأیید وقوع این درگیری، اعلام کردند که پرونده در حال پیگیری از طریق کمیته انضباطی دانشجویان بوده و موضوع به مراجع قضایی نیز ارجاع داده شده است.

یکی از مسئولان دانشگاه گفت: این اتفاق تأسف‌بار حاصل کل کل‌های شخصی در فضای مجازی بود که متأسفانه به نزاع فیزیکی و چاقوکشی منجر شد. هم‌اکنون دانشگاه پیگیر وضعیت دانشجویان مصدوم است و برخورد انضباطی با عاملان در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است که فضای دانشگاه پس از حادثه به حالت عادی بازگشته، اما نگرانی‌هایی درباره امنیت دانشجویان در محیط آموزشی شکل گرفته که نیازمند تدابیر جدی‌تر از سوی مسئولان ذی‌ربط است.

همچنین رئیس دانشگاه آزاد ارومیه با تاکید بر اهمیت حفظ آرامش و امنیت محیط دانشگاه، از همه دانشجویان خواست تا با احترام، آرامش و رعایت قوانین به تحصیل و فعالیت‌های علمی خود ادامه دهند و در جهت حفظ فضای علمی و سالم دانشگاه تلاش کنند.

برچسب ها: دانشگاه آزاد
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازجویی و احضار آیت الله بازجویی و احضار آیت الله
هاشمی رفسنجانی ۲۶سال پیش در خاطرات روز پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۷۸، توصیه برای نظارت بر خبرگزاری ایرنا به جهت دوری از افراد تند و خطی را روایت کرده است.
قیمت گذاری عجیب اینتر برای طارمی! قیمت گذاری عجیب اینتر برای طارمی!
خبرنگار معروف و نزدیک به اینتر خبر داد که یکی از واسطه‌های شناخته‌شده در بازار فوتبال خاورمیانه پیگیر شرایط فروش طارمی بوده است.
ایده میلیون دلاری محسن رضایی درباره ترامپ + فیلم ایده میلیون دلاری محسن رضایی درباره ترامپ + فیلم
سردار محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: ایده میلیون دلاری دارم می‌توانیم شخصیت‌شناسی ترامپ را به یک بازی تبدیل کنیم تا بچه‌ها با آن بازی کنند و خیلی هم خنده‌دار است این بازی
فرزند مسئولیت پذیر می‌خواهید؟ فرزند مسئولیت پذیر می‌خواهید؟
روانشناس شخصیت و طرحواره درمانگر در خصوص این که چه زمانی کودکان باید مسئولیت پذیر شوند توضیحاتی ارائه داد.
گذرنامه زیارتی نیاز به تمدید ندارند گذرنامه زیارتی نیاز به تمدید ندارند
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
نیرو‌های انقلابی برای ترور ترامپ ۳۰ میلیون دلار جمع کردند نیرو‌های انقلابی برای ترور ترامپ ۳۰ میلیون دلار جمع کردند
پس از توهین رئیس جمهور امریکا به مقام معظم رهبری و صدور فتوای مراجع عظام تقلید نیرو‌های انقلابی کارزاری با هدف تامین هزینه جایزه برای ترور دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، به راه انداخته‌اند.
میزان مکالمه رایگان از آبونمان تلفن ثابت بیشتر است میزان مکالمه رایگان از آبونمان تلفن ثابت بیشتر است
دکتر داوود زارعیان، معاون مشتریان خانگی و سرپرست اداره کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: «از ابتدای خردادماه سال جاری، با ابلاغ رسمی سیاست‌گذار و پس از طی مراحل قانونی، تعرفه آبونمان تلفن ثابت در سراسر کشور اعمال شده و همزمان با اجرای این طرح، ۵۰۰۰ دقیقه مکالمه رایگان شهری یعنی بیش از مبلغ آبونمان به تمام مشترکان تلفن ثابت در سراسر کشور هدیه داده می‌شود.»
برگزیده
بازجویی و احضار آیت الله بازجویی و احضار آیت الله
هاشمی رفسنجانی ۲۶سال پیش در خاطرات روز پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۷۸، توصیه برای نظارت بر خبرگزاری ایرنا به جهت دوری از افراد تند و خطی را روایت کرده است.
ایده میلیون دلاری محسن رضایی درباره ترامپ + فیلم ایده میلیون دلاری محسن رضایی درباره ترامپ + فیلم
سردار محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: ایده میلیون دلاری دارم می‌توانیم شخصیت‌شناسی ترامپ را به یک بازی تبدیل کنیم تا بچه‌ها با آن بازی کنند و خیلی هم خنده‌دار است این بازی
سهام تسلا سقوط کرد سهام تسلا سقوط کرد
سهام شرکت تسلا در معاملات ابتدایی روز دوشنبه در بازار بورس آمریکا ۷.۵ درصد سقوط کرد و ۷۶ میلیارد دلار (۵۶ میلیارد پوند) از ارزش این شرکت پاک شد؛ چرا که سرمایه‌گذاران نگران‌اند که تأسیس حزب سیاسی جدید توسط ایلان ماسک باعث دردسر‌های بیشتری برای این خودروساز برقی شود
صفحه خبر بالای تصاویر