کد خبر: ۵۲۲۴۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت تا بهار ۱۴۰۳

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گزارش اخیر خود به بررسی آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور پرداخته است.
آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت تا بهار ۱۴۰۳

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هرچند وقت یک‌بار گزارشی از ضریب نفوذ اینترنت ثابت، سیار و تلفن همراه در کشور منتشر می‌کند و در گزارشی که اخیرا توسط این سازمان منتشر شده، وضعیت اینترنت ثابت و سیار و وضعیت شبکه ارتباطی کشور مورد بررسی واقع شده است.

براساس این گزارش، نفوذ اینترنت پهن باند ثابت از ۱۲/۹ درصد در بهار سال ۱۴۰۲ به ۱۲/۹۲ درصد در بهار سال جاری رسیده است. همچنین ضریب نفوذ پهن باند سیار با رشد قابل توجهی روبه رو بوده است. درواقع ضریب نفوذ پهن باند سیار در بهار سال گذشته (۱۴۰۲) از ۱۲۴/۰۲ به ۱۳۲/۵۶ در بهار سال ۱۴۰۳ رسیده است که حکایت از رشد ۶/۸۹ درصدی در این حوزه دارد.

در بخش دیگری از این گزارش به تعداد خانوار تحت پوشش شبکه فیبرنوری اشاره شده است که طبق آمار ارائه شده در سه ماه نخست سال جاری هشت میلیون و ۶۹ و هزار و ۵۶۵ خانوار تحت پوشش این فناوری قرار گرفته اند. همچنین تعداد شهر‌های دارای پوشش شبکه فیبرنوری تا پایان سه ماه اول سال ۱۴۰۳ به این صورت است ۴۳۲ شهر تا پایانی بازه زمانی گفته شده دارای پوشش فیبرنوری هستند که به تفکیک ۱۷۰ شهر دارای پوشش بالای ۶۰ درصد، ۵۲ شهر دارای پوشش ۳۰ تا ۶۰ درصد و ۲۱۰ شهر دارای پوشش زیر ۳۰ درصد هستند.

در بخش دیگری از این گزارش به وضعیت شکایت ثبت شده در حوزه ثابت و سیار در سامانه ۱۹۵ هم پرداخته شده است که ۷۵ درصد شکایت‌ها متعلق به حوزه ثابت بوده و ۲۵ درصد شکایت‌ها به حوزه سیار تعلق دارد.

از سوی دیگر در این گزارش تعداد سایت‌های ۵ G اپراتور‌های ارتباطی تا پایان بهار ۱۴۰۳ هم اعلام شده که بر اساس آن به ترتیب ۹۶۴ و ۹۰۵ سایت نسل پنجم متعلق به اپراتور اول و دوم تلفن همراه است که در کشور ایجاد شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کاهش شدید قیمت جهانی طلا کاهش شدید قیمت جهانی طلا
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد توافق اولیه تجاری با چین در راه است؛ این موضوع می‌تواند فشار نزولی قابل توجهی بر قیمت جهانی طلا وارد کند.
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
ثبت‌نام آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۵ تا روز یکشنبه ۱۱ آبان ادامه دارد. در این دوره، سه نوع سهمیه برای داوطلبان ایثارگر، مربیان دانشگاهی و استعداد‌های درخشان در نظر گرفته شده است.
کودک معلول در کلاردشت مورد آزار جنسی قرار گرفت کودک معلول در کلاردشت مورد آزار جنسی قرار گرفت
در پی انتشار خبر آزار جسمی «درسا» کودک ۷ ساله معلول در کلاردشت، سازمان بهزیستی مازندران با برگزاری جلسه فوق‌العاده، مجوز فعالیت مؤسسه خیریه متخلف را لغو کرد.
شاکی پژمان جمشیدی سکوتش را شکست شاکی پژمان جمشیدی سکوتش را شکست
شاکی پرونده پژمان جمشیدی از پیشنهاد ۵۰ میلیاردی برای صرف‌نظر از شکایت و ادعای صیغه محرمیت متهم در دادگاه پرده برداشت.
تذکر جدی مجلس به وزیر کار و رفاه اجتماعی تذکر جدی مجلس به وزیر کار و رفاه اجتماعی
در جلسه علنی مجلس، رئیس مجلس با انتقاد از عملکرد وزارت رفاه در اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، خواستار شفاف‌سازی درباره نحوه دهک‌بندی و دسترسی مردم به سامانه رفاه ایرانیان شد.
پزشکیان: اکو نیازمند زیرساخت‌های اقتصادی و پلیس مشترک است پزشکیان: اکو نیازمند زیرساخت‌های اقتصادی و پلیس مشترک است
رئیس‌جمهور در نشست وزرای کشور‌های عضو اکو با تأکید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های اقتصادی، همکاری امنیتی و ایجاد پلیس مشترک منطقه‌ای گفت: عصر همکاری‌های سطحی به پایان رسیده است.
جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم
جواد امام: ظریف یک شخصیت ملی و سرمایه ارزشمند برای ایران است که تلاش‌هایش را نادیده میگیریم؛ ارزش موی گندیده او حتی از کل روسیه و پوتین بیشتر است
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر