کد خبر: ۵۲۰۱۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵

تحول جهان آینده بر بستر اقتصاد دیجیتال ایجاد می‌شود

مدیرکل توسعه کسب و کار مخابرات ایران در نشست هم اندیشی و هم آفرینی نقشه راه توسعه اقتصاد دیجیتال استان قزوین، گفت: آینده اقتصاد دیجیتال و توسعه پایدار می‌تواند با کمک ظرفیت‌ها و هم افزایی، تحول عظیمی در انقلاب صنعتی چهارم ایجاد کند.
تحول جهان آینده بر بستر اقتصاد دیجیتال ایجاد می‌شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:دکتر یاسر باقری مدیر کل بررسی‌های اقتصادی و کسب و کار شرکت مخابرات ایران اظهارداشت: امروز با عبور از سه انقلاب مهم صنعتی وارد انقلاب چهارم شده ایم و شاهد تحول شگرف در اقتصاد دیجیتال هستیم و اگر انقلاب صنعتی چهارم را نادیده بگیرم و هر دستگاه به فراخور خود به شکل تک بعدی، بخشی از اقتصاد دیجیتال را عملیاتی سازد، بی شک توسعه پایدار نداشته و در آینده ضربه خواهیم خورد.

دکتر باقری در ادامه اضافه کرد: امروز اقتصاد دیجیتال براقتصاد کشور‌ها سایه می‌اندازد و رتبه بندی اقتصاد جهانی را تغییر می‌دهد، تا جایی که هر کشوری که در این زمینه پیشتاز بوده و اقتصاد پویایی داشته باشد، می‌تواند در رتبه‌های برتر جهانی جایگاهی داشته باشد.

یاسر باقری با بیان اینکه اقتصاد دیجیتال از موضوعات خرد تا کلان را درگیر می‌کند، تصریح کرد: در این شرایط هیچ چاره‌ای نداریم مگر آن که از فعالیت‌های خرد و کوچک گرفته و از فرد تا خانواده و همه دستگاه‌ها باید در زمینه اقتصاد دیجیتال ورود کرده و آن را جدی بگیریم و از این ظرفیت برای رونق کسب و کار‌ها استفاده مطلوب کنیم.

وی در ادامه اظهارداشت: بایستی از یک دهه گذشته در اقتصاد دیجیتال فعال می‌شدیم تا از قافله جهانی عقب نمانیم، اما امروز هم بایستی با سرعت این مسیر را طی کنیم و عقب ماندگی گذشته جبران شود.

مدیرکل توسعه کسب و کار مخابرات ایران بیان کرد: امروزه فقط با اتکا به فناوری‌های نوظهور و توسعه زیست بوم‌های ارتباطی می‌توانیم به اشتغال و کسب و کار‌ها کمک کنیم و برای رسیدن به آن بایستی زیرساخت‌های آن توسط مخابرات مهیا شود

دکتر باقری در بخشی از سخنان خود اظهار داشت امروز همه کسانی که اطلاعاتی از هوش مصنوعی و اقنصاد دیجیتال داشته باشند با ایده‌های خود می‌توانند حتی در خانه خود نسبت به ایجاد اشتغال و کارآفرینی اقدام کنند و این فرصت در عصر جدید برای همه ایده پردازان مهیا شده است.

باقری در پایان خاطرنشان کرد: کارگروه توسعه اقتصاد دیجیتال در قزوین از اردبیهشت ماه سال جاری راه اندازی شده و با تمرکز بر فرهنگ سازی و آموزش به عنوان یکی از رکن‌های مهم این حوزه گام‌های بسیار مثبتی برداشته است. همچنین امروز باید براساس زیست بوم و آمایش سرزمینی اقدام کنیم، چرا که اقتصاد دیجیتال در زنجیره ارزش قرار می‌گیرد و اگر بر اساس ظرفیت‌ها و فرصت‌ها و اولویت‌های زیست بوم نباشد کارایی ندارد

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی
بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و تقدیر از پاسخ قاطع نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران
بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا
نحوه فعالیت کارکنان دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، بهداشتی و درمانی بر اساس تصمیم‌گیری مراجع ذی‌صلاح خواهد بود.
ایران در مذاکرات روز یکشنبه شرکت نخواهد کرد؟! ایران در مذاکرات روز یکشنبه شرکت نخواهد کرد؟!
سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا گفت: تمرکز اصلی ما در وضعیت کنونی مقابله با تجاوز دشمن است.
موشک هلفایر چیست؟ موشک هلفایر چیست؟
نشریه بریتانیایی «میدل ایست آی» می‌نویسد که آمریکا پیش از حمله اسرائیل به ایران، مخفیانه حدود ۳۰۰ موشک هلفایر را در اختیار این کشور قرار داده است.
اصابت پهپاد‌های آرش ارتش به اهداف در سرزمین‌های اشغالی اصابت پهپاد‌های آرش ارتش به اهداف در سرزمین‌های اشغالی
تعدادی از انواع پهپاد‌های انتحاری آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران دقایقی پیش به اهداف مورد نظر در سرزمین‌های اشغالی اصابت کردند.
مسافران فرودگاه بخوانند! مسافران فرودگاه بخوانند!
لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا فردا تمدید شد.
مشاهده دود غلیظ اطراف تبریز مشاهده دود غلیظ اطراف تبریز
دود غلیظی در اطراف تبریز مشاهده شده است.
برگزیده
بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا
نحوه فعالیت کارکنان دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، بهداشتی و درمانی بر اساس تصمیم‌گیری مراجع ذی‌صلاح خواهد بود.
موشک هلفایر چیست؟ موشک هلفایر چیست؟
نشریه بریتانیایی «میدل ایست آی» می‌نویسد که آمریکا پیش از حمله اسرائیل به ایران، مخفیانه حدود ۳۰۰ موشک هلفایر را در اختیار این کشور قرار داده است.
گرمازدگی در کودکان را جدی بگیرید! گرمازدگی در کودکان را جدی بگیرید!
عضو هیات علمی گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به خطر سه تا پنج برابری گرمازدگی کودکان در مقایسه با بزرگسالان، نسبت به مراقبت ویژه خانواده‌ها از سلامت کودکان تاکید کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر