کد خبر: ۵۱۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۳

توهین استاندار خراسان شمالی به بانوان

استاندار خراسان شمالی در جلسه صبح امروز غافل از اینکه میکروفنش روشن است، گفت: به این زن‌ها رو بدیم کل کشور رو هم تصرف می‌کنن!

به گزارش سرویس استان ها/ خراسان شمالی مخاطب ۲۴ به نقل از شما و اقتصاد، محمدرضا حسین‌نژاد دوین (زادهٔ ۱۳۴۴ در شیروان) نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ شیروان در دورهٔ هشتم مجلس شورای اسلامی بوده و اکنون استاندار خراسان شمالی است. استاندار خراسان شمالی٢٠ سال شهردار در شهر‌های فاروج، طرقبه، چناران، شیروان، منطقه ٢ مشهد مقدس، منطقه ١ مشهد مقدس معاون فرماندار و فرماندار شهرستان چناران بوده است. استاندار خراسان شمالی نماینده و سخنگوی کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی در دوره هشتم مدیرکل دفتر فنی وزارت کشور معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد مقدس (خراسان رضوی) از جمله سوابق اجرایی حسین نژاد دوین است.

 


بیشتر بخوانید: نگرانی‌ها از افت سطح ایستایی آب‌های زیرزمینی خراسان شمالی




حسین نژاد استاندار خراسان شمالی در جلسه صبح امروز هنگامی که فکر می‌کرد میکروفنش خاموش است: به این زن‌ها رو بدیم کل کشور رو هم تصرف می‌کنن!
استاندار خراسان شمالی کیست؟

حسین نژاد متولد اول فروردین ماه ١٣۴۴ در شهرستان شیروان خراسان شمالی است که مسوولیت‌های مختلفی را در حوزه‌های مختلف اجرایی و عمرانی در استان‌های خراسان‌های رضوی و شمالی تجربه کرده است.

حسین نژاد دوران دبیرستان را در شهرستان شیروان سپری و دیپلم ریاضی و فیزیک را از دبیرستان دکتر شریعتی در سال ١٣۶٣ دریافت کرد و در سال ۱۳۶۷ موفق به اخذ لیسانس مهندسی عمران از دانشگاه فردوسی مشهد شد.

وی همچنین در سال ۱۳۷۵ فوق لیسانس عمران از دانشگاه فردوسی مشهد و در سال ۱۳۹۵ نیز مدرک دکترای برنامه ریزی شهری را از پژوهشگاه بحران‌های طبیعی اصفهان اخذ کرد.

یازدهمین استاندار خراسان شمالی٢٠ سال سابقه خدمت به عنوان شهردار در شهر‌های فاروج، طرقبه، چناران، شیروان، منطقه ٢ مشهد مقدس، منطقه ١ مشهد مقدس، معاون فرماندار و فرماندار در شهرستان چناران دارد.

حسین نژاد در هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم شیروان در مجلس انتخاب شد که سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در این دوره بود.

عضویت در جهاد استان خراسان، عضویت در سازمان نظام مهندسی استان خراسان و ریاست نظام مهندسی شهرستان شیروان، کارشناس رسمی دادگستری در گروه راه و ساختمان و نقشه برداری، دبیر شورای ترافیک استان خراسان، عضو کمیسیون الگو – شهر استان خراسان، مسول ستاد بحران شهرداری‌های شمال استان خراسان، مدیر کل دفتر فنی و برنامه ریزی عمرانی وزارت کشور، عضو اصلی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان وزارت کشور از دیگر سوابق حسین نژاد است.

استاندار جدید خراسان شمالی که مستخدم رسمی استانداری خراسان رضوی و مامور به خدمت شهرداری مشهد است از سال ۱۳۹۲ تاکنون معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد را بر عهده داشته است.

رییس جمهوری اسلامی ایران، در جلسه امروز هیات دولت که به انتخاب استاندار خراسان شمالی انجامید، گفت: باید از ظرفیت‌های این استان برای توسعه و بهبود وضعیت اقتصادی به خوبی استفاده شود.

ابراهیم رییسی با توصیه به استفاده از برنامه در اداره این استان اظهار داشت: باید با برنامه وارد استان شوید و وزرا و استانداران هم نیازمند برنامه منطقه‌ای و محلی برای توسعه مناطق مختلف کشور هستند.

وی با تاکید بر اینکه استان خراسان شمالی، فرهیختگان بسیاری دارد، افزود: باید از ظرفیت‌های استان همچون مناطق گردشگری زیبا، اقتصاد مرزی مانند بازارچه‌های مشترک با کشور‌های همسایه برای توسعه خراسان شمالی استفاده شود.

استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از این جمعیت در روستا‌ها ساکن هستند.
استانداران خراسان شمالی از ابتدا تاکنون

خراسان شمالی در سال ۱۳۸۳ بعنوان استانی مستقل از خراسان بزرگ تشکیل شد و تاکنون ۱۱ استاندار در این استان شمالشرق کشور خدمت کرده اند.

محسن نریمان اولین استاندار خراسان شمالی به مدت یکسال و ۶ ماه، بهروز همتی یک سال و هفت ماه در دولت نهم، محمدمهدی مروج الشریعه ۱۰ روز در دولت نهم، محمدحسین جهانبخش ۲ سال و ۹ ماه در دولت نهم و دولت دهم، ابوطالب شفقت ۲ سال در دولت دهم، محمود احمدی بیغش یک سال و ۲ ماه دردولت دهم، سید علی‌اکبر پرویزی ۲ سال و ۹ ماه در دولت یازدهم، محمدرضا صالحی ۲ سال و ۲۱ روز در دولت یازدهم و دولت دوازدهم، محمدرضا خباز ۳ ماه و ۲۶ روز دولت دوازدهم و محمدعلی شجاعی از هفتم آذر ۱۳۹۷ تاکنون در دولت دوازدهم و سیزدهم به ترتیب نماینده عالی دولت در خراسان شمالی بودند.

استان خراسان شمالی با مساحت ۲۸ هزار و ۴۳۴ کیلومتر مربع که از این نظر پانزدهمین استان ایران است به مرکزیت شهرستان بجنورد در شمال شرق ایران است. این استان با قانون دولت در سال ۱۳۸۳ و پس از تقسیم استان خراسان به سه استان، ایجاد شد.

این استان از ۸ شهرستان، ۲۲ شهر و ۱۹ بخش، ۴۰ دهستان و ۸۶۲ روستای دارای سکنه تشکیل شده است؛ اکثریت مردم خراسان شمالی شیعه و بخشی از اقلیت آن سنی هستند و پراکندگی جمعیت این استان از گروه‌های قومی استان شامل کرد، فارس و ترکمن تشکیل شده است.

اقلیم مدیترانه‌ای خراسان شمالی که تفاوت چشمگیری باسرزمین‌های مجاورخویش از نظر برخورداری ازمواهب طبیعی دارد درحقیقت دروازه شمالی خراسان قدیم محسوب می‌شود.

خراسان شمالی از نظر طبیعی محصور بین دو رشته کوه کپه داغ درشمال و دنباله البرز یعنی آلاداغ و شاه جهان در جنوب و سرزمینی کوهستانی با دشت‌های حاصلخیز در میان کوه‌ها می‌باشد که شرایط بسیار مساعدی برای کشاورزی و دامپروری دارد.

برچسب ها