کد خبر: ۴۱۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۷

کولبران به حرف‌های خداداد اعتراض کردند

حال، اما رنجش کولبران و میدان‌دادن به افرادی که بیش از مسائل کارشناسی با اهدافی دیگر به تلویزیون قدم می‌گذارند، باعث شده تا سیاست‌های تلویزیون در این مورد زیر ذره‌بین برود
کولبران به حرف‌های خداداد اعتراض کردند

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از فرارو، حال، اما رنجش کولبران و میدان‌دادن به افرادی که بیش از مسائل کارشناسی با اهدافی دیگر به تلویزیون قدم می‌گذارند، باعث شده تا سیاست‌های تلویزیون در این مورد زیر ذره‌بین برود. سیاست‌هایی که به نظر می‌رسد برگرفته از «به هر دری زدن برای جذب مخاطب باشد». البته مشخصا درمورد برنامه اخیر، این سیاست شکست خورده و جواب نداده است. تیم ملی فوتبال ایران درحالی روز پنجشنبه موفق شد سهمیه حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ را قطعی کند که پخش برنامه کارشناسی در شبکه سه سیما در حاشیه همین بازی، تبدیل به جنجالی جدید شد.

 

کولبران به حرف‌های خداداد اعتراض کردند



به گزارش شرق، ماجرا از این قرار بود که شبکه سه برای پوشش زنده این بازی از دو بازیکن قدیمی تیم ملی ایران یعنی خداداد عزیزی و سیروس دین‌محمدی دعوت کرده بود تا در استودیو حاضر باشند و به‌ظاهر درباره مسائل فنی این مسابقه صحبت کنند. با‌این‌حال، اظهارات عجیب‌و‌غریب خداداد عزیزی درباره کولبران، روی آنتن زنده، باعث دلخوری شدید این قشر و البته نهاد‌ها و مسئولانی شد که پیگیر مشکلات این افراد هستند. پیش از شروع بازی و زمانی که دو تیم مشغول گرم‌کردن بودند، صحبت از شرایط سخت مهدی طارمی شد که در برف ترکیه گیر کرده و به‌سختی به ایران رسیده بود. در شرایطی که صحبت از این بود که حتی نشده مهدی طارمی را با جت شخصی زودتر به ایران رساند، خداداد عزیزی از این گفت که «کولبران» می‌توانستند مهدی طارمی را به ایران برسانند.

او حتی زمانی که مجری برنامه هم بر استفاده از هواپیما تأکید داشت، دوباره حرفش را تکرار کرد و گفت که فقط کولبران می‌توانستند مهدی طارمی را در چنین شرایطی به ایران بیاورند. با وجود آنکه آن بازی با تک‌گل مهدی طارمی به سود ایران تمام شد و ایران به جام جهانی رسید، ولی صحبت‌های عجیب‌و‌غریب خداداد عزیزی، کام بسیاری را تلخ کرد. به‌طوری که فضای مجازی و حقیقی، علیه این بازیکن سابق تیم ملی ایران شد.

به‌زعم افراد منتقد، خداداد با صحبت‌های نسنجیده‌ای که داشته باعث رنجش کولبران شده است. فضای منفی درباره اظهارات خداداد عزیزی به حدی شتاب گرفت که او مجبور شد در گفتگو با «خبر ورزشی» واکنش نشان دهد. با این وجود، خداداد این عده از منتقدانش را هم «نادان» خطاب کرد تا حتی در واکنش‌های بعد از اظهاراتش در شبکه سه هم دوباره جنجال بیافریند.

خداداد عزیزی در این مورد گفت: «به موضع‌گیری مغرضانه یا از سر کج‌فهمی این گروه از افراد نباید توجه کرد. همه مردم می‌دانند من خودم از یک قشر بسیار ضعیف بوده‌ام و با افتخار هم در چندین برنامه گفته‌ام که در خانواده‌ای ضعیف زندگی و رشد کرده‌ام. زندگی من طوری بوده که از ۱۳سالگی گونی ۵۰ کیلویی گچ را روی کولم می‌گذاشتم و تا طبقه چهارم بالا می‌بردم و سپس آن را الک کرده و گچ درست می‌کردم و این کارم تا ۱۷سالگی ادامه داشت و به این موضوع که خودم نیز کولبر بوده‌ام افتخار می‌کنم. کارگران و کولبران جزء شریف‌ترین اقشار یک جامعه محسوب می‌شوند که به‌اصطلاح نان بازوی خودشان را می‌خورند. گفتند به دلیل بارش برف هواپیمای حامل مهدی طارمی نتوانسته در استانبول فرود بیاید و در یکی از روستا‌ها به زمین نشسته است و نمی‌دانند چطور باید یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم ملی را به اردوی تیم برسانند و من هم گفتم می‌توانند از کولبر‌ها کمک بگیرند. کجای این حرف بد بوده است؟ حالا چند آدم با اهداف سیاسی یا بر اثر کج‌فهمی به دنبال کمپین درست‌کردن می‌روند. وقتی می‌گویم از یک کولبر کمک بگیرید تا یک قهرمان ملی را به اردوی تیم برسانیم یعنی نشان‌دادن جایگاه و هنر این قشر که چه کار‌های غیرممکنی را انجام می‌دهند. ببینید این افراد چقدر کج‌فهم هستند که یادشان رفته من خودم همیشه با افتخار گفته‌ام یک بچه کارگر و روستایی‌زاده هستم. باز جای شکرش باقی است کسی با شما دشمنی می‌کند که در این حد نادان است».

البته این اظهارات خداداد عزیزی هم باعث نشد فضا تلطیف شود. نه‌تن‌ها نهاد‌های حامی حقوق کولبران بلکه یکی، دو نماینده مجلس هم به‌شدت به اظهارات خداداد واکنش نشان داده و انتقاد تندوتیزی هم از صداوسیما کرده‌اند که چطور در برنامه‌هایشان از این چهره‌ها استفاده می‌شود.

همین روز گذشته بهزاد رحیمی، نماینده مردم سقز و بانه در مجلس یازدهم در گفتگو با «دیده‌بان ایران» با جملات تندی به خداداد عزیزی تاخت و رفتار او را مایه تأسف خواند: «بنده خودم وقتی این ویدئو را دیدم، به‌شدت متأسف و ناراحت شدم. خداداد عزیزی یک انسان بی‌ریشه است، دلیل نمی‌شود، چون بازیکن است منکر بی‌ریشه‌بودن او شویم! خداداد عزیزی یک اسطوره پوشالی است. درستش این است که تمامی مردم مناطق کردنشین و کولبران، روی دوش او سوار شوند! با اظهارات چنین انسانی شأن و منزلت کولبران شریف از بین نمی‌رود. این فرد با توهین به کولبران شأن خودش را زیر سؤال برده نه شأن انسان‌هایی که با «شرافت» دنبال روزی حلال هستند. بنده به‌عنوان نماینده مردم شریف استان کردستان می‌گویم که هم خداداد عزیزی و هم صداوسیما باید به دلیل توهینی که به کولبران و مردم شریف کردستان کردند، عذرخواهی کنند.

کولبری زاییده بی‌کاری و فقر در مناطق کردستان است. دلیل کولبری مردم کردستان این است که افراد نالایقی مثل خداداد عزیزی به منصب و مقامی می‌رسند که همین امر باعث شده امروز فرصت‌های شغلی در کردستان از بین برود و مردم ما مجبور به کولبری شوند. به نظر بنده شأن جوانان کردستان بسیار از خداداد عزیزی و امثالهم بالاتر است. کسی نمی‌تواند این شأن و منزلت را با مسخره‌کردن از بین ببرد. امثال خداداد عزیزی با پول همین مردم به این جایگاه رسیدند. خداداد عزیزی برای همین توهین‌هایی که به کولبر‌ها کرده چندین میلیارد پول گرفته است!».

البته واکنش‌ها نسبت به اظهارات خداداد عزیزی فقط یک‌سوی ماجراست؛ در این بین نمی‌شود اهمال تلویزیون و سیاست عجیبی را که چندصباحی است در برنامه‌های کارشناسی در پیش گرفته شده، نادیده گرفت. بسیاری در همین ۴۸ ساعت اخیر، تقصیر اصلی را متوجه عوامل شبکه و برنامه فوتبال برتر دانسته‌اند که کارشناسی را با «لودگی» و «مسخره‌بازی» قاطی کرده‌اند. در‌واقع ظاهرا برای اینکه تلویزیون بتواند مخاطب بیشتری در این مواقع داشته باشد، سراغ چهره‌هایی می‌روند که بیش از کارشناس‌بودن شومن هستند و هدف اولشان نه کارشناسی بلکه اشاره به مواردی طنزآمیز است تا به‌زعم خودشان مخاطب را به وجد آورند.

حضور بی‌رویه خداداد عزیزی و البته فیروز کریمی، دو نفر از فوتبالی‌های قدیمی در برنامه‌های مختلف تلویزیونی و البته اینترنتی، برگرفته از همین تفکر نه‌چندان کارگشا در برنامه‌های تلویزیونی است. جالب اینکه برای اولین‌بار نیست که خداداد عزیزی با اظهاراتش، جنجال به پا می‌کند. او به همراه دوست دیرینه‌اش، فیروز کریمی پیش‌تر با به سخره‌گرفتن نویسندگان، باعث ناراحتی این قشر هم شده بودند. حال، اما رنجش کولبران و میدان‌دادن به افرادی که بیش از مسائل کارشناسی با اهدافی دیگر به تلویزیون قدم می‌گذارند، باعث شده تا سیاست‌های تلویزیون در این مورد زیر ذره‌بین برود. سیاست‌هایی که به نظر می‌رسد برگرفته از «به هر دری زدن برای جذب مخاطب باشد». البته مشخصا درمورد برنامه اخیر، این سیاست شکست خورده و جواب نداده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
برگزیده
شهناز یاری: تیم ملی فوتسال بانوان بهترین‌های ایران هستند شهناز یاری: تیم ملی فوتسال بانوان بهترین‌های ایران هستند
سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال بانوان گفت: در این هفت سال تیم ملی فوتسال در چند تورنمنت بین‌المللی شرکت کرده و ما چقدر زیرساخت‌ها را درست کردیم؟ با این شرایط باز هم بچه‌ها با پیروزی برابر چین و صعود به جام جهانی شاهکار کردند.
رونالدو از النصر جدا می‌شود؟ رونالدو از النصر جدا می‌شود؟
به نوشته روزنامه اسپورت عربستان کریستیانو رونالدو با توجه به ناکامی النصر در فصل جاری به جدایی از این تیم در تابستان پیش رو فکر می‌کند.
مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟ مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟
صبح شنبه، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدیدش را صادر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر