کد خبر: ۴۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷

پیشکسوت استقلال چند ساعت بازداشت شد

شکایت سپهر حیدری از مهدی فنونی‌زاده موجب بازداشت این پیشکسوت شده بود؛ البته ماجرا با وساطت برخی پیشکسوتان و یک عذرخواهی مجازی ختم به خیر شد.
پیشکسوت استقلال چند ساعت بازداشت شد

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از "ورزش سه"، ماجرای کری خوانی سپهر حیدری و مهدی فنونی‌زاده مربوط به امروز و دیروز نیست. از چند ماه قبل این دو پیشکسوت پرسپولیس و استقلال در فضای مجازی برای یکدیگر کری خوانی می‌کردند و حتی کار آن‌ها در ادامه به توهین‌های اینستاگرامی نیز کشیده شد.

 

پیشکسوت استقلال چند ساعت بازداشت شد

 


بیشتر بخوانید: سه ماه و یک روز حبس در انتظار بازیکن پرسپولیس

 


در آن زمان ماجرا وسعت زیادی پیدا کرد و اختلاف دو طرف بالا گرفت، اما بعد از چند روز در نهایت همه چیز تمام شد. وقتی برخی پیشکسوتان از فنونی‌زاده و حیدری خواستند که به این جنجال مجازی پایان بدهند، آن‌ها نیز در نهایت راضی شدند که دیگر مطلبی را در صفحات شخصی‌شان علیه یکدیگر منتشر نکنند، اما هیچ‌کس تصور نمی‌کرد این ماجرا چند ماه بعد ادامه‌دار شود و کار به بازداشت فنونی‌زاده نیز بکشد!
ماجرا از این قرار است که چندی قبل مهدی فنونی‌زاده پیشکسوت استقلال در صفحه شخصی‌اش با برخی نزدیکان خود لایو اینستاگرامی را ترتیب داد. در جریان این لایو و در لابه لای صحبت‌های مطرح شده درباره استقلال، فنونی‌زاده بار دیگر توهین‌هایی را به سپهر حیدری و همسر این پیشکسوت پرسپولیس نسبت داد که اینبار دیگر خبری از پاسخ اینستاگرامی کاپیتان سابق سرخ‌ها نبود.


حیدری بلافاصله مساله این لایو جنجالی را از طریق پلیس فتا پیگیری و اقدام به طرح شکایت علیه فنونی‌زاده کرد. با به جریان افتادن پرونده شکایت حیدری از فنونی‌زاده در پلیس سایبری و محکومیت پیشکسوت آبی‌ها توسط دادگاه، قاضی پرونده قرار بازداشت برای وی صادر کرد.

 

پیشکسوت استقلال چند ساعت بازداشت شد


پستی که سپهر حیدری بعد از آزادی مهدی فنونی‌زاده در اینستاگرامش منتشر کرد.


حتی کار به جایی رسید که حیدری اقدام به بازداشت پیشکسوت استقلال کرد و فنونی‌زاده ساعاتی بازداشت بود. اگرچه پیشکسوت پرسپولیس قصد داشت به‌خاطر توهین فنونی‌زاده به خودش و خانواده اش او را روانه زندان کند، اما در نهایت پادرمیانی برخی پیشکسوتان و رفقای مشترک باعث شد تا سپهر حیدری از شکایتش صرف نظر کند و در عوض فنونی‌زاده نیز با انتشار یک ویدئو بابت صحبت‌هایی که در گذشته بر زبان آورده عذرخواهی کند.
مقدمات آزادی فنونی‌زاده امروز فراهم شد و طبق قرار صورت گرفته، پیشکسوت آبی‌ها ساعاتی قبل یک ویدئوی عجیب در اینستاگرامش منتشر کرد که هیچ شباهتی به مطالب قبلی مطرح شده ندارد.
فنونی‌زاده در این ویدئو می‌گوید: «سلام، مهدی فنونی زاده هستم؛ پیشکسوت باشگاه استقلال. قصد دارم بابت لایوی که چند روز پیش داشتیم، از آقای سپهر حیدری و خانواده‌اش عذرخواهی کنم.»
نکته قابل توجه این بود که فنونی‌زاده در صحبت‌های قبلی اش از تیم پرسپولیس با لفظ «پیروزی» یاد می‌کرد، اما در ویدئویی که امروز منتشر کرده، سرخ‌های فوتبال ایران را «پرسپولیس» خطاب می‌کند. او ادامه می‌دهد: «از هواداران باشگاه پرسپولیس نیز همینطور و امیدوارم این عذرخواهی بنده را پذیرا باشند. ممنون و سپاسگزارم.»
گفته می‌شود سپهر حیدری از فنونی زاده خواسته بود که او از هواداران پرسپولیس هم بابت حرف‌های قبلی اش عذرخواهی کند و نام باشگاه را نیز درست بر زبان بیاورد.
حیدری بعد از این ماجرا‌ها پستی را در اینستاگرامش منتشر کرد و نوشت: «همه می‌دانند خط قرمز زندگی من خانواده‌ام و تیم محبوبم پرسپولیس است. کسی که بخواهد به این خط قرمز بی‌احترامی کند، از او نمی‌گذرم. اگر وساطت پلیس محترم فتا و چند تن از بزرگان پرسپولیس نبود، به همین کلیپ که گویای همه چیز هست در هنگام بازداشت رضایت نمی‌دادم و تا آخر شکایت را ادامه می‌دادم.»
او افزود: «ممنون از پلیس فتا به‌خاطر پیگیری هایشان که هیچ کار غیراخلاقی از چشم‌هایشان پنهان نمی‌ماند.»
با همه این تفاسیر به نظر می‌رسد مساله حیدری و فنونی‌زاده بعد از چند ماه جنجال در فضای مجازی پایان پذیرفته؛ بی تردید چنین اتفاقاتی میان بازیکنان سابق فوتبال که سوابق زیادی در عرصه ملی هم دارند، پذیرفتنی نیست و حالا که ماجرای این دو پیشکسوت ختم به خیر شد، انتظار می‌رود دیگر شاهد چنین مسائلی میان موسپید‌های فوتبال نباشیم؛ خصوصا این روز‌ها که هر اظهارنظری در فضای مجازی می‌تواند زمینه‌ساز یک جنجال بزرگ میان طرفداران استقلال و پرسپولیس شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر