کد خبر: ۵۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۹

تایید صلاحیت احمدی نژاد در انتخابات آینده؟

احمدی‌نژادی که با شعارهای آخرالزمانی و مهدویت وارد عرصه انتخابات شد و در ادامه در دور دوم به مباحث ملی و طرح مسائلی درباره پادشاهان هخامنشی همچون کوروش کبیر پرداخت و درنهایت هم به منتقد اصلی نظام تبدیل شده است.
تایید صلاحیت احمدی نژاد در انتخابات آینده؟

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از اقتصادنیوز، علی محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران به روزنامه اعتماد گفت: آقای احمدی‌نژاد مصداق سیاستمدار فرصت‌طلب و اپورتونیست در فضای سیاسی ایران است. احمدی‌نژادی که با شعار‌های آخرالزمانی و مهدویت وارد عرصه انتخابات شد و در ادامه در دور دوم به مباحث ملی و طرح مسائلی درباره پادشاهان هخامنشی همچون کوروش کبیر پرداخت و درنهایت هم به منتقد اصلی نظام تبدیل شده است.

 

تایید صلاحیت احمدی نژاد در انتخابات آینده؟

 


بیشتر بخوانید: احمدی نژاد در توییتی از اوکراین دفاع کرد



البته باتوجه به اینکه تعبیر «فرصت‌طلب» را به‌کار بردم، باید این نکته را توضیح بدهم که درواقع یکی از ویژگی‌های آقای احمدی‌نژاد که اتفاقا از جهاتی بسیار هم مثبت است، همین است که به جامعه توجه می‌کند و دقت دارد که مردم به چه موضوع و مساله‌ای توجه دارند و چه مسائلی برای جامعه اهمیت دارد و بر همان اساس موضع‌گیری می‌کند. چنان‌که در همین اواخر شاهد بودیم با نگاهی که به رویکرد جامعه داشت، نسبت به مسائل روسیه موضع گرفت و موضع بسیار خوبی هم اتخاذ کرد.

 


معتقدم احمدی‌نژاد همواره آماده است که به محض فراهم شدن شرایط و زمینه مساعد، در میدان حضور پیدا کند. در واقع اسبش را زین کرده و به محض آنکه تاییدصلاحیت شود -که معتقدم بعید هم نیست و احتمال دارد که در آینده چنین اتفاقی بیفتد- وارد میدان می‌شود. ضمن آنکه دست‌کم بخشی از جامعه هم به خاطر همین شعار‌های پوپولیستی و مواضع عوام‌پسندی که اتخاذ می‌کند، این احتمال نیز قابل‌تصور است که به موفقیت برسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چند زن و کودک از زیر آوار ساختمان مسکونی نارمک بیرون کشیده شدند؟ چند زن و کودک از زیر آوار ساختمان مسکونی نارمک بیرون کشیده شدند؟
طبق آمار اعلام شده توسط نیرو‌های امدادی از زیر آوار ساختمان مسکونی نارمک حدود ۷ کودک و چند زن غیرنظامی از زیر آوار‌ها بیرون کشیده شده‌اند.
آتش سوزی در انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام تهران آتش سوزی در انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام تهران
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران جزئیات حریق انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام را تشریح کرد.
«شرایط اضطراری» اقامت در هتل‌های ایران اعلام شد «شرایط اضطراری» اقامت در هتل‌های ایران اعلام شد
به دنبال لغو پرواز‌ها در پی حملات اخیر اسرائیل به ایران و بلاتکلیفی مسافران در برخی شهرها، جامعه هتلداران ایران در بیانیه‌ای، شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در وضعیت موجود را اعلام کرد.
تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه
سازمان هواپیمایی کشوری طی اطلاعیه هوانوردی از تمدید توقف پرواز‌ها در فضای کشور تا ساعت ۲ بامداد فردا (دوشنبه، ۲۶ خرداد) خبر داد.
مردم خوشحال ایران! مردم خوشحال ایران!
معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از ثبت ۵۱۰۰ مورد واقعه ازدواج در روز‌های جمعه و شنبه (عید غدیر) خبر داد.
مترو از امشب ۲۴ ساعته باز است مترو از امشب ۲۴ ساعته باز است
مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: مساجد از پناهگاه‌های مردم است و از امشب نیز قرار است مترو‌ها باز شود تا مردم بتوانند ۲۴ ساعته پناه بگیرند؛ بسیاری از مدارس نیز مکان امن است و مردم می‌توانند به آن پناه ببرند.
مریلا زارعی به نتانیاهو چه گفت؟ مریلا زارعی به نتانیاهو چه گفت؟
«فقط می‌توانم خشمم را بر گوش جنایتکارت فریاد کنم. لعنت خدا بر تو که آنقدر وقیحانه جنایت کردی که دیگر چشمانمان به شنیع‌ترین تصاویر و دردناک‌ترین حس‌های انسانی عادت کرده است.»
برگزیده
مترو از امشب ۲۴ ساعته باز است مترو از امشب ۲۴ ساعته باز است
مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: مساجد از پناهگاه‌های مردم است و از امشب نیز قرار است مترو‌ها باز شود تا مردم بتوانند ۲۴ ساعته پناه بگیرند؛ بسیاری از مدارس نیز مکان امن است و مردم می‌توانند به آن پناه ببرند.
بنیامین جلسه دولت را در سوراخ موش برگزار کرد! بنیامین جلسه دولت را در سوراخ موش برگزار کرد!
در پی تداوم درگیری‌ها با ایران و پاسخ سخت تهران به حملات اخیر، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی جلسه‌ای فوق‌العاده با اعضای کابینه امنیتی‌اش را در مکانی محرمانه زیر زمین برگزار کرد.
حملات ایران علیه اسرائیل تشدید خواهد شد حملات ایران علیه اسرائیل تشدید خواهد شد
یک مقام امنیتی بلندپایه ایرانی در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران خود را برای یک رویارویی طولانی‌مدت آماده کرده و در صورت تداوم تجاوزات، سطح حملات خود را افزایش خواهد داد.
صفحه خبر بالای تصاویر