کد خبر: ۵۰۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۳

با حذف رسمی روسیه از جام جهانی لهستان صعود کرد

فدراسیون بین‌المللی فوتبال(فیفا) به طور رسمی اعلام کرد که پیرو تعلیق تیم‌های ملی و باشگاهی روسیه از رقابت‌های بین‌المللی، دیدار تیم ملی فوتبال این کشور مقابل لهستان در پلی‌آف جام جهانی برگزار نخواهد شد و لهستان به فینال این مرحله صعود می‌کند.
با حذف رسمی روسیه از جام جهانی لهستان صعود کرد

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از ایرنا، کمیته سازماندهی فیفا تصمیمات اصلی مرتبط با دیدار‌های مرحله پلی‌اف جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را اتخاذ کرد.

 

با حذف رسمی روسیه از جام جهانی لهستان صعود کرد

 


بیشتر بخوانید: فسخ قرارداد بازیکنان در روسیه و اوکراین



براساس این تصمیمات، و مشورت با اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، دیدار‌های تیم‌های اسکاتلند و اوکراین در پلی‌آف جام جهانی به تعویق افتاد.

 


همچنین دیدار برنده‌های این دیدار و دیدار ولز و اتریش نیز به پنجره فیفادِی در ماه ژوئن موکول شد.

علاوه بر این، پیرو تصمیم مشترک اتخاذ شده در ۲۸ فوریه با یوفا مبنی بر تعلیق تیم‌های روسیه از حضور در رقابت‌های تحت پوشش فیفا و یوفا، کمیته سازماندهی فیفا به این نتیجه رسید که لهستان از شرکت در دیدار پلی‌آف مقابل روسیه معاف شد و برای رسیدن به قطر، منتظر برنده دیدار تیم‌های سوئد و جمهوری چک خواهد ماند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه پنجم اسفند ماه دستور «عملیات نظامی ویژه» در اوکراین را صادر کرد، اما گفت که این عملیات به مثابه شروع جنگ در اوکراین نیست، بلکه اقدامی است که از جنگی در سطح جهانی جلوگیری می‌کند. اما بسیاری از کشور‌های جهان از جمله کشور‌های اروپایی و آمریکا، این تصمیم مسکو را جنگ تلقی کردند و به همین بهانه، فشار‌های دیپلماتیک و اقتصادی خود بر روسیه را افزایش دادند.

جنگ در اوکراین برای سیزدهمین روز متوالی ادامه دارد. اگرچه تا حدودی از شدت آتش جنگ میان روسیه و اوکراین نسبت به روز‌های آغازین این رویداد کاسته شده، اما این درگیری همچنان ادامه دارد و سیل واکنش‌ها و اظهارنظر‌های مقامات کشور‌های مختلف جهان نیز همچنان جاری است.

همچنین فیفا و اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) بدنبال بالا گرفتن آتش جنگ در اوکراین، در بیانیه‌ای مشترک تیم‌های ملی و باشگاهی روسیه را تا اطلاع ثانوی از حضور در رقابت‌های بین‌المللی تحت پوشش این دو نهاد تعلیق کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد
به مناسبت هفته کتاب، ایرانسل به مشترکان خود با خرید بسته اینترنت، پیامک تخفیف ۲۰ درصدی برای استفاده از خدمات باغ کتاب تهران ارائه می‌دهد.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر