کد خبر: ۴۱۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۵
گل طارمی از دو زاویه؛

تور دروازه یار سیزهم ایران!

مهدی طارمی بعد از دریافت پاس از علیرضا جهانبخش و حرکت به سمت دروازه عراق در گام آخر بهترین تصمیم را گرفت. پاس به تور دروازه به جای شوت به سمت چارچوب.
تور دروازه یار سیزهم ایران!

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از ورزش سه، او در نیمه اول بازی و روی ریباند به شدت هر چه تمامتر به سمت دروازه عراق شلیک کرد، اما طالب دروازه بان عراق که پیشروی کرده بود به خوبی دروازه را برای مهدی طارمی تنگ و توپ او را برگشت داد. اما روی صحنه گل مهدی طارمی تصمیم متفاوتی گرفت. اینبار هم طالب جلو آمده بود، اما مهاجم تیم ملی فوتبال ایران با بغل پا توپ را به زاویه مخالف هدایت کرد و به قول کرویف به تور پاس داد. او جمله معروفی دارد که می‌گوید مهاجم برای رسیدن به گل همیشه لازم نیست شوت بزند و یا با شدت هر چه تمامتر به توپ ضربه بزند. باید به تور پاس دهد...

تور دروازه یار سیزهم ایران!


این دست از گل‌ها اختصاص به مهدی طارمی دارد؛ گرفتن پاس از علیرضا جهانبخش در موقعیت بدنی درست موجب شد تا مهدی طارمی یک گام جلوتر از مدافعان عراق به سمت دروازه این تیم حرکت کند. گام‌های بلند مهدی طارمی به سمت دروازه عراق اگر با کوچکترین حرکتی از سوی مدافعان این تیم همراه می‌شد داور اعلام پنالتی می‌کرد. توپ در تصاحب مهدی طارمی بود و در حالی که از سوی دو مدافع عراقی ساندویچ شده بود به قول کرویف توپ را به تور پاس داد و گل صعود به جام جهانی را زد.



مهدی طارمی بعد از بازی در ریوآوه و پورتو تبدیل به مهاجم بهتری شده است. او گل‌های حساسی می‌زند. گل‌هایی در شرایط سخت. ضربه به چارچوب او اینروز‌ها هنرمندانه‌تر از همیشه است. مهدی طارمی در جام جهانی ۲۰۱۸ و در روسیه یک موقیعت خوب را در مصاف با پرتغال از دست داد که اگر آن توپ را تبدیل به گل می‌کرد ایران راهی دور حذفی جام جهانی شد. این اتفاق قابل جبران است، چون بار دیگر تیم ملی به جام جهانی صعود کرده؛ با این تفاوت که مهدی طارمی امروز نه تنها موقعیت‌ها را به راحتی از دست نمی‌دهد بلکه در شرایط سخت گل می‌زند.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر