مخاطب ۲۴- با توجه به اثرات سر و صدای زیاد، محققان مطالعهای را در کارخانههای پوشاکی در بنگلادش انجام دادند و دریافتند که از هر ۱۰ کارگر مورد ارزیابی، ۳ نفر از فشار خون بالا رنج میبرند، وضعیتی که در تخمینی که زده شده حدود یک میلیارد نفر را تحت تاثیر قرار دهد و منجر به مرگ زودرس مرتبط با بیماریهایی مانند چاقی، بیماریهای قلبی و سکته و دیابت میشود.
محققان میگویند «هر حرفهای که مستلزم قرار گرفتن در معرض بیش از ۸۵ دسی بل سر و صدا برای مدت طولانی باشد ممکن است بر فشار خون تأثیر بگذارد.»
غلام دستاگیر یک محقق بنگلادشی میگوید: «اگرچه مکانیسم دقیق هنوز به اندازه کافی مورد مطالعه قرار نگرفته است، اما اعتقاد بر این است که واکنش بدن به استرس روانی ناشی از قرار گرفتن مزمن در معرض صدا باعث عدم تعادل هورمونی میشود که به تدریج منجر به افزایش دائمی فشار خون میشود. این مطالعه نشان داد که نیمی دیگر از کارگران «پیش فشار خون» داشتند. محققان معتقدند که عوامل دیگری مانند وزن و سیگار کشیدن ممکن است به این نتایج کمک کنند. کارگرانی که در این مطالعه شرکت کردند به مدت ۱۶ سال در معرض نویز شدید، چیزی بین ۹۶ تا ۱۱۱ دسی بل حین کار قرار گرفتند که در طول یک شیفت ۸ ساعته از حداکثر ۸۵ دسی بل بیشتر است. از آنجایی که این مطالعه بر روی کارگرانی متمرکز شده است که برای مدت طولانی در معرض صدای بیش از ۸۵ دسی بل بوده اند، هر شغلی که در معرض قرار گرفتن مشابه باشد ممکن است اثرات مشابهی بر فشار خون داشته باشد. نتایجی که در کنفرانسی در هند تحت نظارت کالج آمریکایی قلب و عروق ارائه شد، بر لزوم استفاده کارگران از تجهیزات حفاظتی مناسب تاکید کرد.