کد خبر: ۴۹۱۹۶
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱

استقبال بیش از ۱۰۰۰ داروساز کشور از خدمت نوین «دکترلند» در «سپینو»

​همزمان با برگزاری بیست و یکمین همایش سالانه انجمن علمی داروسازان ایران، خدمت نوین «دکترلند» از طریق اپلیکیشن نئوبانک صادرات ایران (سپینو) رونمایی شد و مورد استقبال نزدیک به ۱۰۰۰ داروساز کشور قرار گرفت.
استقبال بیش از ۱۰۰۰ داروساز کشور از خدمت نوین «دکترلند» در «سپینو»

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :ارائه خدمات متنوع و پاسخگویی به نیاز اصناف مختلف از جمله کمک به تأمین مالی و تسهیل ارائه خدمات واحد‌های داروسازی و داروخانه‌های کشور در قالب اپلیکیشن نئوبانک صادرات ایران با عرضه یک خدمت جذاب و مقرون به‌صرفه برای این بخش از جامعه پزشکی کشور عملیاتی شد و داروسازان و داروخانه‌ها با استفاده از این خدمت، ۱۰ درصد از مبلغ خرید خود را بلافاصله به صورت بازگشت نقدی (CASH BACK) در حساب سپهری خود دریافت کنند.

در خدمت جدید «دکترلند» «سپینو» بانک صادرات ایران کارت ویژه با نام علاوه بر داروسازان، در آینده نزدیک در اختیار پزشکان، دندانپزشکان، پیراپزشکان و سایر فعالان بخش درمان کشور قرار خواهد گرفت و از مزیت ویژه این طرح در مرحله اول با تخفیف ۱۰ درصدی فوری، برخوردار خواهند شد.

علاوه بر این خدمت، سرویس خرید اعتباری (BNPL)، برای تمامی فعالان حوزه درمان کشور در سپینو بانک صادرات ایران به صورت خرید اعتباری ارائه شده که می‌توانند برای خرید از مراکز طرف قرارداد با امکان رصد تخفیف‌های صورت‌گرفته، از این خدمت نیز بهره ببرند. «دکترلند» سپینو بانک صادرات ایران در این همایش با استقبال بیش از ۱۰۰۰ داروساز کشور روبرو شد.

غرفه بانک صادرات ایران در این نمایشگاه مورد بازدید و توجه مدیران ارشد بانک صادرات ایران از جمله هدایت نصرالهی، مدیر امور حوزه مدیریت و ارتباطات بانک صادرات ایران و همچنین مدیرعامل هلدینگ فناوری و نوآوری صاد قرار گرفت و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و محصولات نوین بانک برای پشتیبانی از خدمات درمانی کشور مورد تأکید قرار گرفت.

افشین یریان، مدیر امور شعب شرق تهران بانک صادرات ایران با فعالان داروسازی کشور از جمله مدیران شرکت‌های شفا آراد، تیپیکو، زنو، هلدینگ دیان دارو تأمین، پخش رازی، هلدینگ الحاوی در این نمایشگاه دیدار و برای ارائه خدمات نوین این بانک و پشتیبانی از بخش درمان کشور اعلام آمادگی کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟ سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟
سردار آزمون با انتشار تصویری در صفحه خود در فضای مجازی برای پایتخت۷ نوشت:
کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به هواداران وعده داد که تیم سپاهان را از جایگاه دوم جدول رده‌بندی پایین خواهد کشید!
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر