کد خبر: ۴۹۱۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳

اخراج پناهجویان مجرم از آلمان به افغانستان

پس از تسلط طالبان بر افغانستان، اخراج پناهندگان افغان به چالشی بزرگ برای کشور‌های اروپایی، به‌ویژه آلمان، تبدیل شد. با توجه به خطرات جدی در افغانستان تحت حکومت طالبان، گروه‌های حقوق بشری و برخی سیاستمداران آلمانی به شدت با اخراج افغان‌ها مخالفت کرده‌اند. در نتیجه، بسیاری از اخراج‌ها به تعویق افتاده یا لغو شده‌اند.
اخراج پناهجویان مجرم از آلمان به افغانستان

مخاطب۲۴- اخراج پناهجویان مجرم از آلمان به افغانستان بعد از بیش از سه سال از سر گرفته شد. دویچه وله در گزارشی در این باره می‌نویسد: وزیر داخلی ایالت نیدرزاکسن آلمان گفت که هواپیمای حامل این پناهجویان افغان صبح روز جمعه، ۳۰ آگوست، از میدان هوایی لایپزیگ-هاله پرواز کرد. مقام‌های آلمان به خبرگزاری «دی پی آ» تائید کرده اند که این نخستین مورد اخراج پناهجویان به افغانستان بعد از تصرف قدرت توسط طالبان است. اشتیفن هبه‌اشترایت، سخنگوی وزارت کشور آلمان در اعلامیه‌ای گفت: «این شهروندان افغانستان همه مجرمان محکوم شده بودند که اجازه ماندن در آلمان را نداشتند و برگه اخراج شان صادر شده بود. براساس گزارش مجله خبری «اشپیگل»، تعداد پناهجویانی که اخراج شده اند ۲۸ نفر است.

به گزارش سی ان ان این اخراج، یک روز پس از تعهد دولت آلمان به تقویت مقررات پناهندگی خود در پی حمله مرگبار با چاقو توسط یک پناهنده افغانی صورت گرفت. به گفته مجله خبری آلمانی اشپیگل، این اخراج‌ها نتیجه ماه‌ها مذاکره و برنامه‌ریزی بوده است. اشپیگل گزارش داد که هر یک از اخراج شدگان، که همگی مرد بودند، مبلغ ۱۰۰۰ یورو (۱۱۰۰ دلار) دریافت کردند.

در یک کنفرانس خبری پس از خروج هواپیما، استفن هبستریت، سخنگوی دولت به خبرنگاران تاکید کرد که برلین در حال مذاکره مستقیم با طالبان نیست. او گفت که در عوض، اخراج را با میانجیگری قدرت‌های کلیدی منطقه‌ای تضمین کرد.

هبستریت افزود که دولت آلمان تلاش‌های فشرده را برای اخراج مهاجرانی از افغانستان و سوریه که مرتکب جنایات جدی شده اند را آغاز کرده است. این روند پس از حمله با چاقو در شهر مانهایم در جنوب غربی آلمان شدت بیشتری به خود گرفته است.

در جریان آن حمله یک افسر پلیس و چندین نفر دیگر زخمی شدند و مقامات آلمانی، مظنون اصلی این ماجرا را یک پناهجوی ۲۵ ساله افغان که انگیزه‌های افراط گرایی اسلامی داشت، معرفی کردند. این اخراج‌ها همچنین یک روز پس از آن صورت می‌گیرد که دولت آلمان از یک بسته امنیتی جدید در پی حمله مرگبار هفته گذشته در شهر سولینگن در غرب آلمان رونمایی کرد. در حادثه ۲۳ اگوست که در یک جشنواره خیابانی رخ داد، سه نفر با ضربات چاقو کشته شدند. مظنون مردی ۲۶ ساله سوری است که ادعا می‌شود با داعش ارتباط دارد و قبلاً قرار بود اخراج شود. پلیس گفت که او خود را تسلیم نیرو‌های امنیتی و به این حمله اعتراف کرد.

حمله در سولینگن بحث‌های تازه‌ای را در آلمان در مورد مهاجرت به راه انداخته است و ائتلاف حکومتی این کشور به رهبری صدراعظم اولاف شولز به دلیل عدم رسیدگی دقیق به این موضوع مورد انتقاد قرار گرفته است. این امر همچنین به جرأت بخشیدن به راست افراطی آلمان در آستانه انتخابات ایالتی کلیدی آخر این هفته کمک کرده است.

این حادثه دولت شولتز را به اقدام وادار کرد و صدراعظم در جریان بازدید از سولینگن در آغاز هفته اعلام کرد که «ما باید هر کاری که می‌توانیم انجام دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که کسانی که دست به چنین اقدام‌های خشونت باری می‌زنند اجازه اقامت در آلمان را نداشته و به کشورشان بازگردانده شوند.

نانسی فایزر، وزیر کشور، در جریان کنفرانس خبری متعهد شد که سرعت بازگرداندن این پناهندگان مجرم را افزایش دهد و اقدامات بیشتری را برای کاهش مهاجرت‌های غیرقانونی اتخاذ و در عین حال قدرت مقامات را برای مبارزه با افراط گرایی اسلامی تقویت کند.

حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان (AfD) پیروزی در انتخابات ایالت‌های شرقی زاکسن و تورینگن را هدف قرار داده که قرار است روز یکشنبه برگزار شود. این حزب در حال حاضر در نظرسنجی‌ها در هر دو ایالت پیشتاز است.

حزب ضد مهاجرت در مبارزات سیاسی خود حمله در سولینگن را مورد استفاده قرار داده است، مهاجرت از دیرباز موضوع بحث‌های شدید در آلمان بوده است. حزب چپ میانه سوسیال دموکرات شولتز (SPD) معمولاً از سیاست مهاجرت بازتر در آلمان حمایت می‌کند.

در جریان بحران مهاجران اروپا در سال ۲۰۱۵، آنگلا مرکل، صدراعظم وقت، رهبر حزب راست میانه اتحادیه دموکرات مسیحی (CDU)، سیاست «در‌های باز» را اتخاذ کرد که باعث شد صد‌ها هزار پناهجو از جنگ در سوریه و فراتر از آن به آلمان فرار کنند، تصمیمی که هم مورد تحسین و هم انتقاد قرار گرفت.

اخراج پناهندگان افغانستانی از آلمان یک موضوع حساس و جنجالی بوده است. این روند به‌ویژه پس از تصرف قدرت توسط طالبان در افغانستان در اوت ۲۰۲۱، مورد توجه و انتقاد بیشتری قرار گرفت.

از دلایل اخراج پناهندگان افغان از آلمان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

عدم تأیید درخواست پناهندگی: بسیاری از افغان‌هایی که درخواست پناهندگی در آلمان می‌کنند، در نهایت با رد این درخواست مواجه می‌شوند. دلیل این رد معمولاً این است که مقامات آلمانی بر این باورند که شرایط شخصی پناهنده به‌گونه‌ای نیست که او به‌طور جدی در معرض تهدید باشد.
مسائل حقوقی: برخی از پناهندگان به دلیل ارتکاب جرم یا نقض قوانین مهاجرتی آلمان ممکن است اخراج شوند. دولت آلمان اعلام کرده که پناهندگان جنایتکار نباید از شرایط پناهندگی سوءاستفاده کنند.
پیمان‌های بازگشت پناهندگان: آلمان و کشور‌های اروپایی برخی از توافقات بازگشت پناهندگان به افغانستان را امضا کرده بودند. اما با توجه به شرایط کنونی افغانستان و تسلط طالبان، این توافقات در معرض چالش‌های جدی قرار گرفته‌اند.

پس از تسلط طالبان بر افغانستان، اخراج پناهندگان افغان به چالشی بزرگ برای کشور‌های اروپایی، به‌ویژه آلمان، تبدیل شد. با توجه به خطرات جدی در افغانستان تحت حکومت طالبان، گروه‌های حقوق بشری و برخی سیاستمداران آلمانی به شدت با اخراج افغان‌ها مخالفت کرده‌اند. در نتیجه، بسیاری از اخراج‌ها به تعویق افتاده یا لغو شده‌اند.

برچسب ها: افغانستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان سرطان با تخم مرغ! درمان سرطان با تخم مرغ!
محققان روش جدیدی برای یافتن درمان مناسب برای بیماران جوان مبتلا به سرطان ابداع کرده‌اند.
از لغو تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم چه خبر؟ مصوب می‌شود یا نمی‌شود؟ از لغو تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم چه خبر؟ مصوب می‌شود یا نمی‌شود؟
به اذعان این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه شورای عالی راجع به تاثیر قطعی پایه یازدهم و دوازدهم قابل تغییر نیست و طبق آیین‌نامه هم زودتر از ۶ ماه هیچ مصوبه‌ای قابل تغییر نیست.
هشدار پلیس راهور به مسافران نوروزی ۱۴۰۴: بازگشت را به لحظات آخر تعطیلات موکول نکنید! هشدار پلیس راهور به مسافران نوروزی ۱۴۰۴: بازگشت را به لحظات آخر تعطیلات موکول نکنید!
استان‌هایی مانند خراسان رضوی، سمنان، گیلان، مازندران، فارس و اصفهان که بیشترین حجم تردد مسافران نوروزی را دارند، در حال حاضر به مناطقی پرترافیک تبدیل شده‌اند. بطور قطع با حجم عظیمی از ترافیک مواجه خواهید شد و زمان بیشتری را در مسیر سپری خواهید کرد.
افشین پیروانی نوروز را به چه شکلی گذراند؟ در رفت و آمد به کمیته اخلاق! افشین پیروانی نوروز را به چه شکلی گذراند؟ در رفت و آمد به کمیته اخلاق!
افشین پیروانی و علیرضا اشرف به کمیته اخلاق احضار شدند.
این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستان‌هایی درباره پیشگویی‌ها، جادو و جادوگران و قهرمان‌ها و شرور‌هایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلم‌ساز یا نویسنده خلاق نشات می‌گیرند. از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بی‌نهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق می‌توان مثال زد
ترامپ: عمل جراحی به پایان رسید! ترامپ: عمل جراحی به پایان رسید!
رییس جمهور آمریکا در پیامی در خصوص تعرفه‌ها علیه کشور‌های دیگر نوشت: عمل جراحی به پایان رسید! بیمار زنده و در حال بهبودی است
تعرفه‌های ترامپ باعث سقوط بازار‌های اروپا شد تعرفه‌های ترامپ باعث سقوط بازار‌های اروپا شد
شرکت‌های خرده‌فروشی بزرگ با زنجیره‌های تامین جهانی در صدر فهرست زیان کنندگان از افزایش تعرفه‌های تجاری آمریکا علیه کشور‌های جهان قرار دارند. به عنوان نمونه، بهای هر سهم شرکت آلمانی آدیداس که در حوزه تولید لباس ورزشی فعالیت می‌کند، ۱۰.۴ درصد سقوط کرد.
برگزیده
ترامپ: عمل جراحی به پایان رسید! ترامپ: عمل جراحی به پایان رسید!
رییس جمهور آمریکا در پیامی در خصوص تعرفه‌ها علیه کشور‌های دیگر نوشت: عمل جراحی به پایان رسید! بیمار زنده و در حال بهبودی است
واکنش رهبران جهان به تعرفه‌های ترامپ واکنش رهبران جهان به تعرفه‌های ترامپ
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت: تعرفه پایه ۱۰ درصدی بر تمام واردات به آمریکا و تعرفه‌های بالاتری برای برخی از بزرگترین شرکای تجاری این کشور وضع خواهد کرد که با واکنش‌هایی از سوی رهبران و دولت‌های سراسر جهان مواجه شد.
حمله به ایران بدون تبعات نخواهد بود حمله به ایران بدون تبعات نخواهد بود
مشاور رهبر انقلاب تاکید کرد که دونالد ترامپ می‌گوید صلح‌طلب است، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید.
صفحه خبر بالای تصاویر