کد خبر: ۴۸۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۳

امیدواریم وزیر میراث فرهنگی قانون حمایت از هنرمندان را اجرایی کند

پژوهشگر حوزه صنایع دستی با انتقاد از عدم توجه کافی به این بخش در دوره‌های پیشین، از وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی خواست تا قانون حمایت از هنرمندان و فعالان صنایع دستی را به‌طور کامل اجرایی کند و نگاه جزیره‌ای را از بین ببرد
امیدواریم وزیر میراث فرهنگی قانون حمایت از هنرمندان را اجرایی کند

مخاطب۲۴- حجت‌الله مرادخانی، پژوهشگر حوزه صنایع دستی و هنر‌های سنتی، درباره رویکرد سیدرضا صالحی، وزیر پیشنهادی برای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دولت چهاردهم، اظهار داشت: تا کنون این وزارتخانه دو وزیر داشته است و اگر وزیر جدید نیز بگوید “برای ما فقط گردشگری مهم است”، این نوع نگاه به مدیران میانی تا کارشناسان تسری پیدا می‌کند و میراث فرهنگی و صنایع دستی باز هم زیر سایه گردشگری مهجور و مغفول می‌مانند.

مرادخانی تأکید کرد: وزیر پیشنهادی باید نگاه جزیره‌ای به سه حوزه اصلی و تخصصی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در وزارتخانه را بشکند و از منظر منطقی و برابر به نظام مسائل این سه بخش بنگرد.

وی با اشاره به مشکلات انباشته شده در حوزه صنایع دستی، گفت: صنایع دستی طی سال‌های گذشته با چالش‌های زیادی مواجه بوده و همواره در ساختار مدیریتی وزارتخانه در اولویت برنامه‌های کلان و خرد نبوده است. در اسناد بالادستی و لوایح بودجه نیز، صنایع دستی در مقابل گردشگری و میراث فرهنگی جایگاه کمرنگ‌تری داشته است. این وضعیت منجر به نادیده گرفتن اولویت‌های صنایع دستی در سطح ملی و استانی شده است.
مرادخانی با تأکید بر نیاز به مدیریت علمی در حوزه صنایع دستی، اظهار داشت: وزیر جدید باید به حضور نیروی انسانی متخصص اهمیت دهد و برنامه‌های راهبردی برای نجات صنایع دستی تدوین کند. همچنین باید به حل مسائل صنفی تولیدکنندگان، فروشندگان و صادرکنندگان صنایع دستی بپردازد که بسیاری از این مشکلات به مسائل سیاسی و تحریم‌ها ربطی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی هنوز به‌طور کامل اجرا نشده و در حال خاک خوردن است. البته نمی‌توان انتظار داشت که وزیر جدید بلافاصله همه مشکلات را حل کند، اما جامعه صنایع دستی از ایشان انتظار دارند که این قانون را پیگیری و اجرایی کند.

مرادخانی در پایان تأکید کرد: میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سه وجه هم‌افزا هستند و نباید به‌صورت جداگانه و جزیره‌ای به آن‌ها نگاه شود. اگر این چرخه به‌درستی عمل کند، می‌توان کشش بیشتری برای جذب گردشگر خارجی ایجاد کرد و هم‌افزایی بالایی بین این سه بخش به وجود آورد

برچسب ها: میراث فرهنگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
برگزیده
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
"علاج" چاوشی "علاج" چاوشی
در پی وارد شدن هجمه‌هایی به محسن چاوشی از طرف عناصر ضد انقلاب خارج‌نشین، رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت، یادداشتی حمایتی خطاب به وی نوشت.
بامداد بیات روی دوش حامی و مانی رهنما تشییع شد + فیلم بامداد بیات روی دوش حامی و مانی رهنما تشییع شد + فیلم
بامداد بیات، آهنگساز و نوازنده توانای موسیقی ایران، روز دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴ در سن ۴۰ سالگی درگذشت.
صفحه خبر بالای تصاویر