کد خبر: ۴۷۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰

دو شرط اصلی برای انتخاب معاون امور زنان چه بود؟

دو منبع آگاه تایید می‌کنند که داشتن پوشش چادر و متأهل بودن، دو شرط اصلی برای انتخاب معاون امور زنان و شرکت در جلسات کابینه بوده است.
دو شرط اصلی برای انتخاب معاون امور زنان چه بود؟

مخاطب۲۴- پس از حدود یک ماه بحث و نظر و جلسه برای انتخاب معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، دیروز و در اعلامی رسمی از سوی رئیس‌جمهوری، قرعه به نام زهرا بهروزآذر افتاد.

بهروزآذر پس از آن به این سمت رسید که به گفته یک منبع آگاه در گفتگو با «هم‌میهن»، در کنار پروین داداندیش، یکی از دو گزینه نهایی برای این سمت بود. الهه کولایی، کتایون مصری و اطهره نژادی از دیگر گزینه‌های جدی برای این سمت بودند که در نهایت انتخاب نشدند. این منبع آگاه می‌گوید تا همین چندروز پیش، الهه کولایی، نماینده مجلس ششم شورای اسلامی و استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران، گزینه نهایی و مورداجماع اعضای کمیته انتخاب معاونت زنان بوده، اما در نهایت به این دلیل که او جزو تحصن‌کنندگان مجلس ششم و بدون پوشش چادر است، جواب استعلام‌ها درباره‌اش منفی شده است.

از سوی دیگر، دو منبع آگاه نیز تایید می‌کنند که داشتن پوشش چادر و متأهل بودن، دو شرط اصلی برای انتخاب معاون امور زنان و شرکت در جلسات کابینه بوده است. یکی از منابع آگاه تا لحظه تنظیم گزارش و در حالی که منابع رسمی گفته‌اند امروز، یکشنبه، فهرست وزرا برای گرفتن رای اعتماد به مجلس معرفی می‌شود، این را هم می‌گوید که به احتمال زیاد هیچ زنی به عنوان گزینه پیشنهادی برای وزارت معرفی نخواهد شد.

زهرا بهروزآذر، پیش از این و در دوره شهرداری پیروز حناچی، مدیرکل امور زنان شهرداری تهران و پیش از آن، رئیس مرکز آمار و رصد شهری تهران بود. او فعال سیاسی اصلاح‌طلب، متولد ۱۳۶۰ و همسر پدرام الوندی، روزنامه‌نگار و مشاور پیشین مدیرعامل ایرنا در دولت دوم حسن روحانی است.

بهروزآذر، پژوهشگر حوزه کارآفرینی اجتماعی با تاکید بر توانمندسازی زنان از طریق کارآفرینی و مشارکت اجتماعی است؛ بیشتر کتاب‌هایی که نوشته در این حوزه بوده و در انتخابات شورای شهر تهران در سال ۱۴۰۰، در فهرست اصلاح‌طلبان و موردحمایت آن‌ها بود. بهروزآذر در زمان حضورش در شهرداری تهران به عنوان مدیرکل امور زنان، از برنامه‌هایی حمایت کرد که بیشتر درباره تقویت خانواده بود؛ مثل «دوره آموزشی مربیگری ورزش کودک»، «دوره‌های آموزشی «مادر و فرزند» ویژه زنان سرپرست خانوار»، «برگزاری دوره آموزشی مهارت زندگی ویژه پرسنل شاغل شهرداری تهران» و. هرچند او برنامه‌هایی را هم درباره زنان و حقوق‌شان در شهر هم پیش برد؛ مثل زمانی که بیلبورد‌هایی با طرح‌های زنان نامدار ایران در ۱۰۰ سال اخیر در خیابان‌های تهران نصب شد و او گفت که «ما بر این باوریم به نمایش گذاردن ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و استعداد‌های این زنان در حوزه‌های مختلف بستری برای امیدآفرینی زنان ایرانی فراهم می‌سازد.

با چنین دیدگاهی اداره‌کل امور بانوان شهرداری تهران در راستای مأموریت‌های خود و به‌منظور قدردانی و تقدیر از این زنان بر آن شد در ادامه مسیر به معرفی زندگی‌نامه این زنان به زنان و دختران بپردازد.» شناسایی مکان‌های ناامن شهر برای زنان و ابلاغ دستورالعمل ارتقای امنیت بانوان در شهر به مناطق ۲۲ گانه از دیگر برنامه‌هایی بودند که او در حوزه زنان پیش برد.

بهروزآذر قبل از برگزاری انتخابات چهاردهم ریاست‌جمهوری، از طرف معاونت زنان ستاد مسعود پزشکیان به یک نشست خبری در خبرآنلاین رفت و گفت که در روز‌های سخت سال ۱۴۰۱ که کسی صدای جامعه زنان نبود آقای پزشکیان کسی بود که در مجلس ایستاد و بدون هیچ ترسی صدای زنان شد، حالا ما داریم صدای او را می‌شنویم: «خیلی مواقع زنان متوجه می‌شوند حقوق اولیه آن‌ها مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برخورد‌هایی که در این مدت با زنان شده آن‌ها را رنج داده و ناراحت هستند، آن‌ها این دلخوری خودشان را با نیامدن پای صندوق‌های رای نشان دادند، ما در ستاد آقای پزشکیان این صدای زنان را شنیدیم، امیدوارم بقیه هم شنیده باشند. شاید واژه مناسبی نباشد، اما واقعیت این است که افراد سرشناس با انتخابات قهر کرده‌اند و احساس می‌کنند در مقاطعی تنها ماندند.»

برچسب ها: زهرا بهروز آذر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
اخبار داغ
تیتر رسانه‌های خارجی از اولین نشست خبری پزشکیان تیتر رسانه‌های خارجی از اولین نشست خبری پزشکیان
پس از اولین نشست رئیس‌جمهور با خبرنگاران رسانه‌های آنلاین تیتر‌های مختلفی را منتشر کردند.
قصه دردناک چادرنشینی هنرمند دهه ۶۰چیست؟ قصه دردناک چادرنشینی هنرمند دهه ۶۰چیست؟
این بازیگر طی سه ماه گذشته تلاش کرده است تا از طریق وام و کمک‌های مختلف، مبلغ پیش‌پرداخت خانه‌ای را تأمین کند، اما موفق به تأمین این مبلغ نشد.
آینده صندوق‌های بازنشستگی در ایران آینده صندوق‌های بازنشستگی در ایران
فاصله سن بازنشستگی تا امید به زندگی در ۷۰ سال گذشته کاملا صعودی بوده است. به طوری که در سال ۱۳۳۰ امید به زندگی ایرانیان ۴۶ سال بوده و سن بازنشستگی به طور متوسط ۵۶ سال ثبت شده است.
حقایقی درباره سریال اوشین حقایقی درباره سریال اوشین
بعد از پخش سریال «سال‌های دور از خانه» که در ایران به اوشین معروف شده بود، صحبت‌های زیادی درباره سانسور این مجموعه و در نتیجه عوض شدن قصه‌اش مطرح شد؛ ترانه علیدوستی، اما در این‌باره توضیحات جالبی داده است.
برای تغذیه ۶۰ سالگی خود فکری کرده اید؟ برای تغذیه ۶۰ سالگی خود فکری کرده اید؟
یک متخصص تغذیه مطرح کرد: بهتر است افراد مسن روزی سه تا پنج بار در وعده‌های کوچک غذا بخورند و پرخوری نکنند.
‌می‌دونستید سرو صدا در محل کار ارتباط داره با فشار خون؟ ‌می‌دونستید سرو صدا در محل کار ارتباط داره با فشار خون؟
قرار گرفتن مداوم در معرض سر و صدا در محل کار نه تنها بر تمرکز انسان تأثیر می گذارد و باعث مشکلات شنوایی مانند وز وز گوش می شود، بلکه باعث افزایش استرس و فشار خون نیز می شود.
دستور پخت شیرینی نازک پسته به روش قنادی‌های قزوین دستور پخت شیرینی نازک پسته به روش قنادی‌های قزوین
شیرینی نازک پسته‌ای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه می‌شود. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این شیرینی، کم شیرین بودن آن است که آن را تبدیل به یک شیرینی محبوب کرده است.
برگزیده
تدابیر امنیتی شدید در آستانه افتتاحیه تدابیر امنیتی شدید در آستانه افتتاحیه
نیرو‌های امنیتی بسیار زیادی در اطراف محل برگزاری مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس حضور دارند
المپیکی ۱۵ ساله ایران با اسلحه ۲۰ هزار یورویی در جستجوی طلا المپیکی ۱۵ ساله ایران با اسلحه ۲۰ هزار یورویی در جستجوی طلا
کوچکترین عضو کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس می‌گوید همه تلاشش را می‌کند تا مدال طلای المپیک را بر گردن آویزد