کد خبر: ۴۷۶۵۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶

رشد سود خالص ۴۶۱ درصدی «وبصادر» و کاهش نسبت‌های بدهی

عملیات موفق «وبصادر» در حوزه بانکداری سبب شده تا این بانک در تحقق سود خالص جامع بانک جهشی ۴۶۱ درصدی را تجربه کند و به رقم ۱۵ هزار و ۶۹۸ میلیارد ریالی برسد.
رشد سود خالص ۴۶۱ درصدی «وبصادر» و کاهش نسبت‌های بدهی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :از رشد سود خالص ۴۶۱ درصدی تا کاهش نسبت‌های بدهی بانک صادرات ایران در سال‌های اخیر تلاش کرده وضعیت خوبی را در صورت‌های مالی خود به نمایش بگذارد. از درآمد ناخالص تا سود خالص و از درآمد‌های عملیاتی تا سود جامع بانک همگی نشان از جدیت بانک برای بهبود مستمر فضای کسب و کار دارد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران به نقل از «بانکداری ایرانی»، عملیات موفق این بانک در حوزه بانکداری سبب شده تا در تحقق سود خالص جامع بانک جهشی ۴۶۱ درصدی را تجربه کند و به رقم ۱۵ هزار و ۶۹۸ میلیارد ریالی برسد.

مانده تسهیلات و سپرده بانک صادرات ایران در تیر ۱۴۰۳ رکورد جدیدی را ثبت کرده و مانده تسهیلات به به رقم ۶۱۳۹ هزار میلیارد ریال و مانده سپرده به عدد ۷۸۰۲ هزار میلیارد ریال رسید.


از رشد سود خالص ۴۶۱ درصدی تا کاهش نسبت‌های بدهی


در این دوره جمع درآمد حاصله بانک ۲۸۰ هزار و ۴۶۴ میلیارد ریال و هزینه‌کرد آن ۲۳۳ هزار و ۳۲۳ میلیارد ریال بوده که رقم درآمد ناخالص بانک به رقم ۴۷ هزار و ۱۴۱ میلیارد ریال رسید.

درآمد از محل تسهیلات بانک صادرت در این دوره با جهش ۴۱ درصد همراه شد و از رقم ۱۷۰ هزار میلیارد ریال به ۲۴۰ هزار میلیارد ریال رسید همچنین جمع هزینه سپرده بانک صادرات ایران ۲۱۵ هزار میلیارد ریال شده است.

از رشد سود خالص ۴۶۱ درصدی تا کاهش نسبت‌های بدهی بر اساس گزارش صورت‌های مالی بانک صادرات ایران در سه ماهه نخست امسال، بانک صادرات توانست سود خالص پنچ هزار و ۴۱۸ میلیارد ریالی را با رشد ۵۶ درصدی محقق کند. در سال گذشته سود خالص محقق شده در پایان خرداد مبلغ سه هزار و ۷۳۳ میلیارد ریال بود که بر اساس سود خالص محقق شده برای هر سهم سود خالص ۲۷ ریال شناسایی شد.

تفاوت تسعیر از عملیات خارجی ۹ هزار ۸۸۳ میلیارد ریال است. سود خالص جامع بانک با جهشی ۴۶۱ درصدی به رقم ۱۵ هزار و ۶۹۸ میلیارد ریال ثبت شده است. پارسال طی سه ماه این بانک تنها دو هزار و ۷۹۷ میلیارد ریال سود جامع محقق کرد.

جمع دارایی‌های بانک در پایان خرداد ۱۴۰۳ مبلغ ۱۱۹۸۱ هزار میلیارد ریال بود و جمع بدهی بانک در این دوره ۱۰ هزار و ۶۳۹ میلیارد ریال ثبت شده است.

در خرداد و تیرماه امسال به لحاظ بنیادی وضعیت بانک صادرات ایران از دوره‌های قبل به مراتب بهتر شده است و نسبت سود خالص به فروش بانک برای اولین بار به رقم ۷.۷ درصد رسیده است. بازده دارایی‌های بانک از شش درصد به ۲۳ درصد، بازده سرمایه بانک از ۲ درصد به ۱۲ درصد رسید.

در مقابل نسبت‌های بدهی شرکت کاهش قابل توجهی داشت که نشان از بهبود مستمر شرایط مالی بانک دارد و نسبت بدهی بانک در خرداد پارسال ۹۶ درصد بوده که امسال به ۸۹ درصد کاهش پیدا کرده یعنی بانک میزان بدهی خود را نسبت به دارایی خود تنظیم کرده است و در تحولی بزرگ نسبت بدهی جاری به ارزش ویژه را از ۲۵ درصد به ۸ درصد کاهش داد و توانست وضعیت مناسبی را به نمایش بگذارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست
با تصویب یونسکو، ایران به شبکه UNITWIN مرمت معماری و کرسی علوم شناختی پیوست و جایگاه خود را در پژوهش و حفاظت بین‌المللی ارتقا داد.
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر