کد خبر: ۴۷۵۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰

رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان در سال ۱۴۰۳

​مدیرعامل بانک صادرات ایران از پرداخت بیش از ۱۴۲ هزار وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان کشوری توسط این بانک در ۴ ماه ابتدای سال جاری خبر داد.
رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان در سال ۱۴۰۳

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :محسن سیفی با اعلام این خبر افزود: حمایت از بازنشستگان و پیشکسوتان که منشاء خدمات بزرگی به کشور و مردم بوده‌اند، همواره به عنوان یک مسئولیت اجتماعی مورد توجه بانک صادرات ایران قرار داشته که با تعامل مثبتی که با صندوق بازنشستگی کشور ایجاد شده است، پرداخت وام قرض‌الحسنه از سال‌های گذشته تا به امروز با روند پر سرعت‌تری پیگیری شده است.

او با یادآوری اینکه در ۴ ماه ابتدای سال ۱۴۰۳ بیش از ۴۲ هزار میلیارد ریال به ۱۴۲ هزار بازنشسته کشوری توسط بانک صادرات ایران پرداخت شده است، افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تا پایان سال جاری نیز بیش از ۱۱۲ هزار میلیارد ریال دیگر به ۳۷۲ هزار بازنشسته کشوری پرداخت خواهد شد که مجموع وام‌های قرض‌الحسنه خرد پرداخت شده به آن‌ها در سال ۱۴۰۳ به ۵۱۴ هزار فقره به ارزش بیش از ۱۵۴ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

سیفی از پرداخت ۲۶۶ هزار فقره وام قرض‌الحسنه خرد به بازنشستگان کشوری توسط بانک صادرات ایران به ارزش ۸۰ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: در سال جاری شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه خرد به بازنشستگان معزز کشوری خواهیم بود.

گفتنی است چندی پیش نیز مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با قدردانی از همکاری و مساعدت بانک صادرات ایران در ارائه خدمات به بازنشستگان، از این بانک به عنوان یار دوازدهم صندوق بازنشستگی یاد کرده بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟ سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟
سردار آزمون با انتشار تصویری در صفحه خود در فضای مجازی برای پایتخت۷ نوشت:
کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به هواداران وعده داد که تیم سپاهان را از جایگاه دوم جدول رده‌بندی پایین خواهد کشید!
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر