کد خبر: ۴۷۴۱
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۷

پس از ۲۰ سال آگهی دولتی به سایت‌های خبری رسید

بعد از سال ها تبعیض بین رسانه های کاغذی و الکترونیک در تخصیص آگهی دولتی، معاون اول رئیس جمهور با صدور بخشنامه ای سایت های خبری را مشمول دریافت آگهی های دولتی اعلام کرد.
پس از ۲۰ سال آگهی دولتی به سایت‌های خبری رسید

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از عصر ایران؛ مطابق بخشنامه ابلاغی معاون اول رئیس‌جمهوری، کلیه دستگاه‌های اجرایی می‌بایست آگهی‌های مورد نظر خود را برای درج در رسانه‌ها، از طریق سامانه جامع رسانه‌های کشور به اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در تهران و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان‌ها ارسال کنند.

 

پس از ۲۰ سال آگهی دولتی به سایت‌های خبری رسید


به گزارش روابط‌عمومی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، متن کامل بخشنامه معاون اول رئیس‌جمهوری درباره شرایط و روند انتشار آگهی‌های دولتی در رسانه‌ها به‌شرح زیر است:


بخشنامه به کلیه معاونت‌ها، سازمان‌ها و موسسات دولتی، استانداری‌های سراسر کشور، نهاد‌های انقلاب اسلامی و نهاد‌های کشوری و لشگری

در اجرای بند (۵) از ماده (۲) قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مصوب سال ۱۳۶۵، در خصوص تعیین ضابط تمرکز، توزیع و نشر «انواع آگهی‌های دولتی» مقتضی است کلیه دستگاه‌های اجرایی (براساس تعریف ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری با رعایت استثنائات ماده ۱۷ قانون موصوف) آگهی‌های مورد نظر خود را جهت درج در نشریات، حداقل سه روز قبل از موعد چاپ، بدون ذکر نام نشریه و تنها با تعیین زمان انتشار و تعداد دفعات چاپ، از طریق سامانه جامع رسانه‌های کشور به اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در تهران و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان‌ها ارسال کنند.

از آنجایی که مطابق اصلاحیه قانون مطبوعات (۱۳۷۹) نشریات الکترونیکی نیز مشمول قانون مطبوعات هستند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجاز است که عنوان کلیه آگهی‌ها را به اندازه کوچکترین کادر واحد، مطابق با نرخنامه آگهی‌های دولتی و سایر ضوابط مربوط، برای درج در نشریات (اعم از کاغذی یا اینترنتی) واجد شرایط نیز، ارسال کنند.

ذیحسابان سراسر کشور ملزم هستند حق‌الدرج کلیه آگهی‌ها را حداکثر ظرف مدت یک ماه، صرفا مطابق با سند «گواهی ارزش آگهی» صادره از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت نمایند. در غیر این صورت، موجب بی اعتباری اسناد پرداختی مربوط خواهد شد. این الزام شامل تمامی اعتبارات دستگاه‌های اجرایی، حتی اعتباراتی که مستثنی از قانون محاسبات عمومی هستند نیز می‌شود، بدیهی است آگهی‌های فاقد هزینه، از شمول این بخشنامه خارج است. در سال ۱۳۷۹، تبصره‌ای به قانون مطبوعات افزوده شد که رسانه‌های الکترونیک را مشمول این قانون می‌دانست. با این حال و به مدت بیش از دو دهه، سایت‌های خبری برغم دایره نفوذ روز افزون، از دریافت آگهی‌های دولتی محروم بودند و این آگهی‌ها صرفا به مطبوعات کاغذی ارائه می‌شد که گاه کل تیراژشان از مجموع بازدید‌های یک خبر در در یک سایت خبری کمتر است!

هر چند در این سال‌ها و در دولت‌های مختلف، رسانه‌های الکترونیک تلاش‌های زیادی برای رقع این تبعیض غیرقانونی کردند، ولی در هیچ کدام از دولت‌های اصلاح طلب و اصولگرای قبلی به نتیجه‌ای نرسیدند. ولی اینک از دفتر معاون اول خیر رسیده که سرانجام بخشنامه رفع تبعیض بعد از ۲۱ سال صادر شده و سایت‌های خبری و نشریات الکترونیکی مشمول دریافت آگهی دولتی شدند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
محاکمه زن و شوهر جنایتکار محاکمه زن و شوهر جنایتکار
زوجی که در جنایت‌هایی مشابه دو راننده مسافرکش را به قتل رسانده‌اند، در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفتند.
هر مسلمانی باید به قتل ترامپ اقدام کند هر مسلمانی باید به قتل ترامپ اقدام کند
علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اظهارات ترامپ و نتانیاهو گفت: مراجع تقلید فرمودند که اگر کسی ولی امر مسلمین، ولی فقیه را تهدید کند، حکم محاربه درباره او صادر می‌کنیم. اگر حکم محاربه درباره کسی صادر شود، هر مسلمانی در هر جای دنیا باید از جان خود بگذرد و به قتل او اقدام کند.
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
صفحه خبر بالای تصاویر