کد خبر: ۶۸۹۵۸
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹

اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است

رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است

به گزارش مخاطب۲۴، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در تازه‌ترین اظهارات خود درباره تحولات غزه اعلام کرد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در برابر تمامی نقض‌ها و تجاوزات رژیم صهیونیستی صبر و خویشتن‌داری زیادی از خود نشان داده و همچنان به آتش‌بسی که باید به‌طور کامل اجرا شود، پایبند است.

اردوغان با اشاره به اهمیت ثبات در غزه، بر ضرورت افزایش فشار‌های دیپلماتیک بر اسرائیل و تضمین مسیر‌های ارسال مداوم کمک‌های انسانی به این منطقه تأکید کرد و گفت که تأخیر در اجرای این اقدامات غیرقابل قبول است. به گفته او، حمایت‌های بین‌المللی و فشار‌های دیپلماتیک نقش مهمی در حفظ آتش‌بس و جلوگیری از تشدید بحران انسانی دارد.

بیشتر بخوانید

این در حالی است که پیش‌تر سخنگوی حماس هشدار داده بود ادامه نقض توافق توسط رژیم اسرائیل ممکن است موجب فروپاشی آتش‌بس شود و تنش‌ها در غزه را تشدید کند. تحلیلگران معتقدند اظهارات اردوغان، با هدف همزمان حمایت از حماس و فشار بر اسرائیل، می‌تواند نقشی کلیدی در ثبات نسبی منطقه ایفا کند.

برچسب ها: رجب طیب اردوغان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر