کد خبر: ۴۷۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۹
گفتگو مخاطب ۲۴ با دکتر محمد مهدی اسلامی

پزشکیان با هوشمندی کامل و تدبیر بسیار پسندیده دکتر عارف را به معاون اولی خویش برگزید

دکتر عارف کارگزاری صدیق، درستکار، پاکدست و امین است و روحیه مشورت پذیری و تیمی کار کردن دارد

گفتگو مخاطب ۲۴ با دکتر محمد مهدی اسلامی

 

گفتگو مخاطب ۲۴ با دکتر محمد مهدی اسلامی در خصوص انتصاب آقای دکتر محمد رضا عارف به سمت معاون اول رئیس جمهور

همانطور که مستحضرید جناب آقای دکتر پزشکیان کشور را در وضعیت نابسمان اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ... تحویل گرفته و کشور از عدم وجود کارگزاران متخصص و متعهد در محنت و رنج قرار دارد و بهمین جهت می بایست در جایگاه معاون اولی که عهده دار اصلی امورات اجرایی کشور و اداره کننده جلسات دولت است شخصیتی را بر می گزید که از تجربه و تخصص و تعهد کافی برخوردار می بود و از همه مهمتر به گفتمان دکتر پزشکیان که در ایام تبلیغات در مناظرات و ... بازگو می شد که آن گفتمان مورد تأیید مردم قرار گرفت، باور قلبی داشته باشد و لذا جناب آقای دکتر پزشکیان با هوشمندی کامل و تدبیر بسیار پسندیده جناب آقای دکتر عارف را به معاون اولی خویش برگزید، زیرا کمتر شخصیت جامع الشرایطی در حال حاضر وجود دارد که بتوان شاخص های فوق را دارا باشد.
دکتر عارف از نظر علمی در سطح جهان به عنوان یک دانشمند برجسته شناخته شده است که همین نقطه قوتی برای دولت می باشد و همچنین دکتر عارف تجربه گرانقدر و موفقی در تمام سطوح کلان مدیریتی از جمله معاون اولی دولت دوم اصلاحات، رئیس دانشگاه تهران، وزیر پست و تلگراف، نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضویت چندین دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام و ... را در کارنامه خود دارد که همه این تجارب می تواند در این برهه حساس کمک حال دولت و نظام باشد.
دکتر عارف کارگزاری صدیق، درستکار، پاکدست و امین است و روحیه مشورت پذیری و تیمی کار کردن دارد و دیگر شاخص مهم و برجسته ایشان باور قلبی به جوانگرایی دارد و از جوانان متخصص و متعهد اعم از خانم ها و آقایان قطعا در مدیریت اجرایی کشور استفاده خواهد کرد که این روحیه می تواند امید را به جامعه بازگرداند.

قابل ذکر است دکتر عارف سیاستمداری اصلاح طلب و هوشمند است که مورد وثوق مردم، و  تمامی جریانات سیاسی و مقام معظم رهبری و سایر ارکان نظام هست که همه این شاخص های مثبت نشان از تصمیم درست دکتر پزشکیان برای انتصاب این چهره ماندگار علم و سیاست ایران دارد.
بنده بعنوان یک مدیر جوان اصلاح طلب روزهای امید بخشی را با ادامه اتخاذ تصمیمات درست رئیس جمهور محترم و تیم همراه ایشان برای مردم ایران متصور هستم.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
اخبار داغ
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر