کد خبر: ۴۸۷۶۸
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸

موعد شکستن حلقه تنگ مدیران همیشگی

در سال‌های اخیر، کشور ما با چالش‌های زیادی در حوزه مدیریت مواجه بوده است. یکی از مهم‌ترین مسائلی که به تداوم این چالش‌ها دامن زده، تکرار الگو‌های مدیریتی ناکارآمد و محدودیت‌های غیرمنصفانه برای ورود نخبگان و جوانان اصلاح‌طلب به سطوح عالی و میانی دولت است.
موعد شکستن حلقه تنگ مدیران همیشگی

مخاطب۲۴- اصلاح طلب-  در سال‌های اخیر، کشور ما با چالش‌های زیادی در حوزه مدیریت مواجه بوده است. یکی از مهم‌ترین مسائلی که به تداوم این چالش‌ها دامن زده، تکرار الگو‌های مدیریتی ناکارآمد و محدودیت‌های غیرمنصفانه برای ورود نخبگان و جوانان اصلاح‌طلب به سطوح عالی و میانی دولت است. دکتر پزشکیان، به عنوان یکی از شخصیت‌های مورد اعتماد نظام که با حمایت کامل و به عنوان کاندیدای اختصاصی جبهه اصلاحات وارد رقابت انتخابات ریاست جمهوری شد اکنون در موقعیتی قرار دارد که می‌تواند این چرخه معیوب را درهم بشکند.

 پس از پایان دولت سید محمد خاتمی در دولت‌های احمدی‌نژاد به بهانه‌های سیاسی و در دولت‌های حسن روحانی به بهانه‌های عدم وجود سابقه مدیریتی و در دولت سیزدهم با رویکرد خاص گزینشی شاهد بودیم که جوانان اصلاح‌طلب، علی رغم شایستگی‌های فراوان از ورود به عرصه‌های مدیریتی محروم ماندند. این موضوع نه تنها به از دست رفتن ظرفیت‌های ارزشمند کشور منجر شده، بلکه باعث ایجاد یأس و ناامیدی در بین نخبگان و  نسل جوان اصلاح طلبان و نیز نسل جوان سابق این جریان که اکنون به میانسالی رسیده اند  گردیده است و گویی اینگونه مقدر شده که پرداخت هزینه‌های گاه گزاف توسط این طیف، تنها نتیجه فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی ایشان باشد!
 دکتر پزشکیان باید با شجاعت و قاطعیت، دایره تنگ مدیران همیشگی پنج دولت اخیر را بشکند و این موقعیت تراژیک را که اکنون در آن کسانی که هیچگونه قرابتی با اندیشه‌های اصلاح طلبی نداشته و چه بسا در پیدا و پنهان سعی در سرکوب مروجان و پیروان این اندیشه داشته اند و حال با رضایت کامل و اطمینان از ابقا و چه بسا ارتقا جایگاه‌های مدیریتی و سیاسی خود سخن می‌رانند و به امید جوانان اصلاح طلب -که امید را در جامعه زنده کردند و مردم را به پای صندوق رای آوردند- ریشخند می‌زنند، را پایان ببخشد و با علم بر دلایل سابقه مدیریتی کمتر جوانان اصلاح طلب، پس از اثبات سایر شایستگی‌های ایشان، فضایی را برای ورود این گونه افراد به سطوح مدیریت میانی و عالی دولتی فراهم کند.
 این امر نه تنها به تقویت روحیه امید و اعتماد در بین جوانان منجر خواهد شد، بلکه می‌تواند موجب نوآوری و خلاقیت در مدیریت کشور گردد. استفاده از این نخبگان، می‌تواند گامی موثر در همراه کردن جامعه برای حل مسائل پیچیده‌ای باشد که کشور با آن‌ها مواجه است.
 در نهایت، وفا به عهد دکتر پزشکیان در این زمینه، نه تنها یک ضرورت مدیریتی بلکه یک نیاز اجتماعی است که می‌تواند آینده‌ای روشن‌تر برای ایران عزیز رقم بزند.
احمد شریف
دبیر کل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر