کد خبر: ۵۹۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹

عارف: رفع فیلتر به صورت گام به گام است

عارف معاون اول رئیس‌جمهور در نشست صمیمانه با نخبگان و فعالان سیاسی استان خراسان رضوی در مورد رفع فیلتر گفت: رفع فیلتر به صورت گام به گام صورت می‌گیرد و گام اول برداشته شد و انشاءالله گام‌های بعدی هم برداشته خواهد شد. ما معتقدیم سیاست منع جواب نمی‌دهد.
عارف: رفع فیلتر به صورت گام به گام است

مخاطب۲۴- معاون اول رئیس‌جمهور در نشست صمیمانه با نخبگان و فعالان سیاسی استان خراسان رضوی با اشاره به اهمیت کادرسازی و تربیت نیرو‌های جوان گفت: طرح بزرگ تربیت هزار نخبه جوان در حال انجام است.

در این نشست که در سالن اجتماعات استانداری خراسان رضوی برگزار شد، بعد از آنکه نخبگان و فعالان سیاسی استان به بیان نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند، عارف گفت: آنچه که در عمل دیده و به یقین رسیده‌ام، این است که نخبگان و فعالان سیاسی استان خراسان رضوی درک و تحلیل بالایی نسبت به مسائل ملی داشته و شجاعت کم‌نظیری را در ارائه نظراتشان دارند.

عارف با بیان اینکه در این جلسه، نظرات ارزشمندی در خصوص عملکرد دولت چهاردهم مطرح شده که باید به همه آنها احترام بگذاریم گفت: در عین حال ما درباره اقداماتی که باید انجام می‌شده می‌توانیم بحث کنیم و به یک وفاق برسیم و ببینیم که آیا شرایط برای آن اقدام مهیا بوده است یا خیر.

بیشتر بخوانید


وی در ادامه افزود: مصمم بودیم در خرداد ۱۴۰۴ حضور جدی داشته باشیم، اما اتفاقات ناگوار شهادت آقای رییسی باعث شد برنامه‌ریزی‌ای که برای بیش از یکسال بعد طراحی شده بود ظرف ۴۰ روز اجرا شود، اما با این حال ما موفق شدیم.

عارف افزود: از همان اولین روز‌های تشکیل دولت با آنکه مشکلات جدی کشور داشت، اما راهبردمان این بود که هیچ وزیری نباید نفی گذشته کند تا این سنت غلط که در گذشته حاکم بود را کنار بگذاریم و این در حالی بود که با مشکل پرداخت پول خرید گندم به کشاورزان، مشکلات پرستاران و... رو‌به‌رو بودیم.

عارف در پاسخ به نقد‌هایی که درخصوص رویکرد وفاق می‌شود گفت: راهبرد درست آقای پزشکیان وفاق ملی بود البته مشخص است که اگر وفاق یک طرفه باشد در نهایت به بن‌بست می‌خورد، اما ما در مجموع احساس می‌کنیم که این رویکرد جایگاه خودش را پیدا می‌کند همکاری‌هایی که با خارج از دولت داریم قابل تقدیر است.

وی در ادامه گفت: رهبر معظم انقلاب شرایط کشور را با دهه ۶۰ تشبیه کرده بودند البته ما برای دولت، شرایطی بدتر از دهه ۶۰ را پیش‌بینی کرده بودیم، اما با آنکه آمادگی داریم برای شرایط بدتر از آن دهه هم آماده شویم، اما تلاشمان بر این بود که ذهنیت جنگ را از ذهن مردم بیرون کنیم.

عارف افزود: ما سعی کردیم تصمیمی نگیریم که به ضرر جامعه باشد دو مرحله کالابرگ که در ماه‌های گذشته ارائه شد در این راستا بود.

عارف در ادامه به بیان اقدامات دولت چهاردهم گفت: در شرایطی هستیم که برنامه سالانه جدی‌ای در چارچوب برنامه هفتم پیشرفت با اولویت دادن به شعار سال که بحث سرمایه‌گذاری و تولید است داریم.

عارف در ادامه سخنان خود گفت: مقام معظم رهبری در اولین جلسه‌ای که خدمتشان بودیم تربیت صد مدیر جوان را تکلیف کردند که سازمان اداری و استخدامی طرح بزرگ تربیت هزار نیرو را در دستور کار دارد و به شیوه‌های دیگری هم کادرسازی انجام می‌شود و از جمله اینکه به وزارت کشور توصیه کرده‌ایم که در انتخاب بخشداران و فرمانداران شهر‌های کوچک از نیرو‌های جوان استفاده کنند.

وی تغییر فضای امنیتی دانشگاه‌ها، موضوع بازگشت دانشجویان و اساتیدی که در گذشته با محدودیت‌هایی رو به رو بودند به دانشگاه، تغییر سیاست‌های گذشته در گزینش‌ها که تنها در یک مورد ۷ هزار نفر به آموزش و پرورش برگشتند و اصلاحات صورت گرفته در گزینش‌های هیات علمی را از دیگر موفقیت‌های دولت چهاردهم دانست.

معاون اول رئیس‌جمهور با یادآوری فضای امنیتی حاکم بر دانشگاه‌ها در گذشته، گفت: فضای حاکم بر دانشگاه‌ها در دوره گذشته به شدت امنیتی بود و دخالت‌های افرادی که هیچ ارتباطی با دانشگاه نداشتند به اوج رسیده بود ولی در دولت چهاردهم حفظ حرمت استاد و دانشجو بسیار حائز اهمیت است.

عارف در مورد رفع فیلتر نیز گفت: رفع فیلتر به صورت گام به گام صورت می‌گیرد و گام اول برداشته شد و انشاءالله گام‌های بعدی هم برداشته خواهد شد. ما معتقدیم سیاست منع جواب نمی‌دهد.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای حضور زنان در کابینه و مدیریت‌های میانی گفت: در حال حاضر ۴ نفر از خانم‌ها عضو کابینه هستند و خانم‌های زیادی در رده‌های میانی به بالا به کارگیری شده‌اند که این روند ادامه پیدا می‌کند.

وی در ادامه گفت: ظرفیت‌های خوبی در استان هست و از شما می‌خواهم این ظرفیتی را که در استان است را تا آ خر دولت حفظ کنید و البته تعامل‌مان باید بیشتر باشد.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت
پاییز ۱۴۰۴ با ترکیبی از نوستالژی دهه‌ها و خلاقیت تازه بازمی‌گردد. استایل‌هایی قدرتمند، لطیف و متفاوت که به‌سادگی قابل اجرا و هماهنگ با بودجه شما هستند
اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد
شرکت اروپایی «آریان‌گروپ» در راستای دستیابی به فناوری پرتاب و بازیابی موشک‌های قابل استفاده مجدد، تا اوایل دهه ۲۰۳۰ مجموعه‌ای از پروژه‌های پیشرفته فضایی را اجرایی می‌کند؛ گامی که می‌تواند استقلال فضایی اروپا را تضمین کند.
پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح
باشگاه‌های عربستانی به محمد صلاح پیشنهاد حقوق سالانه ۱۵۰ میلیون پوند و فرصت سهامداری و سفیر گردشگری داده‌اند؛ رقمی نزدیک به دریافتی رونالدو.
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد
رئیس‌جمهور دونالد ترامپ سطح پذیرش پناهندگان در سال مالی ۲۰۲۶ را به ۷، ۵۰۰ نفر کاهش داد؛ این میزان به کمترین سطح در تاریخ آمریکا رسیده و عمدتاً به «سفیدپوستان آفریقای جنوبی» اختصاص دارد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر