کد خبر: ۴۷۲۷۶
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۸
گفتگو جعفر آئین پرست با مخاطب۲۴

آقای عارف فردیست دارای تجارب کافی در عرصه ی سیاست و قانونگذاری

آقای دکترعارف شخصی محجوب، مردمدار، دست پاک و کاریزماتیک میباشد که امیدوارم یارو یاور و همکار مفید وموثری برای رئیس جمهور محترم وکشور باشند.

گفتگو جعفر آئین پرست با مخاطب۲۴

گفتگو با جعفر آئین پرست نماینده اسبق مجلس در خصوص انتصاب آقای دکتر محمد رضا عارف به سمت معاون اول رئیس جمهور

سلام ودرود درپاسخ به سئوال جنابعالی بعنوان خبرنگار مخاطب ۲۴ در خصوص انتصاب جناب آقای دکترمحمدرضا عارف از سوی جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور محترم بعنوان معاون اول لازم می‌دانم این انتصاب را به جناب آقای دکترعارف تبریک عرض نمایم .

این انتصاب که به اختیار رئیس جمهور محترم بوده است به فال نیک میگیرم.جناب آقای عارف دارای تجارب کافی در عرصه ی سیاست و قانونگذاری واجرایی در پست معاون اول رئیس جمهور وهمچنین درحوزه دانشگاه ودر جایگاه علمی ومدرس که از مقبولیت قابل قبولی برخوردار میباشند.جناب آقای دکترعارف شخصی محجوب، مردمدار، دست پاک و کاریزماتیک میباشد که امیدوارم یارو یاور و همکار مفید وموثری برای رئیس جمهور محترم وکشور باشند.

تشخیص و انتصاب با جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور محترم بوده است. اینجانب به نظر رئیس جمهور محترم ارج می نهم و موفقیت و خدمتگزاری صادقانه ی جناب آقای دکترعارف به ملت بزرگ ایران را ازخداوندمتعال خواستارم .

جعفر آئین پرست -نماینده ادوارمجلس شورای اسلامی

عضو وقائم مقام شورای راهبردی اقوام، ادیان ومذاهب ستادمرکزی انتخاباتی دکترمسعودپزشکیان.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر