کد خبر: ۴۷۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰

تاکید عارف بر ضرورت استفاده از تجارت نمایندگان ادوار

معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت استفاده از تجارب نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد.
تاکید عارف بر ضرورت استفاده از تجارت نمایندگان ادوار

مخاطب۲۴- محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در دیدار جمعی از اعضای فراکسیون امید مجلس دهم این فراکسیون را یکی از منسجم‌ترین فراکسیون‌های ادوار مجلس دانست و تاکید کرد: تجارب ارزشمند نمایندگان دوره‌های مختلف مجلس می‌تواند در حوزه‌های مشورتی به نهاد‌های حاکمیتی در جهت نیل به اهداف کلان خود مفید و مؤثر باشد.

وی بر ضرورت همگرایی مجلس و دولت در پیشبرد اهداف متعالی نظام تاکید کرد و گفت: رئیس جمهور محترم بر اساس شناخت دقیق از وضعیت کشور به درستی بر مؤلفه‌های وفاق و همدلی در کشور تاکید دارند و به نظر می‌رسد با گفت‌وگوی ملی که ایده آن از مجلس دهم شکل گرفته بود می‌توان در راستای وفاق و همدلی حرکت کرد.

بیشتر بخوانید

معاون اول رئیس جمهور همچنین با استقبال از ایده‌های مطرح شده در این جلسه بر ضرورت برگزاری منظم جلسات با نمایندگان ادوار مجلس در جهت استفاده از تجارت آن‌ها تاکید کرد.

در ابتدای این جلسه جمعی از اعضای فراکسیون امید مجلس دهم شورای اسلامی ضمن تبریک انتصاب دکتر محمدرضا عارف به سمت معاون اولی دولت چهاردهم نظرات و پیشنهادات خود را برای موفقیت دولت در جهت نیل به اهداف خود بیان کردند.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر