کد خبر: ۴۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۷

مهدی مهدوی کیا مربی تیم ملی امید شد

مهدی مهدوی‌کیا قرارداد خود با تیم امید را رسماً ثبت کرد تا هدایت این تیم را برعهده گرفته باشد.
مهدی مهدوی کیا مربی تیم ملی امید شد

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از ورزش سه، مهدی مهدوی‌کیا که در مسابقات مقدماتی جام آسیا سرمربی تیم امید بود و موفق شد تیم ایران را با صدرنشینی به این رقابت‌ها هدایت کند، حالا چالش جدیدی را همراه تیم امید تجربه خواهد کرد.

 

مهدی مهدوی کیا مربی تیم ملی امید شد


در شرایطی که شایعاتی پیرامون قطع همکاری مهدوی‌کیا و تیم المپیک شنیده می‌شد، روز گذشته حسن کامرانی‌فر دبیرکل فدراسیون از ادامه همکاری طرفین خبرداد و حالا امروز خبر آمده که قرارداد او به صورت رسمی ثبت شده است.


مهران شدیدی پور در تیم المپیک دستیار مهدوی‌کیا خواهد بود و همچنین قرار است یک مربی خارجی به همراه مربی دروازه‌بان‌ها و بدنساز ایرانی به جمع کادرفنی ملحق شوند.

تیم امید ایران با هدایت مهدوی‌کیا از فروردین ماه اردوی تدارکاتی خود را آغاز می‌کند و احتمالا یک دیدار تدارکاتی از بین دو تیم بلاروس یا عراق نیز در برنامه خود خواهد داشت.

ایران خود را آماده بازی‌های جام آسیا در خرداد ماه می‌کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
صفحه خبر بالای تصاویر