کد خبر: ۴۵۴۹
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۲

اولین تصمیم سرپرست جدید فدراسیون فوتبال!

روزی که عزیزی خادم تصمیم گرفت مهدی مهدوی کیا را به‌عنوان سرمربی تیم امید انتخاب کند هیچ مشورتی با میرشاد ماجدی رئیس کمیته جوانان نداشت!
اولین تصمیم سرپرست جدید فدراسیون فوتبال!

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از ورزش سه، او حتی در خصوص انتخاب وحید شمسایی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال مشورتی با احسان اصولی، رییس کمیته فوتسال انجام نداد به‌طوری‌که اصولی در پاسخ به سوال خبرنگار که پرسیده بود آیا قرار است فردا در نشست هیئت رئیسه وحید شمسایی جایگزین ناظم الشریعه شود؟ گفت: «من از این موضوع بی اطلاع هستم و چنین قراری گذاشته نشده چرا که ناظم الشریعه تا پایان سال با فدراسیون فوتبال قرارداد دارد.»

 

اولین تصمیم سرپرست جدید فدراسیون فوتبال!

 


انتخاب مهدی مهدوی کیا به عنوان سرمربی تیم امید با ادعای این موضوع که مهدی مهدوی کیا قرار است بر همه تیم‌های پایه نظارت کند واکنش میرشاد ماجدی را به همراه داشت و او در آن برهه از زمان، اذعان کرد اگر اینطور است کمیته جوانان را ترک خواهد کرد. هر چند در ادامه مسیر مهدی مهدوی کیا بدون قرارداد تنها هدایت تیم امید را برعهده گرفت و مدیر فنی فدراسیون فوتبال شد که به تازگی از این سمت استعفاء کرده و جالب اینکه میرشاد ماجدی به عنوان جانشین او به فیفا معرفی شده است. به واقع از ابتدا هم قرار بود کمیته جوانان بر عمکرد تیم‌های پایه نظارت کند و مهدی مهدوی کیا به عنوان مدیر فنی فدراسیون فوتبال انتخاب شده بود. در کنار مسئولیت فنی تیم امید.



روزی که عزیزی خادم تصمیم گرفت مهدی مهدوی کیا را به‌عنوان سرمربی تیم امید انتخاب کند هیچ مشورتی با میرشاد ماجدی رئیس کمیته جوانان نداشت!

 او حتی در خصوص انتخاب وحید شمسایی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال مشورتی با احسان اصولی، رییس کمیته فوتسال انجام نداد به‌طوری‌که اصولی در پاسخ به سوال خبرنگار که پرسیده بود آیا قرار است فردا در نشست هیئت رئیسه وحید شمسایی جایگزین ناظم الشریعه شود؟ گفت: «من از این موضوع بی اطلاع هستم و چنین قراری گذاشته نشده چرا که ناظم الشریعه تا پایان سال با فدراسیون فوتبال قرارداد دارد.»



انتخاب مهدی مهدوی کیا به عنوان سرمربی تیم امید با ادعای این موضوع که مهدی مهدوی کیا قرار است بر همه تیم‌های پایه نظارت کند واکنش میرشاد ماجدی را به همراه داشت و او در آن برهه از زمان، اذعان کرد اگر اینطور است کمیته جوانان را ترک خواهد کرد. هر چند در ادامه مسیر مهدی مهدوی کیا بدون قرارداد تنها هدایت تیم امید را برعهده گرفت و مدیر فنی فدراسیون فوتبال شد که به تازگی از این سمت استعفاء کرده و جالب اینکه میرشاد ماجدی به عنوان جانشین او به فیفا معرفی شده است. به واقع از ابتدا هم قرار بود کمیته جوانان بر عمکرد تیم‌های پایه نظارت کند و مهدی مهدوی کیا به عنوان مدیر فنی فدراسیون فوتبال انتخاب شده بود. در کنار مسئولیت فنی تیم امید.




امروز در یک اتفاق پیش بینی شده و البته بی سابقه در فوتبال ایران عزیزی خادم با رای اعضای هیئت رئیسه از سمت خود برکنار شد و جالب اینکه جای خود را به میرشاد ماجدی داد. حالا مهمترین ماموریت پیش روی او قرارداد با مهدی مهدوی کیا به عنوان سرمربی تیم امید است. به این خاطر که مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا نزدیک است و این تیم باید در فیفا دی پیش رو که فروردین ماه خواهد بود تمرینات آماده سازی خود را آغاز کند. جالب اینکه گروه بندی مسابقات هم مشخص شده و ایران با ازبکستان میزبان بازی‌ها و ترکمنستان و قطر همگروه شده است. این مسابقات قرار است خرداد ماه با حضور ۱۶ تیم و در ۴ گروه چهار تیمی در شهر تاشکند آغاز شود.

میرشاد ماجدی که تا چندی پیش پای خود را از مسئله قرارداد مهدی مهدوی کیا کنار کشیده بود و اینطور گفته بود مسایل مربوط به قرارداد مهدی مهدوی کیا توسط دبیر کل در حال پیگیری است اکنون باید به طور سفت و سخت پیگیر این ماجرا باشد چرا که امید‌ها برای آماده سازی خود به منظور حضور در مسابقات قهرمانی آسیا کمتر از چهار ماه فرصت دارند و در فرصت باقی مانده تنها می‌توانند در روز‌های فیفا تمرین کنند، چون بیشتر بازیکنان تیم زیر ۲۳ سال ایران در خدمت تیم‌های دسته اولی و لیگ برتری هستند و در زمان‌های مسابقات نمی‌توانند اردوی تیم باشگاهی را ترک کنند.

انتخاب مهدی مهدوکیا و وحید شمسایی با رای اعضای هیئت رئیسه بوده و میرشاد ماجدی با وجود رفتار عزیزی خادم در خصوص انتخاب مهدی مهدوی کیا که برای او جای گلایه باقی گذاشت باید پیگیر موضوع قرارداد مهدی مهدوی کیا به عنوان سرمربی تیم امید باشد و اگر این موضوع به سرانجام نرسید به سرعت یک رهبر فنی جدید برای تیم امید انتخاب کند. به خصوص که اردوی آماده سازی تیم امید در بهمن ماه به دلیل عدم آمادگی مهدی مهدوی کیا لغو شد. دلیل هم واضح و روشن است. تا شروع مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا در تاشکند کمتر از ۴ ماه باقی مانده است.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر