کد خبر: ۳۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۳

دلگیری مهدوی کیا از هجمه سنگین علیه او

حجت‌الاسلام علیپور در ادامه و با انتقاد از برخی اظهارات نمایندگان مجلس درباره مهدی مهدوی‌کیا گفت: متأسفانه برخی نمایندگان محترم به یک قهرمان ملی حمله کردند آن هم در موضوعی که هیچ تحقیقی درباره آن انجام نداده بودند. نباید سرمایه‌های ملی را به این راحتی مخدوش کنیم. مهدوی‌کیا یکی از بهترین بازیکنان فوتبال ایران بوده است.
دلگیری مهدوی کیا از هجمه سنگین علیه او

حجت‌الاسلام علیپور در ادامه و با انتقاد از برخی اظهارات نمایندگان مجلس درباره مهدی مهدوی‌کیا گفت: متأسفانه برخی نمایندگان محترم به یک قهرمان ملی حمله کردند آن هم در موضوعی که هیچ تحقیقی درباره آن انجام نداده بودند. نباید سرمایه‌های ملی را به این راحتی مخدوش کنیم. مهدوی‌کیا یکی از بهترین بازیکنان فوتبال ایران بوده است.


دلگیری مهدوی کیا از هجمه سنگین علیه او


مخاطب ۲۴: مسئول سابق کمیته صیانت فدراسیون فوتبال با اشاره به جریان سازی‌های اخیر علیه مهدی مهدوی‌کیا گفت که "این رفتار‌ها ظلم به یک اسطوره فوتبال است". او از اظهارات برخی نمایندگان مجلس درباره مهدوی کیا نیز به شدت انتقاد کرد.

حجت‌الاسلام علیرضا علیپور در گفتگو با ایسنا و با اشاره به جریان انتقادی اخیر و حمله به مهدی مهدوی‌کیا اظهار کرد: اولا موضوع رخ داده با خواست قلبی و شخصی مهدی مهدوی‌کیا انجام نگرفته است و مهدوی‌کیا با دعوت فدراسیون جهانی فوتبال در این دیدار دوستانه حاضر شده است. ثانیا هیچ کدام از برنامه‌های اجرایی این دیدار از پیش مشخص نبوده و مهدوی‌کیا نیز مانند همه بازیکنان حاضر در این دیدار، تنها دعوت فیفا را پذیرفته است.

وی ادامه داد: متاسفانه این ماجرا به گونه‌ای بازتعریف و به آن پرداخته شده که انگار تمام اتفاقات آن براساس میل قلبی مهدوی‌کیا رخ داده است. در این میان، اما در روز‌های گذشته نقل قولی از یونس محمود رسانه‌ای شد که گفته بودند، یونس محمود و سایر بازیکنان عرب پس از اطلاع از نقش پرچم رژیم صهیونیستی بر روی لباس بازیکنان نسبت به حذف آن اقدام کردند و مهدی مهدوی‌کیا این کار را انجام نداده است. این یک خط خبری دروغ و جهت‌دار است.

علیپور ادامه داد: شخصا با هماهنگی برخی از مسئولان فدراسیون فوتبال موضوع را پیگیری کردم. از طریق واسطه با یونس محمود صحبت کردیم. فایل صوتی یونس محمود هم موجود است. او به صراحت هرگونه عدم همراهی مهدوی‌کیا در اعتراض به لباس‌های آن دیدار را رد می‌کند. اینکه به نقل از یونس محمود گفته شده ما پرچم‌ها را حذف کردیم و روی آن را با چسب پوشاندیم، اما مهدوی‌کیا این کار را انجام نداد یک دروغ آشکار است. یونس محمود هم به شدت این موضوع را رد کرده است. متاسفانه اصل این جریان‌سازی دروغ و ساختگی است.

مسئول نظارت و بازرسی لیگ فوتبال ایران ادامه داد: مهدی مهدوی‌کیا به شدت از اتفاقات رخ داده در طی چند روز گذشته گلایه‌مند است. او در صحبتی که پس از این ماجرا داشته، تأکید دارد که من همواره سرباز بی‌حاشیه فوتبال و وطنم بوده و هستم، همیشه برای اهالی ورزش، جامعه فوتبال، مردم کشورم و همه مظلومین احترام قائل بوده‌ام. من هوادار مظلوم هستم. اینکه یک فرآیند را به گونه‌ای ترسیم می‌کنند که من را معاند و مخالف مظلوم معرفی می‌کنند، بی‌انصافی و بسیار تلخ است.

 

دلگیری مهدوی کیا از هجمه سنگین علیه او

وی ادامه داد: مهدوی‌کیا تأکید دارد که در جریان آن دیدار دوستانه و بعد از اینکه متوجه شدیم ماجرای لباس‌های بازیکنان از چه قرار است، به همراه چهار، پنج نفر از بازیکنان مسلمان به نقش‌های روی لباس اعتراض کردیم. مهدوی کیا گفته، چون عربی خوب بلد نبوده، هر کاری که سایر بازیکنان انجام دادند را، او هم انجام داده است، لذا حاشیه‌های ایجاد شده، بعد ازاین ماجرا کینه‌ورزانه و مغرضانه است و مهدوی کیا نیز به شدت از این اتفاقات ناراحت و گله‌مند است.

مسئول سابق صیانت کمیته فوتبال تأکید کرد: فایل و متن اظهارات یونس محمود موجود است او به صراحت اعلام می‌کند که برخی بازیکنان از جمله مهدی مهدوی‌کیا به نقش روی پیراهن بازیکنان اعتراض داشته‌اند. متاسفانه سناریوی نقل شده از این بازیکن علیه مهدوی‌کیا، دروغی بیش نبوده که برخی برای رسیدن به اهداف مغرضانه، ناجوانمردانه به آن دامن زده‌اند.

حجت‌الاسلام علیپور در ادامه و با انتقاد از برخی اظهارات نمایندگان مجلس درباره مهدی مهدوی‌کیا گفت: متأسفانه برخی نمایندگان محترم به یک قهرمان ملی حمله کردند آن هم در موضوعی که هیچ تحقیقی درباره آن انجام نداده بودند. نباید سرمایه‌های ملی را به این راحتی مخدوش کنیم. مهدوی‌کیا یکی از بهترین بازیکنان فوتبال ایران بوده است و همواره با تیم ملی افتخارات بزرگی را برای پرچم سه رنگ کشورمان به ارمغان آورده است. تخریب یک اسطوره ملی قطعا زشت و ناپسند است.

وی با اشاره به آیه «ولا تَقْفُ ما لَیسَ لک به علم» افزود: بهتر است نمایندگان مجلس قبل از هر اظهارنظری موضوع را مورد بررسی قرار دهند. این زیبنده یک نماینده محترم نیست که قبل از بررسی و تحقیق در الفاظی نامناسب، اسطوره ملی کشورش را مورد حمله قرار دهد.

منبع: فرارو

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر