کد خبر: ۴۶۷۶۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰

برگزاری نشست تخصصی بررسی موانع و ارائه راهکار‌های توسعه خدمات بخش ارز بازرگانی شعب تهران با حضور مدیران ارشد بانک

در نشستی تخصصی با حضور اعضای هیأت عامل، مدیران امور، رؤسای ادارات امور شعب، معاونان ارزی و روسای دوایر ارزی شعب تهران، موانع و محدودیت‌های توسعه خدمات بخش ارز بازرگانی شعب تهران مورد بررسی قرار گرفت و راهکار‌های لازم در راستای توسعه این بخش ارائه شد.
برگزاری نشست تخصصی بررسی موانع و ارائه راهکار‌های توسعه خدمات بخش ارز بازرگانی شعب تهران با حضور مدیران ارشد بانک

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:در این نشست علی رضا گچ پز زاده عضو هیات عامل و معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران با بیان این که طی دو سال اخیر شبکه ارزی بانک گام‌های موثر و مطلوبی در راستای ارائه خدمات بهینه به مشتریان برداشته است، اظهارداشت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته منسجم و هماهنگی‌های دقیق توانستیم فعالیت‌های ارزبازرگانی بانک ملی را توسعه دهیم.

وی در ادامه به عرصه‌های رقابتی در شبکه ارزی بانک اشاره کرد و گفت: شعب و سابسیدری‌های خارج کشور باتوجه به اسناد بالادستی و قوانین و مقررات ساختاری، دستاورد‌های قابل توجهی را در سال گذشته کسب کردند.

گچ پز زاده با بیان این که بانک ملی ایران بازوی توانمند بانک مرکزی در راستای جذب و گردش منابع ارزی صادرکنندگان و واردکنندگان است، گفت: باتوجه به شبکه ارزی و وجود سابسیدری‌های بانک در کشور‌های مختلف انتظار داریم که متخصصین بخش ارز بانک از فرصت‌ها و ظرفیت‌های بخش ارزی برای ارائه خدمات مطلوب به مشتریان کمال بهره را ببرند.

معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران در این نشست تخصصی همکاری با شرکت‌های بزرگ فولادی و پتروشیمی در کشور را برای مدیریت وجوه و جذب منابع ارزی آن‌ها یک فرصت دانست و افزود: ما با تلاش مضاعف و تقویت دانش خود میتوانیم پاسخگوی نیاز مشتریان در بخش ارزی باشیم.

عضو هیات عامل بانک به راه اندازی مرکز مبادله طلا و ارز کشور اشاره کرد و افزود: ما با تمام توان با هماهنگی بانک کارگشایی در حوزه طلا مصمم هستیم تا با ارائه خدمات منحصربفرد و انحصاری سهم خوبی از بازار را کسب کنیم.

وی آشنایی و استفاده از ابزار‌ها و مکانیزم‌های ارزی را مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: انتظارداریم بخش ارز بازرگانی بانک با یک جهش بزرگ به چهره نخست شبکه بانکی تبدیل شود.

در ادامه این نشست حسن مونسان عضوهیات عامل و معاون امور شعب بانک ملی ایران با تاکید بر این نکته که بخش ارزی بانک دستاورد‌های خوبی را کسب کرده است، خاطرنشان کرد: با حمایت، راهبری و تقویت برنامه ریزی در بخش ارزی می‌توان به نقطه پیشرفت رسید.

وی با بیان این نکته که نیرو‌های متخصص بانک پرتلاش، متعهد، متعصب کارآمد و دلسوز هستند، گفت: با شناسایی نیرو‌های جوان و رفع خواسته‌های آن‌ها شاهد توسعه و پیشرفت بخش ارزی بانک خواهیم بود.

عضو هیات عامل بانک ملی ایران گفت: در سال جاری با تلاش مضاعف باید در شبکه بانکی سهم بازار ارز را بگیریم تا بانک را به جایگاه قبلی خود برگردانیم.

در بخشی از این نشست نیز کارگروه تخصصی با حضور روسا و معاونان اداره کل خارجه بانک برگزار شد که در این کارگروه به بیان مسائل و موضوعات مربوط به موضوعات مهم و اساسی بانک در امور ارزی در شعب تهران پرداخته شد.

در این کارگروه مباحث مهمی نظیر افزایش سهم از بازار، بهبود تراز نقدینگی، اصلاح فرآیندها، جذب منابع جدید، افتتاح حساب‌های ارزی، آشنایی با ابزار‌ها و تجهیزات ارزی در شعب، پرداخت تسهیلات ارزی، گشایش اعتبار اسنادی، صدور حواله‌های ارزی و توسعه فعالیت‌های ارزی مطرح شد.

گفتنی است، در بخش از این نشست تخصصی نیز شاخص‌های عملکردی ادارات امور شعب استان تهران در بخش‌های مختلف ارزی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در این نشست کارکنان بخش ارزی شعب تهران نیز به بیان نظرات، مسائل و موضوعات مربوطه پرداختند و راهکار‌های لازم توسط مدیران ارشد ارائه شد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر