کد خبر: ۴۶۴۴۲
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۰

بازوی اجرایی بانک ملی ایران در بازار سرمایه ۵ هزار میلیارد تومانی شد

افزایش سرمایه ۸۴.۴ درصدی شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی بازوی اجرایی بانک ملی ایران در بازار سرمایه به تصویب مجمع این شرکت رسید.
بازوی اجرایی بانک ملی ایران در بازار سرمایه ۵ هزار میلیارد تومانی شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:با رای اکثریت سهامداران در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی، سرمایه این شرکت از ۲۳۰۰ میلیارد تومان به ۵ هزار و ۲۵ میلیارد تومان افزایش یافت.

بر اساس آگهی منتشر شده مجمع عمومی فوق العاده شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی مورخ ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۵ در محل قانونی شرکت برگزار شد. این مجمع با حضور ۷۵.۵ درصد از صاحبان رای به رسمیت رسید و بر اساس دستور جلسه افزایش سرمایه ۸۴.۴ درصدی این شرکت از محل اندوخته سرمایه‌ای به منظور جبران مخارج سرمایه گذاری‌های انجام شده با رای اکثریت حاضران در جلسه به تصویب رسید. همچنین اصلاح اساسنامه شرکت مطابق با نمونه سازمان بورس و اوراق بهادار، اصلاح ماده ۵۸ اساسنامه نیز به تصویب حاضران رسید.

بر اساس رای مجمع عمومی فوق العاده، سرمایه شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی از ۲۳۰۰ میلیارد تومان به ۵ هزار و ۲۵ میلیارد تومان افزایش یافت و پس از طی تشریفات اداراه ثبت شرکت‌ها رسما در دفاتر این شرکت به ثبت خواهد رسید. این افزایش سرمایه پس از ثبت به صورت سهام جایزه در پرتفوی سهامداران اعمال خواهد شد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبران دنیا با تماس‌های شخصی نظر ترامپ را عوض می‌کنند رهبران دنیا با تماس‌های شخصی نظر ترامپ را عوض می‌کنند
در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش، دونالد ترامپ بسیاری از رهبران جهان را با ارائه شماره تلفن همراه شخصی‌اش غافلگیر کرد و از آنها خواست تا تشریفات دیپلماتیک معمول را کنار بگذارند و مستقیماً با او تماس بگیرند. تمایل ترامپ به مکالمات مکرر، غیررسمی و خودمانی، حالا به بخشی تثبیت‌شده از شخصیتش تبدیل شده است.
هندوانه متهم بحران آب هندوانه متهم بحران آب
در حالی که بسیاری، هندوانه را به‌دلیل آب‌بر بودن در صدر عاملان بحران آب قرار می‌دهند، بررسی‌های کارشناسی ابعاد متفاوتی از واقعیت مصرف آب توسط محصولات کشاورزی را آشکار می‌کند.
مازیار مایک دوستدار کیست؟ مازیار مایک دوستدار کیست؟
«مازیار مایک دوستدار» به‌عنوان مدیرعامل شرکت داروسازی دانمارکی Novo Nordisk انتخاب شد.
تهران قصد ربایش مرا داشت تهران قصد ربایش مرا داشت
تهران قصد ربایش مرا داشت به ادعای نماینده ایرانی‌تبار پارلمان بلژیک مبنی بر تلاش تهران برای ربایش وی واکنش نشان داد.
۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند
رئیس اداره گوش و سلامت شنوایی وزارت بهداشت، از وجود ۵.۵ میلیون فرد کم شنوا در کشور خبر داد.
شوک به استقلال شوک به استقلال
هافبک ازبکستانی استقلال در اردوی ترکیه مصدوم شده و مشخص نیست به سوپرجام خواهد رسید یا خیر.
حذف ۴ صفر پول تصویب شد حذف ۴ صفر پول تصویب شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی تصویب شد.
برگزیده
هندوانه متهم بحران آب هندوانه متهم بحران آب
در حالی که بسیاری، هندوانه را به‌دلیل آب‌بر بودن در صدر عاملان بحران آب قرار می‌دهند، بررسی‌های کارشناسی ابعاد متفاوتی از واقعیت مصرف آب توسط محصولات کشاورزی را آشکار می‌کند.
نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد
افزایش قیمت نان در تهران رسما ابلاغ شد. بدین ترتیب قیمت انواع نان در استان تهران از ۳۱ درصد تا بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
حذف ۴ صفر پول تصویب شد حذف ۴ صفر پول تصویب شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی تصویب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر