کد خبر: ۴۶۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴

لیست‌های منتسب به کابینه دولت چهاردهم کذب هستند

عضو جبهه اصلاحات گفت: جبهه اصلاحات هنوز درباره گزینه‌های خود برای کابینه دولت به جمع‌بندی نرسیده است
لیست‌های منتسب به کابینه دولت چهاردهم کذب هستند

مخاطب۲۴- احمد شریف عضو جبهه اصلاحات درباره روند بررسی گزینه‌های اصلح برای تصدی در کابینه دولت آینده گفت: جبهه اصلاحات هنوز درباره گزینه‌های پیشنهادی به جمع بندی نرسیده است؛ تا فردا وقت داریم که اسامی را نهایی کنیم.

وی افزود: گمانه زنی‌هایی که درباره کابینه دولت آقای پزشکیان در فضای مجازی صورت می‌گیرد و لیست‌هایی که منتشر می‌شود هیچ کدام واقعی نیستند و بعضاً برخی افراد که می‌خواهند خود را به عنوان گزینه کابینه مطرح کنند چند شخص مشهور را کنار خود می‌چینند و به عنوان لیست کابینه دولت چهاردهم منتشر میکنند لذا این اخبار بیشتر جعلی هستند تا اینکه واقعی باشند.

بیشتر بخوانید

شریف تصریح کرد: تا آنجایی که بنده اطلاع دارم کمیته‌هایی که در کارگروه‌های آقای پزشکیان در حال بررسی صلاحیت گزینه‌های کابینه هستند هنوز وارد مصادیق نشده اند و درباره شاخص‌ها در حال بررسی هستند.

عضو جبهه اصلاحات بیان کرد: لیست‌ها باید پس از نهایی شدن مورد بررسی قرار بگیرد تا نهایتاً کمیته‌ها طبق شاخص‌های تعیین شده برای هر وزارتخانه به ۵ گزینه نهایی برسند و به آقای پزشکیان اعلام کنند.

شریف تاکید کرد: باید به مرتفع‌سازی نقاط ضعف مسئولین گذشته پرداخته شود و اشخاصی برای حضور در کابینه مشخص شوند که توانمندتر از مسئولان گذشته باشند چرا که مردم خواهان تغییر هستند و باید این مولفه را در چینش کابینه نیز احساس کنند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: آقای پزشکیان بار‌ها تکرار کرد که دولت من دولت متخصصان خواهد بود لذا باید توانمندترین فرد از میان گزینه‌ها انتخاب شود. معتقدم که گرایش‌های سیاسی نباید چندان در انتخاب افراد حاضر در کابینه در نظر گرفته شود و باید به مصلحت‌های کشور توجه کنیم و بنابراین مسئولان دولت چهاردهم باید از یک مفاهمه ملی بیرون بیایند.

شریف بیان کرد: خاستگاه آقای پزشکیان عموماً اصلاح طلب هستند و در این جریان باید افراد معتدل و متعهد با آرمان‌های انقلاب انتخاب شوند چرا که این افراد قطعاً راحت‌تر می‌توانند با رئیس جمهور کار کنند. معتقدم نمی‌شود کابینه دولت را تبدیل به یک شرکت سهامی کرد که هر عضو کابینه از یک گروه و جریان سیاسی باشد چرا که کابینه یک تیم است و افراد حاضر در آن باید مکمل یکدیگر باشند و وحدت داشته باشند لذا همفکر بودن اعضا خروجی بهتری برای کشور خواهد داشت.

وی ادامه داد: البته باید منتظر انتخاب نهایی آقای پزشکیان باشیم. اشخاصی که در کارگروه‌ها نیز به بررسی گزینه‌های اصلح برای حضور در کابینه می‌پردازند نیز مدبر و کارشناس هستند.

برچسب ها: احمد شریف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر