کد خبر: ۴۵۹۷۹
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵

بدون دعوت در دولت آقای پزشکیان حضور نمی‌یابیم

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: بدون دعوت به دولت نخواهیم رفت مگر اینکه از طرف آقای پزشکیان مطالبه‌ای صورت بگیرد
بدون دعوت در دولت آقای پزشکیان حضور نمی‌یابیم

مخاطب۲۴_ محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی درباره پیروزی آقای مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم گفت: پیروزی آقای پزشکیان در انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم متاثر از سه مولفه است؛ اولین مولفه فهم ضروری اتحاد نیرو‌های همفکر حول اندیشه اصلاح‌طلبی ایران که در گذشته‌ای نه‌چندان دور از هم فاصله گرفته بودند و دچار افتراق و تشتت هم در مجلس و هم در انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته شده بودند.

وی ادامه داد: نفس این همگرایی، هماهنگی و همدلی رکن بسیار موثری بود که در عرصه بازی‌ها و رقابت‌های سیاسی به‌صورت اثربخش واجد نقش بود.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی بیان کرد: مولفه دوم وجوه خصلت‌ها و ویژگی‌هایی بود که نامزد مورد اتفاق ما یعنی آقای پزشکیان از خود بروز داد که یک شخصیت کاملا متفاوت از دیگر نامزد‌ها حتی در مقایسه با نامزد‌هایی از جنس اصلاح‌طلبی در ادوار گذشته بود.

بیشتر بخوانید

عطریانفر افزود: آقای پزشکیان یک آدمی از جنس مردم و با مختصاتی است که زبانی مشترک و بسیار نیرومند با جامعه مخاطب به‌ویژه طبقات متوسطی که فقیر شده‌اند برقرار کرد که این امر از عوامل موثر در موفقیت وی در انتخابات بود.

وی اظهار کرد: مولفه سوم که وجه سلبی ماجراست افتراق و تششت جریان رقیب و گفتمان شکست خورده‌ای است که بر پایه فریب، دروغ، نامرادی، ناجوانمردی و نوعی توهم‌آفرینی است که مردم شاهد آن بودند لذا این‌ها دست به دست هم داد و موفق شد بدنه جامعه‌ای که دچار یک انفعال و بریدگی شده بود و خود را از صحنه مشارکت اجتماعی محروم می‌کرد به صحنه وارد کند و با همراهی آن‌ها این گفتمان پیروز شد.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی تصریح کرد: به حساب ظواهر انتخابات ۱۴۰۳ شباهت‌هایی با انتخابات ۸۴ داشت، اما بر این باور هستم که نمی‌توانیم مبانی رفتاری جامعه و نحوه اتحاد گروه‌های سیاسی آن دوره با این دوره را مقایسه کنیم، چون فکر می‌کنم اگر جریان اصولگرا از ابتدا در گام‌های نخستین اتحاد می‌کرد و به‌جای چهار یا پنج نفر حول محور یک نفر اتحاد پیدا می‌کرد احتمال پیروزی چندانی نمی‌توانستند داشته باشند، اما در انتخابات ۸۴ اگر آقایان اصلاح‌طلب وحدت‌نظر پیدا می‌کردند ۱۶ میلیون نفر بر هفت الی هشت میلیون رای پیروز می‌شد، اما دچار تفرقه شدند و بازی را به یک چهره ناشناسی مثل آقای احمدی‌نژاد باختند.

عطریانفر درباره اظهارات برخی جریان‌ها که می‌گویند دولت آقای پزشکیان باید ائتلافی باشد، گفت: این باید‌ها و نباید‌ها گزاره‌های بسیار غلطی است. باید باشد و باید نباشد حرف‌های من‌درآوردی است که سیاسیون و احزاب به آن می‌پردازند و به‌دنبال سهم‌خواهی هستند.

وی افزود: آقای پزشکیان یک بیان شفاف و کاملا صریح دارد و می‌گوید من براساس کارآمدی، کفایت، توانمندی، تجربه، رویکرد و مدیریت عالمانه افراد را انتخاب می‌کنم که در این روند هر عنصری می‌تواند قرار بگیرد، اما به‌طور طبیعی با توجه به اینکه جریان چپ در ایران که اصلاحات امروز همان چپ قدیم است معمولا در رویکرد مدیریت کشور از جریان رقیب تواناتر و موفق‌تر بودند اگرچه رقبا هم چهره‌هایی دارند که در این رابطه می‌توانند به‌کار گرفته شوند.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی بیان کرد: حضراتی که تا چندی پیش در دولت آقای احمدی‌نژاد و آقای رئیسی قدرت را به چنگ آوردند به‌جای اینکه به سراغ نیرو‌های لایق و کارآمد بروند به سراغ چهره‌های ناشناس تحت عنوان جوانگرایی رفتند و کشور را دچار آسیب کردند، چون آدمی که تجربه نداشته باشد به کشور آسیب می‌زند از این حیث ما باید آقای پزشکیان را با همان ادبیات، نگاه، پارادیم، مبنا و دکترینی که در انتخابات شرکت کرده، بپذیریم.

عطریانفر درباره اینکه آیا حزب کارگزاران سازندگی افرادی را برای حضور در دولت چهاردهم معرفی کرده؟، گفت: ما به هیچ عنوان گامی برنمی‌داریم مگر آنکه از جانب آقای پزشکیان تمنا و مطالبه‌ای باشد که اگر چنین باشد افراد شایسته‌ای که به نظرمان بتوانند در روند مدیریت کشور به ایشان کمک کنند را به خدمتشان معرفی خواهیم کرد.

وی درباره صحبت‌هایی که درباره معاون اولی آقای کرباسچی شده بود، اظهار کرد: این‌ها حرف‌هایی است که مبنای روشنی ندارد و در صفحات مجازی این مطالب را می‌خوانیم و می‌شنویم، اما هیچ‌کدام از این‌ها منبع متقنی که از یک منبع موثق که متصل به آقای پزشکیان باشد نیست لذا تا این لحظه این مطالب را به رسمیت نمی‌شناسیم.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی درباره اینکه آیا در بین اصلاح‌طلبان اجماعی برای حضور در کابینه آقای پزشکیان صورت گرفته است یا خبر بیان کرد: ما به صفت کارگزان به‌عنوان یک بخشی از جریان اصلاح‌طلب به هیچ عنوان بدون دعوت جایی نخواهیم رفت و اگر چناچه از ناحیه آقای پزشکیان مطالبه‌ای صورت بگیرد در خدمتشان خواهیم بود و از دیگر گروه‌ها مطلع نیستیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
برگزیده
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
صفحه خبر بالای تصاویر