مخاطب 24- انتقاد دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی از رادیکالیسم تاجزاده و موسوی با واکنش تند اتحاد ملتیها مواجه شده است.
حسین مرعشی چندی پیش تاکید کرده بود که «خیلی از دوستان اصلاحطلب مانند آقای مهندس موسوی و آقای تاجزاده نظرشان به این سمت تمایل پیدا کرد که با این قانون نمیشود دیگر کار مهمی انجام داد. خب سوال این است که آیا میتوانید قانون را تغییر دهید؟ خب اگر میتوانستید تا حال تغییر داده بودید. پس نمیتوانید. حال، چون نمیتوانید این را نیز نمیپذیرید که کشور با این قانون اساسی جلو برود!».
در همین زمینه حسین نورانی نژاد قائم مقام حزب اتحاد در واکنش به انتقاد مرعشی، اظهارات وی را اشتباه استراتژیک در مرزبندی با برخی از نیروهای جبهه اصلاحات و نیز تلاشی برای پهن کردن فرش قرمز پیش پای دیگران ارزیابی کرد.
نورانینژاد با بیان این نکته سربسته به تعبیر خود که اگر قرار بر تفاهم یا همسویی کلی برای بنبستشکنی سیاسی در آینده باشد در یادداشتی نوشت: اشتباه استراتژیک است اگر تصور شود که مرزبندی با برخی از نیروهای این جبهه، فرش قرمز را پیش پای دیگران دراز میکند. با این زدنهای ناگهانی و غیر قابل انتظار، کار فقط سختتر خواهد شد.
این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت با انتقاد از طرح توسعه به عنوان محور کنهای حزب کارگزاران از کلی گویی این حزب در این زمینه انتقاد کرده و مینویسد: «لازم است منظور همه جریانهایی که از توسعه کشور سخن میگویند، به دقت روشن شود. این طور که از فحوای برخی مواضع برمیآید، عدهای رشد اقتصادی، آن هم با انتفاع گزینشی برخی گروهها را با مفهوم جامعتر توسعه، یکی گرفتهاند»
گفتنی است شکاف علنی میان اصلاحطلبان رادیکال و اصلاحطلبان نهادی بیانگر چند نکته مهم است:
۱ - اتحاد ملتیها با حمایت از مواضع افرادی تندرو، چون میرحسین موسوی و مصطفی تاج زاده در حال عریان سازی دیدگاههای خود مبنی بر تصمیم گیری نهایی میان دیدگاههای معتقد به اصلاحات ساختاری از سویی و عبور از ساختار از جانب دیگر میباشند، همانگونه که مصطفی تاج نیز اخیرا تاکید کرده که وی در شرایط کنونی به سمت دیدگاههای موسوی یعنی عبور از ساختار نزدیکتر شده است.
۲ - مطالب مطرح شده میان کارگزارانیها و اصلاح طلبان ساختاری نشان میدهد که جنگ مواضع نه تنها در جبهه اصلاحات تشدید شده بلکه تلاش برای هژمون کردن دیدگاههای دو طیف کارگزاران و اتحاد ملتیها در جبهه اصلاحات نمودی عریان و رسانهای یافته است.
۳- اتحاد ملتیها با انتقاد از دیدگاههای کارگزارانیها در خصوص تقدم دادن اقتصاد در دال توسعه از سویی و به تعریض به دیدگاههای لیبرالیستی این حزب از سوی دیگر، اصلاح طلبی مورد تاکید کارگزارانیها را از جنس اقتدارگرایی تعریف میکنند.
۴- از سوی دیگر، اما کارگزارانیها نیز اتحاد ملتیها را به استحاله اصلاحات و نیز حاکم ساختن دیکتاتوری تشکیلاتی متهم میسازند.
در همین راستا و در ادامه سرباز کردن اختلافات در میان نیروهای انتخابات محور و رادیکال در جبهه اصلاحات، محسن هاشمی نیز در جلسه کارگزاران با روحانی با انتقاد از جریان اصلاحطلبی گفته است که جبهه اصلاحات را از انفعال خارج کنید!
منبع: مشرق نیوز