کد خبر: ۴۵۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹

بازنگری قوانین رگولاتوری؛ لازمه همگام شدن با تحولات و فناوری‌های نو در حوزه ارتباطات

با توجه به اهمیت پیشرفت تحولات فناوری‌های نوظهور، در ساختار رگولاتوری و پیشبرد برنامه‌های بخش ارتباطات کشور، تعیین استاندارد و بازنگری قوانین رگولاتوری مطابق با معیار‌های جهانی وفناوری‌های نو در چندسال اخیر، باید سریع‌تر از تغییر و تحولات حوزه فناوری صورت گیرد.
بازنگری قوانین رگولاتوری؛ لازمه همگام شدن با تحولات و فناوری‌های نو در حوزه ارتباطات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:درحال حاضر، پیشرفت و تحول در هوش مصنوعی فرصتی برای همه سازمان‌ها و صنایع ایجاد کرده تا با نوآوری و خلاقیت، مزیت‌های رقابتی خود را تقویت کنند، فرصت‌های بی‌شماری که AI ارائه می‌دهد، می‌طلبد که کارفرمایان، سازمان‌ها، و دولت‌ها نه تنها در سازوکار‌های فعلی خود تجدیدنظر کنند، بلکه قوانین و استراتژی‌های جدیدی برای ادغام فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی تعریف و پیاده‌سازی کنند.

وقت آن رسیده تا در دولت جدید بازنگری درساختار و قوانین رگولاتوری با تامل بیشتری صورت پذیرد، زیرا ساختار و ماموریت گذشته پاسخگوی نیاز‌های جامعه نیست و باید در ساختار و قوانین فعلی تجدید نظر شود. لازم است با تمام توان به سمت نوآوری‌هایی پایدار در هوش مصنوعی گام برداریم. تعیین استاندارد و بازنگری قوانین رگولاتوری باید سریع‌تر از تغییر و تحولات فناوری صورت گیرد.

در حوزه هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و غلبه فناوری‌های نسل پنجم و بالاتر، رگولاتوری ارتباطات در کشور هنوز قوانین به روز و مطابق با تغییرات، حتی مطابق با پیشرفت‌های بخش استارتاپی و صنایع دانش بنیان کشور انجام نداده است.

تجربیات مختلف بخش ارتباطات در دولت سیزدهم نشان داده است برای تنظیم مقررات و تعیین شرایط فعالیت در این حوزه، نیازمند تغییر و تحولات در بخش رگولاتوری، استقلال آن و اضافه شدن قوانین رگولاتوری ارتباطات به صورت کارشناسی در بخش‌هایی مانند اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی، نحوه همکاری و مشارکت اپراتور‌ها با استارتاپ‌ها و فناوری‌های دانش بنیان هست.

ایجاد سازمان مستقل رگولاتوری و جدا از وزارت ارتباطات می‌تواند در بهینه شدن بازار ICT کشور موثر باشد. در صورت توجه به تمام جوانب این امر و ایجاد رگولاتوری مستقل با استفاده از نظر کارشناسی متخصصان مجرب میان‌بخشی، رشد و شکوفایی فناوری‌های جدید و بهره مندی مشتریان از آخرین یافته‌های بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهان به صورت ساختاری و نظام‌مند فراهم می‌شود.

به علاوه ایجاد فضای تعاملی بهتر در ساختار جدید رگولاتوری با اپراتور‌های مختلف و FCP‌ها و بهینه شدن مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، می‌تواند در ارائه خدمات مناسب و به‌هنگام به جامعه و مشتریان تاثیرگذار باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو
کدر شدن چراغ‌های خودرو یکی از عواملی است که باعث کاهش نوردهی می‌شود. چه دلایل و راهکار‌هایی برای پیشگیری از کدر شدن چراغ‌ها وجود دارند؟
آیا شما انسانی جذاب هستید؟ آیا شما انسانی جذاب هستید؟
آیا تا به حال کسی را دیده‌اید که به شما خیره شده باشد و از خود بپرسید: «دارد به چه چیزی نگاه می‌کند؟» حقیقت این است که بسیاری از ما دقیقا نمی‌دانیم چقدر در نظر دیگران جذاب هستیم. ما عادت داریم روی اشکالاتمان تمرکز کنیم و از نکات کوچکی که ممکن است به ما گوشزد کند که جذاب‌تر از آن چیزی هستیم که فکر می‌کنیم، غافل شویم. نتیجه یک تحقیق که در سال ۲۰۱۷ میلادی در نشریه «مرز‌ها در روانشناسی» منتشر شد، نشان داد که جذابیت یک تجربه چندحسی است.
تشخیص سرطان از طریق ادرار ممکن می شود تشخیص سرطان از طریق ادرار ممکن می شود
محققان نشان دادند که نشانگرهای زیادی در ادرار وجود دارد که به بیماری سرطان مرتبط است. آن‌ها با کمک نانوسیم ابزاری برای گیراندازی این نشانگرهای زیستی ساختند.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر