کد خبر: ۴۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱

نیروهای روس وارد مرحله آماده باش نهایی برای آغاز حمله به اوکراین شده‌اند

رسانه‌های آمریکایی ادعا کردند، نیروهای روسی مستقر در مرزهای اوکراین آرایش هجومی و حمله‌ گرفته‌اند.
نیروهای روس وارد مرحله آماده باش نهایی برای آغاز حمله به اوکراین شده‌اند

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ بعه نقل از ایسناْ‌یک مسؤول آمریکایی به شبکه سی بی اس گفت، تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند، تجمع نیرو‌های روسیه در نزدیکی مرز اوکراین به سرعت ادامه دارد و همه چیز از زیردریایی‌ها و کشتی‌های فرود آبی خاکی در دریای سیاه گرفته تا موشک‌های بالستیک کوتاه برد و تانک‌ها در اطراف لبه‌های شمال شرقی اوکراین ادامه دارد.

 

نیروهای روس وارد مرحله آماده باش نهایی برای آغاز حمله به اوکراین شده‌اند

 


شبکه سی بی اس به نقل از این مقام آمریکایی گزارش داد یگان‌های نظامی روسیه منابع استقرار خود را ترک کرده و شروع به حرکت به مواضع حمله کرده‌اند.

در این راستا، شبکه سی ان ان به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکا گزارش داد، نیرو‌های روسیه وارد مرحله آماده باش نهایی برای آغاز حمله نظامی به اوکراین شده‌اند.

این در حالی است که سخنگوی پنتاگون اقدام جدید روسیه در تغییر وضعیت نیروهایش را تایید یا رد نکرد.

جان کربی، سخنگوی پنتاگون در کنفرانس خبری روز دوشنبه گفت، روسیه استقرار نیرو‌های خود را در نزدیکی مرز‌های اوکراین و در دریای سیاه در بلاروس افزایش داده است.

او اشاره کرد، تحرک نظامی روسیه علیه اوکراین هر لحظه و بدون هشدار قبلی احتمالا اتفاق بیفتد.

کربی تاکید کرد: روسیه احتمالا تدابیری را اتخاذ کند که اوکراین را وادار کند به آن پاسخ دهد و بهانه‌ای برای حمله به اوکراین دست و پا کند. افزایش اخیر تنش از جانب روسیه تهدیدی بزرگ برای امنیت اروپاست

.

این مقام آمریکا اشاره کرد، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه طی ۲۴ ساعت گذشته آمادگی و تجمیع نیرو‌ها را افزایش داده و چین تصمیم گرفته پشت روسیه دربیاید و این باعث بی‌ثباتی خواهد شد.

کربی اشاره کرد، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا امروز، سه‌شنبه به بروکسل می‌رود تا پایبندی آمریکا در قبال هم‌پیمانان را توضیح دهد.

به گفته کربی، نیرو‌های آمریکایی به منظور اطمینان بخشی به هم‌پیمانان به اروپا رفته‌اند.
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر