کد خبر: ۴۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲

رئیس جمهور بلاروس سرهنگ ارتش پوتین می‌شود؟!

الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهوری بلاروس می‌گوید ولادیمیر پوتین، همتای روس وی وعده داده است تا به او در ارتش روسیه درجه سرهنگی اعطا کند.
رئیس جمهور بلاروس سرهنگ ارتش پوتین می‌شود؟!

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رئیس‌جمهوری بلاروس در مصاحبه با یک خبرنگار روس گفت: «پوتین یک سرهنگ است و وعده داد که من را به سرهنگی برساند. هنوز این کار را نکرده است.»

 

رئیس جمهور بلاروس سرهنگ ارتش پوتین می‌شود؟!



او در برابر مصاحبه‌کننده که تصور می‌کرد رئیس‌جمهوری بلاروس در حال مزاح است با جدیت گفت: «او قول داده است و حالا باید انجامش بدهد.» به نقل از یورونیوز، الکساندر لوکاشنکو افزود که ولادیمیر پوتین به او وعده درجه سرهنگی در «ارتش روسیه» یا «ارتش اتحاد جماهیر شوروی سابق» را داده است و شخص رئیس‌جمهوری روسیه نیز به مقام فرماندهی (ژنرال) خواهد رسید.

 


سخنان رئیس‌جهوری بلاروس همزمان با افزایش تنش‌ها بین مسکو و کشور‌های غربی بر سر اوکراین بیان می‌شود.

او در حالی از رسیدن ولادیمیر پوتین به درجه فرماندهی سخن گفت که رئیس‌جمهوری کنونی روسیه در دوران اتحاد جماهیر شوروی سابق در سرویس اطلاعاتی و امنیتی (کا گ ب) درجه سرهنگی داشت.

رئیس‌جمهوری بلاروس در پاسخ به این پرسش چگونه به عنوان رهبر یک کشور مستقل می‌تواند درجه سرهنگی در ارتش کشور دیگری داشته باشد، اظهار کرد: «این دیگر به خودم ربط دارد نه شما!»

الکساندر لوکاشنکو تابستان سال ۲۰۲۰ پس از انتخابات ریاست‌جمهوری بلاروس با موجی از اعتراض‌ها در داخل کشورش روبرو شد. ولادیمیر پوتین در جریان این بحران سیاسی از رئیس‌جمهوری بلاروس که متحد نزدیک مسکو محسوب می‌شود، حمایت کرد.

الکساندر لوکاشنکو پیش از این گفته بود که کشورش در صورت لزوم در عملیات نظامی روسیه علیه اوکراین شرکت خواهد کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر