کد خبر: ۴۳۷۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

کابینه جنگی نتانیاهو در یک قدمی فروپاشی

منابع رسانه‌ای مطلع مدعی شدند که رئیس اپوزیسیون رژیم اسرائیل امروز شنبه جدایی خود از کابینه جنگی بنیامین نتانیاهو را اعلام خواهد کرد.
کابینه جنگی نتانیاهو در یک قدمی فروپاشی

مخاطب۲۴- وب سایت خبری آکسیوس آمریکا که ارتباط نزدیکی با مقامات رژیم اسرائیل دارد، بامداد امروز شنبه نوشت که بنی گانتس، عضو کابینه جنگ رژیم اسرائیل طی امروز شنبه در کنفرانس خبری خود استعفای خود را اعلام کند.

گانتس رئیس حزب «اردوگاه دولت» است و طی بیش از هشت ماه با نتانیاهو بر سر اداره جنگ اختلافاتی داشت و با طولانی شدن جنگ و به تبع آن دور شدن از اهداف اعلامی آن، این اختلافات روز به روز بیشتر شد و طی هفته گذشته او رسما تهدید کرد چنانچه پرونده مذاکرات تبادل اسرا با حماس به سرانجام نرسد، از کابینه جنگی جدا خواهد شد. این ضرب الاجل فردا به پایان می‌رسد.

نتانیاهو نیز در واکنش به این تهدید به استعفای گانتس گفت که در صورت عملی شدن آن، مجبور خواهد شد کابینه را منحل کند. اوضاع هر روز برای ارتش اسرائیل و کابینه و حزب متبوع نخست وزیر رژیم اسرائیل سخت‌تر می‌شود و بنا به اذعان رسانه‌های صهیونیست، ارتش اشغالگر در به در دنبال نیرو است؛ چرا که با کمبود شدید نیرو و نظامی مواجه شده است.

۶۲ درصد صهیونیست‌ها به حزب نتانیاهو رأی نخواهند داد

در همین رستا، نظرسنجی که شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل از صهیونیست‌ها انجام داده در خور توجه است؛ بر اساس این نظرسنجی، ۶۲ درصد از صهیونست‌ها گفته‌اند که به حزبی که از ادامه حکومت نتانیاهو حمایت کند، رای نمی‌دهند.

همچنین ۵۶ درصد از صهیونیست‌ها معتقدند که حکومت رژیم اسرائیل به نخست وزیری نتانیاهو باید توافق‌نامه تبادل اسرا با حماس را قبول کند و ۵۶ درصد نیز معتقدند که ملاحظات اصلی نتانیاهو در مورد پرونده تبادل اسرا، سیاسی است.

هاآرتص: در همه جبهه‌ها گیر کرده‌ایم از جمله جبهه لبنان

در همین راستا، روزنامه هاآرتص رژیم اسرائیل به نقل از «عاموس هارئیل»، ستون نویس نظامی خود نوشت: تل‌اویو به سمت یک شکست فاجعه بار چند بعدی حرکت می‌کند. ما در همه جبهه‌ها گیر کرده‌ایم و مهمترین این جبهه‌ها، جبهه لبنان است که در حال تبدیل شدن به یک آتش بزرگ (علیه اسرائیل) است.

اعتراف به شکست در برابر حزب الله

از سوی دیگر، روزنامه معاریو، چاپ سرزمین‌های اشغالی اذعان کرد که ارتش رژیم صهیونیستی نتوانسته پهپاد‌های انتحاری حزب الله را در حمله به سایت نظامی مرج بنی عامر رهگیری کند.

برچسب ها: اسرائیل
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.