کد خبر: ۵۴۴۳۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۹

نتانیاهو زیر توافقنامه سوریه و اسرائیل زد

نخست وزیر رژیم اشغالگر به ارتش این رژیم دستور داد که منطقه حایل میان سوریه و فلسطین اشغالی و مراکز نظامی همجوار آن را اشغال کنند
نتانیاهو زیر توافقنامه سوریه و اسرائیل زد

مخاطب۲۴- بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر به ارتش این رژیم دستور داد که منطقه حایل میان سوریه و فلسطین اشغالی و مراکز نظامی همجوار آن را اشغال کنند.

نتانیاهو با این کار پایان توافق «انفصال» که سال ۱۹۷۶ به امضا رسید را به بهانه تخلیه مراکز ارتش سوریه را اعلام کرد.

رادیو ارتش اسرائیل نیز به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد که ارتش اسرائیل یک مرکز نظامی در جبل الشیخ را در پی خروج نیرو‌های ارتش سوریه از آن به اشغال خود در آورده است.

بیشتر بخوانید

پیش از این نیز سی‌ان‌ان گزارش داد که ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که: «پس از وقوع رویداد‌های اخیر سوریه، از جمله ورود پرسنل مسلح به منطقه حائل، ارتش اسرائیل نیرو‌های خود را به این منطقه و چندین نقطه دیگر که برای دفاع از آن لازم بود، مستقر کرده تا امنیت جوامع بلندی‌های جولان و اسرائیلی‌ها را تأمین کند».

ارتش این رژیم اعلام کرد تا زمانی که لازم باشد به عملیات در این منطقه ادامه خواهد داد: «تا منطقه حائل را حفظ کرده و از اسرائیل و شهروندان آن دفاع کند». این بیانیه مدعی است: «ما تأکید می‌کنیم که ارتش اسرائیل در امور داخلی سوریه دخالت نمی‌کند».

بلندی‌های جولان یک فلات استراتژیک متعلق به سوریه است که طی جنگ شش‌روزه ۱۹۶۷، اسرائیل آن را اشغال کرد. این منطقه کوهستانی که حدود ۵۰۰ مایل مربع مساحت دارد، با اردن و لبنان نیز هم‌مرز است.

دمشق از بالای بلندی‌های سنگی جولان قابل مشاهده است. بخش اشغالی این منطقه از بخش سوری توسط یک منطقه حائل جدا شده است.

طبق قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل، بلندی‌های جولان سرزمین اشغالی شناخته می‌شود و سوریه همچنان خواهان بازپس‌گیری آن است.

الجزیره نیز خبر داد که به دنبال اعلام اسرائیل مبنی بر تقویت حضور نظامی خود در خاک سوریه در واکنش به حمله شورشیان، گزارش‌ها حاکی از آن بوده که تانک‌های اسرائیلی برای اولین‌بار از سال ۱۹۷۴، از حصار مرزی با سوریه عبور کرده‌اند. به گفته روزنامه معاریو، این اقدام ظاهراً با هدف جلوگیری از نزدیک‌شدن نیرو‌های مسلح سوریه یا غیرنظامیان به مواضع اسرائیلی صورت گرفته است.

پیشتر امیچای چیکلی، وزیر امور دیاسپورای اسرائیل گفته بود که این رژیم باید «خط دفاعی جدیدی بر اساس خط آتش‌بس ۱۹۷۴» در منطقه کوه‌های هرقل در بلندی‌های جولان اشغالی سوریه ایجاد کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین
طبق اعلام دیلی میل چهره سرشناس انگلیسی شبکه BBC به خاطر حمایت از فلسطینی‌ها مجبور به استعفا از این شبکه خواهد بود.
صفحه خبر بالای تصاویر