کد خبر: ۳۹۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۸

سپاهان در مورد نویدکیا تصمیم گیری می‌کند

باشگاه سپاهان دراین زمینه اعلام کرده در دو سه روز آینده و بعد از بررسی شرایط تیم تصمیمات جدید اتخاذ شده برای بهبود شرایط تیم را به اطلاع هواداران تیم خواهد رساند.
سپاهان در مورد نویدکیا تصمیم گیری می‌کند

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از فرارو، سپاهان روز‌های خوبی را در لیگ برتر تجربه نمی‌کند و این تیم در هفته اول از دور برگشت لیگ برتر در زمین مس رفسنجان با نتیجه سه بر یک شکست خورد تا از کورس قهرمانی عقب بماند. سپاهان هم چنین در جام حذفی با شکست در برابر آلومینیوم اراک شانس حضور در مرحله یک‌چهارم نهایی بازی‌ها را از دست داده است.

سپاهان در مورد نویدکیا تصمیم گیری کرد

بعد از شکست سپاهان در برابر مس رفسنجان محرم نویدکیا در کنفرانس خبری اعلام کرد بازی و مربیگری در سپاهان لیاقت می‌خواهد و ممکن است من در دو سه روز آینده تصمیمات جدیدی را در این زمینه اتخاذ کنم. مصاحبه محرم نویدکیا موجب شد تا برخی پیش‌بینی کنند یکی از احتمالات در روز‌های آینده جدایی محرم نویدکیا‌ها از صندلی مربیگری تیم سپاهان هست.

یک روز بعد از شکست سپاهان در برابر مس رفسنجان باشگاه سپاهان هم با انتشار بیانیه‌ای از تماشاگران خود خواست کمی صبر کنند تا باشگاه بعد از کارشناسی و دریافت گزارش‌های مربوطه در این زمینه در خصوص بهبود وضعیت تیم تصمیمات جدیدی را اتخاذ کند. براساس خبر‌های رسیده از باشگاه سپاهان اعضای هیئت‌مدیره این باشگاه در تلاش برای متقاعد کردن محرم نویدکیا و برای ادامه حضور در راس کادر فنی تیم سپاهان هستند به‌واقع پیام آن‌ها برای محرم نوید کیا این است؛ بمان و به مبارزه ادامه بده! موضوع مهمی که هیئت‌مدیره باشگاه سپاهان را مجاب کرده که هم چنان از محرم نویدکیا حمایت کنند تواضع این مربی در کنفرانس خبری بعد از بازی با مس رفسنجان است. جایی که خطاب به تماشاگران تیم سپاهان گفته از بازیکنان انتقاد نکند و هر انتقادی است از محرم نویدکیا صورت گیرد.

به‌واقع اعضای هیئت‌مدیره باشگاه سپاهان به این نتیجه رسیده اند محرم نویدکیا با پذیرفتن ایرادات فنی تیم و خود و با تلاش‌هایی که در آینده خواهد داشت می‌تواند سرنوشت تیم را تغییر دهد. اما آنچه که مسلم است در روز‌های آینده چند بازیکن تیم سپاهان که به‌نظر می‌رسد در بین آن‌ها یکی دو بازیکن باتجربه و اسمی هم وجود دارند قربانی امتیازات ازدست‌رفته سپاهان شوند؛ به این دلیل که محرم نویدکیا هم از عملکرد آن‌ها راضی به‌نظر نمی‌رسد و با گفتن این جمله که بازی در سپاهان لیاقت می‌خواهد اعتراض خود را نسبت‌به عملکردشان نشان داده‌است.

باشگاه سپاهان دراین زمینه اعلام کرده در دو سه روز آینده و بعد از بررسی شرایط تیم تصمیمات جدید اتخاذ شده برای بهبود شرایط تیم را به اطلاع هواداران تیم خواهد رساند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر