کد خبر: ۳۶۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷

جنگ سپاهان و پرسپولیس بر سر پیراهن

دو باشگاه سپاهان و پرسپولیس یک بار دیگر بر سر موضوعی عجیب و غریب با یکدیگر وارد تنشی جدی شده اند.
src="/files/fa/news/ justify;">پرسپولیس و سپاهان به عنوان دو تیم پرافتخار لیگ ایران دل چندان خوشی هم از ندارند. این دو باشگاه علاوه بر تنش‌هایی که در زمین مسابقه در حین بازی چه در مستطیل سبز و چه روی سکو‌ها داشته اند، از لحاظ مدیریتی هم گهگاهی به یکدیگر کنایه‌ های تندوتیزی  زده اند.

 



به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ فرارو، جدیدترین جنجالی که در این زمینه به راه افتاده مرتبط با حذف «ستاره» لوگوی باشگاه پرسپولیس توسط سپاهانی‌ها است. باشگاه سپاهان در روز بازی اش با پرسپولیس نه تنها با به تصویر کشیدن سه بازیکن سابق پرسپولیس بر روی پوستر ویژه این دیدار تحریک آمیز حاضر شد بلکه در اقدامی جنجالی، ستاره لوگوی باشگاه پرسپولیس که پیش‌تر به مناسبت رسیدن به ۱۰ قهرمانی در فوتبال ایران، نصیبش شده بود را حذف کرد.این موضوعات، روز گذشته سوژه برنامه ورزش و مردم شد تا از محمدرضا ساکت، مدیرعامل باشگاه سپاهان، پرس و جو کند که چرا چنین اقدامی را انجام داده اند. مدیرعامل سپاهان در واکنش به این مورد گفت که ستاره پرسپولیس در آیین نامه فدراسیون فوتبال نیامده و دلیلی ندارد که باشگاهش بخواهد آن ستاره را روی لوگو حفظ کند. «در کشور ما برای ستاره متاسفانه هنوز هیچ آئین نامه‌ای تعریف نشده است. در دنیا تعریف شده؛ اینکه چه کسی می‌تواند و بر چه اساسی ستاره داشته باشد. من به بچه‌ها گفتم، آیا آئین نامه‌ای هست و شما خلاف آئین نامه عمل کرده اید؟ گفتند آئین نامه‌ای نیست». سوال بعدی از ساکت این بود که چرا برخلاف وجود آئین نامه ستاره‌های پرچم استقلال را حذف نمی‌کنند، گفت: «چون آسیایی بود. توصیه ما این است که، چون نماینده ایران هستند ستاره آن باشگاه حفظ شود».


اظهارات جنجالی مدیرعامل سپاهان درباره ستاره لوگو باشگاه پرسپولیس
واکنش تند باشگاه پرسپولیس نسبت به صحبت‌های مدیرعامل سپاهان

طولی نکشید که بعد از این اظهارات، باشگاه پرسپولیس بیانیه‌ای تندوتیز علیه مدیریت سپاهان نوشت و اظهارات او را حاصل کینه توصیف کرد. باشگاه پرسپولیس در اولین بیانیه رسمی خود پس از استقرار تیم مدیریتی جدید، به صحبت‌های محمدرضا ساکت واکنش نشان داده و ادعا کرده که او نسبت به پرسپولیس «کینه» دارد. پرسپولیس با اشاره به خبر منتشره در برخی رسانه‌ها مبنی بر اعتراض سروش رفیعی، شهریار مغانلو و فرشاد احمدزاده بابت قرار دادن عکسشان در پوستر لوگوی سپاهان، در این بیانیه نوشتند: قبل از هر چیز درباره سوالی که از ایشان درباره استفاده از تصاویر بازیکنان خاص با سابقه بازی در پرسپولیس مطرح شد یادآوری می‌کنیم اعتراض جدی به این مساله بنابر آن‌چه در اخبار خبرگزاری‌ها آمده بود از سوی خود اعضای تیم فوتبال سپاهان صورت گرفت و باز هم عوامل این تیم بودند که آن اقدام را غیرحرفه‌ای و نادرست خواندند.

سرخ‌ها در مورد صحبت‌های ساکت ادامه دادند: درباره اظهارنظر خلاف واقع آقای ساکت در دفاع از اقدام غیرحرفه‌ای، غیراخلاقی و غیر قانونی حذف ستاره از لوگوی باشگاه پرسپولیس باید به استحضار وی برسانیم که آن باشگاه نسبت به تغییر لوگوی رسمی یک باشگاه اقدام کرده است که این موضوع قابل پیگیری است.

پرسپولیس با «کینه توزانه» خواندن اظهارات ساکت تصریح کرد: مدیرعامل سپاهان در دفاع از اقدامی که می‌توانیم آن را رفتاری کینه‌توزانه نسبت به پرسپولیس بنامیم به نبود آیین‌نامه برای درج ستاره روی لوگوی پرسپولیس اشاره کرد حال آن که این نشان با ستاره در ثبت شرکت‌ها و ثبت علائم تجاری به ثبت رسمی رسیده است.
قرمز‌ها با تایید بر تغییرات روی لوگوی خود نوشتند: این نشان با تمام اجزای آن توسط فدراسیون، سازمان لیگ و کنفدراسیون آسیا به رسمیت شناخته شده است.

باشگاه پرسپولیس با طرح پرسش از مدیرعامل سپاهان نوشته: چگونه است که آقای ساکت ادعا می‌کند باشگاه متبوعش حرفه‌ای است، اما اصل ساده و ابتدایی حرفه‌ای‌گری که احترام به لوگوی باشگاه دیگر که نماد اصلی هویت آن است، را رعایت نمی‌کند؟! آیا دنباله‌روی از کری‌های سخیف هواداری که در این چند سال علیه باشگاه پرسپولیس باب شده، نشان دهنده حرفه‌ای بودن است؟! باشگاه پرسپولیس همچنان منتظر عذرخواهی رسمی آن باشگاه و مدیرعامل آن به صورت جداگانه است.در پایان این بیانیه با کنایه نسبت به اوج‌گیری درخشش سپاهان از دهه ۱۳۸۰ آمده است: امیدواریم فوتبال ایران به فضای احترام متقابل بدل شود و رویه‌ای که از اوایل دهه ۸۰ با ظهور بعضی افراد و اقدامات‌شان رواج یافت، از سر این فوتبال برچیده شود. در پایان تاکید می‌شود باشگاه پرسپولیس به طور جدی پیگیر صیانت از حقوق معنوی باشگاه، اعضای تیم و هواداران محترم خواهد بود و در این راستا قدمی کوتاه نخواهیم آمد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
برگزیده
اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند
مدیر اجرایی فوتبال آلمان به شدت علیه اقدامات اخیر دونالد ترامپ موضع‌گیری کرد.
فوری: اندونگ در راه پرسپولیس! فوری: اندونگ در راه پرسپولیس!
اخبار پررنگی حاکی از احتمال پیوستن اندونگ به تیم رقیب، یعنی پرسپولیس، شنیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر