مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
در یک تقسیمبندی کلی قضات به دو عنوان قاضی ایستاده و قاضی نشسته تقسیم میشود. قاضی ایستاده به دادیار، دادستان و بازپرس، گفته میشود و قاضی نشسته به قاضی صدور حکم گفته میشود.
مخاطب۲۴- قضاوت در احکام اسلامی یک منصب رفیع دینی است که از شئونات حاکم و رهبر جامعه اسلامی است.
قاضی در معنای عرفی آن به کسی گفته میشود که با در نظر گرفتن اسناد و مدارک و شواهد موجود و علم خود، در رابطه با پروندهای که جهت صدور رای به او سپرده شده است، در دادگاهها و مراجع قضایی، قضاوت میکند. در سیستم قضایی ایران، قاضی انواع مختلفی (مانند: قاضی تحقیق، قاضی صدور حکم، قاضی اجرای حکم و ...) دارد، اما در یک تقسیمبندی کلی انواع قاضی را به دو گروه «قاضی نشسته» و «قاضی ایستاده» تقسیم کردهاند.
قاضی ایستاده، قاضی تحقیق و تعقیب جرم است که از دادگاه تقاضای احقاق حق و اجرای قانون را میکند. به دادیار، دادستان و بازپرس، قاضی ایستاده گفته میشود.
علت نامگذاری به قاضی ایستاده به این دلیل بوده است که این قضات دائما در حال کار هستند و وقت و زمان خاصی برای انجام وظیفه نمیشناسند و در مواردی که لازم باشد در خارج از دادسرا و خارج از ساعت کاری نیز به انجام وظیفه میپردازند.
قاضی نشسته
قاضی نشسته، به قاضی دادگاههای حقوقی و کیفری گفته میشود که در دادگاه به رسیدگی پرونده و صدور حکم میپردازد.
علت نامگذاری به قاضی نشسته به این دلیل بوده است که قضات دادگاهها بر کرسی قضاوت نشسته و آماده دریافت پرونده جهت صدور رأی هستند.
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: انشاءالله سال ۱۴۰۴ را بهعنوان سال پایان قدرتنمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ بهگونهای که حتی جرأت فکر کردن به رفتارهای شرارتآمیز و لاتبازی را هم نداشته باشند.
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: انشاءالله سال ۱۴۰۴ را بهعنوان سال پایان قدرتنمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ بهگونهای که حتی جرأت فکر کردن به رفتارهای شرارتآمیز و لاتبازی را هم نداشته باشند.