کد خبر: ۳۸۶۵۶
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۸

پیرترین مرد جهان بالاخره راز عمر طولانی خود را لو داد

پیرترین مرد جهان در سن ۱۱۱ سالگی بالاخره پرده از راز عمر طولانی خود برداشته و اتفاقا حقایق عمر او برخلاف چیزی است که همه فکر می‌کنند.
پیرترین مرد جهان بالاخره راز عمر طولانی خود را لو داد

مخاطب ۲۴- عمر- جان تینیس وود که بیش از نیم قرن است بازنشسته شده حالا عنوان رکورد گینس پس از ویسنته پرز مورا ونزوئلایی به این مرد رسیده است. در واقع حالا جان تینیس وود است که به عنوان پیرترین مرد جهان شناخته می‌شود و او پس از دریافت این رکورد، پرده از راز عمر طولانی خود برداشته که باعث حیرت همه شده است. اگر شما هم می‌خواهید شاید تا این سن زندگی کنید و علاقه دارید تا شیوه زندگی این مرد را پیاده کنید، در ادامه با گجت نیوز همراه باشید.

راز عمر طولانی پیرترین مرد جهان
تا چند هفته گذشته ویسنته پرز مورا ونزوئلایی به عنوان پیرترین مرد جهان شناخته می‌شد که در اوایل این هفته در سن ۱۱۴ سالگی درگذشت. پس از او عنوان پیرترین مرد جهان به تینیس وود بریتانیایی رسید که حدود نیم قرن است بازنشسته شده و اکنون در ۱۱۱ سالگی به سر می‌برد. تینیس وود، حسابدار بازنشسته و کارمند سابق خدمات پستی است که متولد ۱۹۱۲ در مرسی ساید در شمال انگلستان بوده و در طول عمر خود، دو جنگ جهانی و دو پاندمی بزرگ بیماری را پشت سر گذاشته است.

بیشتر بخوانید

او زمانی که از راز عمر طولانی اش پرسیده می‌شود پاسخ عجیبی را داده و اعلام کرده که طول عمر او فقط شانسی بوده و هیچ رژیم غذایی خاصی را ندارد. همچنین اعلام کرده حتی در این سن هم هر هفته جمعه چیپس و ماهی می‌خورد؛ چراکه این دو را بسیار دوست دارد. تینیس وود بریتانیایی همچنین پاسخ جالبی داده و گفته که شما یا طولانی زندگی می‌کنید یا کوتاه و نمی‌توانید کار زیادی در مورد آن انجام دهید.

رکورد‌های جهانی گینس در بیانیه‌ای اعلام کرد که ادعای تینیس وود برای این رکورد توسط کارشناسان و گروه تحقیقاتی کهنسال شناسی که فهرستی از ابر صدساله‌های تایید شده جهان را فهرست می‌کند، ارزیابی و تایید شده است. در حال حاضر مسن‌ترین زن و به طور کلی مسن‌ترین فرد زنده ماریا برانیاس موررا اسپانیایی است که در سن ۱۱۷ سالگی به سر می‌برد.
طبق نظر برخی افراد، تینیس وود دیدگاهی تا حدودی سنجیده در مورد وضعیت جهان و زندگی ارائه کرده و این که کار زیادی نمی‌توانیم انجام دهیم، می‌تواند تا حدودی برخی را آسوده کند که وضعیت آن‌ها تماما در نتیجه عملکرد خودشان نبوده است

برچسب ها: عمر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
برگزیده
نصف میانکاله خشکید! نصف میانکاله خشکید!
در حال حاضر، تنها ۵۱.۳ درصد درصد از سطح آبی تالاب میانکاله پُر آب است
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد تغییر ساعت رسمی کشور به‌تنهایی می‌تواند حدود هزار مگاوات از بار شبکه را کاهش دهد؛ عددی معادل تولید برق نیروگاه اتمی بوشهر.
صفحه خبر بالای تصاویر