کد خبر: ۱۱۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵
در اتفاقی بسیار نادر؛

خواهران دوقلو تولد ۹۹ سالگی را با هم جشن گرفتند+ تصاویر

خواهران دوقلوی آمریکایی در حالی جشن تولد ۹۹ سالگی شان را با هم جشن گرفتند که طبق رکورد‌های جهانی گینس در سال ۲۰۰۲، شانس واقعی رسیدن فراتر از سن ۱۰۰ سالگی دوقلو‌های همسان تقریباً یک نفر از هر ۷۰۰ میلیون نفر است.
خواهران دوقلو تولد ۹۹ سالگی را با هم جشن گرفتند+ تصاویر

مخاطب24 - در اتفاقی واقعا عجیب، خواهران دوقلو اهل فلوریدای آمریکا تولد ۹۹ سالگی خود را جشن گرفتند. این دو خواهر به نام‌های "ورا روزیر" و "ایرا لاکی دنیل" روز چهارشنبه جشن تولد ۹۹ سالگی خود را در کنار عزیزانشان برگذار کردند. این مهمانی توسط سرپرست مؤسسه اصلاح و تربیت خلیج با همکاری مرکز شهروندان سالخورده کانتی گلف برگزار شد.

یکی از خواهران، ایرا در گفتگو با WJHG-TV گفت: «من از پروردگارم سپاسگزارم که توانستم با این همه ناتوانی تا اینجا پیش بروم.

نیمه دیگر ورا نیز با صدای بلند گفت: «من همان احساسی را دارم که در جوانی داشتم، با این تفاوت که انرژی لازم را ندارم.»

این زنان نه تنها توسط جامعه مورد تجلیل قرار گرفتند، بلکه از سوی فرزندان خود نیز مورد تمجید قرار گرفتند. شدند. بچه‌های اِیرا مادرشان را غرق قدردانی کردند و دخترش ویتا لاکی از او برای بزرگ کردن سه فرزندش با وجود بیوه شدن تمجید کرد.

از سوی دیگر، دختر ورا، لیندا روزیر دیویس، او را به خاطر اینکه "بهترین مادری که می‌توانستم داشته باشم" تجلیل کرد.

مدیر اجرایی مرکز شهروندی سالمندان شهرستان گلف نیز در این باره گفت: «این جشن برای نشان دادن عشق است، ما می‌خواهیم عشق را نشان دهیم، همانطور که گفتم آن‌ها ۹۹ ساله هستند. آن‌ها در قسمت‌های بعدی زندگی خود هستند. به امید اینکه بقیه ما هم به قسمت آخر زندگی خود برسیم.»

جشن تولد خواهران دوقلو ۹۹ ساله

حالا اگر تعجب می‌کنید که چرا نقطه عطف این دو خواهر به شکلی ویژه قابل توجه است، این مطلب را بخوانید. طبق رکورد‌ جهانی گینس در سال ۲۰۰۲، شانس واقعی رسیدن فراتر از سن ۱۰۰ سالگی دوقلو‌های همسان تقریباً یک نفر از هر ۷۰۰ میلیون است.

تنها دوقلو‌های همسانی که بیش از یک قرن ثبت شده اند، اومنو سومیاما و کومه کوداما از ژاپن بودند که ۱۰۷ سال و ۳۰۰ روز سن داشتند.

خواهران دوقلوی ژاپنی

انتهای پیام/

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر