مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
برای آشنایی با مدت زمان ماندگاری شکر قهوهای و تشخیص خراب شدن آن در ادامه مطلب با ما همراه باشید
مخاطب۲۴_ اگر از طرفداران پر و پا قرص شکر قهوهای هستید بدون شک همیشه قبل از تمام شدن تاریخ انقضای درج شده روی کیسه شکر، آن را به طور کامل مصرف میکنید، اما اگر شکر قهوهای جزو عناصر اصلی برنامه غذایی شما نباشد احتمالا یادتان نمیآید کیسه شکر قهوهای که گوشه آشپزخانه شما جا خوش کرده چند سال پیش خریداری شده و آخرین بار چه زمانی از آن استفاده کرده اید! همه ما میدانیم عمر شکر طولانی است، اما آن چه بسیاری نمیدانند این است که این مدت زمان طولانی دقیقا چه مدت است؟ تا چه زمانی میتوان با خیال راحت شکر قهوهای را مصرف کرد و آیا خوردن تودههای سفت شکر برای سلامتی مضر است؟
خیر! شکر قهوهای معمولا طول عمر بسیار طولانی و تقریبا نا محدود دارد و در صورت نگهداری صحیح، تا زمانی که حشرات داخل آن نشده و رطوبت به آن نفوذ نکند میتوانید تا سالهای سال از آن استفاده کنید. شاید برای شما هم این سوال پیش آمده که اگر شکر قهوهای خراب نمیشود چرا روی کیسههای آن بهترین تاریخ مصرف دو ساله یا مشابه آن ذکر میشود؟
این تاریخ بیانگر بهترین مدت زمان مصرف شکر میباشد، به عبارت دیگر اگر بعد از گذشت بهترین تاریخ مصرف اقدام به مصرف شکر قهوهای کنید ممکن است کیفیت روز اول را نداشته باشد، اما برای سلامتی مضر نخواهد بود و در بهترین حالت طعم آن نیز تفاوت چندانی نخواهد کرد.
نحوه نگهداری شکر قهوهای
روش نگهداری شکر قهوهای مانند شکر معمولی است. لازم است این ماده غذایی را در مکان خشک، بدون رطوبت و خنک مانند کابینت یا قفسهای در انباری آشپزخانه قرار دهید، زیرا شکر به راحتی رطوبت اطراف خود را جذب کرده و کیفیت خود را از دست میدهد.
همچنین باید مطمئن شوید کیسه شکر از منابع گرمایی مانند اجاق گاز یا بخاری دور باشد.
تا زمانی که بسته بندی شکر قهوهای باز نشده میتوانید آن را داخل همان کیسه نگهداری کنید، اما پس از باز کردن کیسه، لازم است شکر را به ظرف دیگری منتقل کرده و درب آن را محکم ببندید.
بسته بودن درب ظرف از ورود حشرات به داخل شکر و همچنین بو گرفتن آن جلوگیری میکند.
علت تشکیل تودههای سفت در شکر قهوهای چیست؟
شکر قهوهای به مرور زمان خشک میشود و کمبود رطوبت میتواند به ایجاد تودههای سفت در آن منجر شود. این مسئله نشانه خراب شدن شکر قهوهای نیست، اما استفاده از این ماده را دشوار میکند و لازم است قبل از مصرف تودهها را نرم و یکنواخت کنید.
برای جلوگیری از تشکیل تودههای سفت در شکر قهوهای توصیه میشود چند عدد مارشمالو داخل آن قرار دهید، این کار به حفظ رطوبت شکر در سطح متعادل کمک کرده و از سفت شدن آن جلوگیری میکند.
سایر تکنیکها برای حفظ رطوبت موجود در شکر قهوهای عبارتند از:
یک برش سیب داخل ظرف شکر قرار داده، درب آن را محکم ببنیدید و بگذارید چند ساعت بماند
یک تکه نان داخل ظرف بگذارید
پوست پرتقال را داخل ظرف گذاشته و بگذارید یک شب بماند
شکر را با حوله کاغذی کمی مرطوب پوشانده و برای مدت زمان ۳۰ ثانیه داخل مایکروویو (با تنظیمات کم یا متوسط) قرار دهید
برای نرم کردن تودههای سفت داخل شکر قهوهای نیز میتوانید آن را داخل کیسهای قرار داده و به دیوار یا پیشخوان آشپزخانه بکوبید یا تودهها را داخل همزن برقی یا مخلوط کن بریزید تا نرم شوند.
نحوه تشخیص خراب شدن شکر قهوهای
اگر درب شکر قهوهای محکم بسته نشود و حشرات داخل آن شوند باید شکر را دور بریزید.
ظاهر شدن نشانههای کپک یا هر نوع رشد ارگانیسمهای زنده در ظرف شکر به معنای نفوذ رطوبت به داخل آن است و باید شکر را دور بریزید.
اگر شکر قهوهای ظاهر خوبی دارد – حتی اگر بهترین تاریخ مصرف آن گذشته باشد – به احتمال زیاد مشکلی نداشته و مصرف آن کاملا بی خطر خواهد بود.
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جستوجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) پیچیدهترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی میکنیم
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه میکنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.