کد خبر: ۳۶۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۳
رئیس سازمان نظام پزشکی:

فقر در زندگی پزشکان

تعرفه همیشه چالش‌برانگیز بوده و متناسب با تورم کشور، تعرفه‌های نظام پزشکی تغییر و تحول پیدا نکرده است.
فقر در زندگی پزشکان

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: ۹۸ درصد پزشکان در کشور زندگی متوسط و رو به پایین دارند و تبلیغات منفی علیه پزشکان سوء ذهنیت به وجود آورده است.

منصور جعفری نمین در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: در دوره مدیریت قبلی همکاری خوبی را بین نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی شاهد بودیم و قطعا مدیریت جدید نیز منشأ خیر و برکت برای توسعه فعالیت‌های بهداشتی، درمانی در استان خواهد بود.


وی با اظهار گلایه از ابلاغ تعرفه‌های دستوری در حوزه نظام سلامت تصریح کرد: تعرفه همیشه چالش‌برانگیز بوده و متناسب با تورم کشور، تعرفه‌های نظام پزشکی تغییر و تحول پیدا نکرده است.


رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: نباید مردم بخش عمده‌ای از هزینه‌های درمان را از جیب خود پرداخت کنند و بهتر است سازمان‌های بیمه‌گر در حوزه بخش خصوصی نیز پرداختی‌های خود را به مانند بخش دولتی ۹۰ درصد برای بستری و ۳۰ درصد برای سرپایی اختصاص دهند.

جعفری نمین افزود: دستورالعمل‌های ابلاغی در این زمینه به ضرر مردم و جامعه پزشکی بوده و ما بر این باوریم تعرفه دستوری به ضرر سلامت بوده و هیچ ثمره و نتیجه‌ای به همراه نداشته است.


وی ضرورت توجه به پزشکان طرحی در کشور را یادآور شد و خاطر نشان کرد: بخش عظیمی از پزشکان عمومی کشور که در روستا‌ها و حتی اورژانس‌ها فعالیت می‌کنند درآمد و معیشت مناسب ندارند و باید در کنار اعضای هیئت علمی دانشگاه به این پزشکان و منابع درآمدی آن‌ها توجه شود.


جعفری نمین با اظهار تأسف از افزایش بی‌سابقه مهاجرت پزشکان و دیگر نخبگان جامعه به خارج از کشور اضافه کرد: در کنار مهاجرت، بخش عظیمی از فارغ‌التحصیلان نخبه دانشگاه‌ها از مسئولیت‌ها استعفا داده و سعی می‌کنند در خارج از محیط اداری و اجرایی به کار‌های دیگر بپردازند.


وی با بیان اینکه ۹۸ درصد پزشکان کشور زندگی متوسط و رو به پایین دارند، بیان کرد: تنها ۲، ۳ درصد جامعه پزشکی وضعیت مطلوب معیشتی و درآمدی دارند که نباید همه را با یک نگاه دید.


رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: ارتقا کیفیت بهداشتی و درمانی در کشور از ضرورت‌ها و اولویت‌هاست که باید توجهی جدی به این حوزه داشته باشیم.

برچسب ها: پزشک فقر گرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر