کد خبر: ۳۶۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۳
رئیس سازمان نظام پزشکی:

فقر در زندگی پزشکان

تعرفه همیشه چالش‌برانگیز بوده و متناسب با تورم کشور، تعرفه‌های نظام پزشکی تغییر و تحول پیدا نکرده است.
فقر در زندگی پزشکان

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: ۹۸ درصد پزشکان در کشور زندگی متوسط و رو به پایین دارند و تبلیغات منفی علیه پزشکان سوء ذهنیت به وجود آورده است.

منصور جعفری نمین در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: در دوره مدیریت قبلی همکاری خوبی را بین نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی شاهد بودیم و قطعا مدیریت جدید نیز منشأ خیر و برکت برای توسعه فعالیت‌های بهداشتی، درمانی در استان خواهد بود.


وی با اظهار گلایه از ابلاغ تعرفه‌های دستوری در حوزه نظام سلامت تصریح کرد: تعرفه همیشه چالش‌برانگیز بوده و متناسب با تورم کشور، تعرفه‌های نظام پزشکی تغییر و تحول پیدا نکرده است.


رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: نباید مردم بخش عمده‌ای از هزینه‌های درمان را از جیب خود پرداخت کنند و بهتر است سازمان‌های بیمه‌گر در حوزه بخش خصوصی نیز پرداختی‌های خود را به مانند بخش دولتی ۹۰ درصد برای بستری و ۳۰ درصد برای سرپایی اختصاص دهند.

جعفری نمین افزود: دستورالعمل‌های ابلاغی در این زمینه به ضرر مردم و جامعه پزشکی بوده و ما بر این باوریم تعرفه دستوری به ضرر سلامت بوده و هیچ ثمره و نتیجه‌ای به همراه نداشته است.


وی ضرورت توجه به پزشکان طرحی در کشور را یادآور شد و خاطر نشان کرد: بخش عظیمی از پزشکان عمومی کشور که در روستا‌ها و حتی اورژانس‌ها فعالیت می‌کنند درآمد و معیشت مناسب ندارند و باید در کنار اعضای هیئت علمی دانشگاه به این پزشکان و منابع درآمدی آن‌ها توجه شود.


جعفری نمین با اظهار تأسف از افزایش بی‌سابقه مهاجرت پزشکان و دیگر نخبگان جامعه به خارج از کشور اضافه کرد: در کنار مهاجرت، بخش عظیمی از فارغ‌التحصیلان نخبه دانشگاه‌ها از مسئولیت‌ها استعفا داده و سعی می‌کنند در خارج از محیط اداری و اجرایی به کار‌های دیگر بپردازند.


وی با بیان اینکه ۹۸ درصد پزشکان کشور زندگی متوسط و رو به پایین دارند، بیان کرد: تنها ۲، ۳ درصد جامعه پزشکی وضعیت مطلوب معیشتی و درآمدی دارند که نباید همه را با یک نگاه دید.


رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: ارتقا کیفیت بهداشتی و درمانی در کشور از ضرورت‌ها و اولویت‌هاست که باید توجهی جدی به این حوزه داشته باشیم.

برچسب ها: پزشک فقر گرانی
captcha
اخبار داغ
منچسترسیتی قیمت نهایی رودری را مشخص کرد منچسترسیتی قیمت نهایی رودری را مشخص کرد
در حالی که طی ساعت‌های اخیر شایعات درباره نزدیک شدن رودری به رئال مادرید شدت گرفته، تازه‌ترین گزارش‌ها از فابریزیو رومانو نشان می‌دهد روند این انتقال با سرعت مورد انتظار و بالایی پیش نمی‌رود
چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟ چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟
یک رسانه آمریکایی در گزارشی بیان کرده است که رییس جمهور اوکراین به دنبال استفاده از نفوذ ترامپ روی ایلان ماسک است تا محدودیت استارلینک در این کشور را بردارد.
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.