کد خبر: ۳۶۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۳
رئیس سازمان نظام پزشکی:

فقر در زندگی پزشکان

تعرفه همیشه چالش‌برانگیز بوده و متناسب با تورم کشور، تعرفه‌های نظام پزشکی تغییر و تحول پیدا نکرده است.
فقر در زندگی پزشکان

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: ۹۸ درصد پزشکان در کشور زندگی متوسط و رو به پایین دارند و تبلیغات منفی علیه پزشکان سوء ذهنیت به وجود آورده است.

منصور جعفری نمین در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: در دوره مدیریت قبلی همکاری خوبی را بین نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی شاهد بودیم و قطعا مدیریت جدید نیز منشأ خیر و برکت برای توسعه فعالیت‌های بهداشتی، درمانی در استان خواهد بود.


وی با اظهار گلایه از ابلاغ تعرفه‌های دستوری در حوزه نظام سلامت تصریح کرد: تعرفه همیشه چالش‌برانگیز بوده و متناسب با تورم کشور، تعرفه‌های نظام پزشکی تغییر و تحول پیدا نکرده است.


رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: نباید مردم بخش عمده‌ای از هزینه‌های درمان را از جیب خود پرداخت کنند و بهتر است سازمان‌های بیمه‌گر در حوزه بخش خصوصی نیز پرداختی‌های خود را به مانند بخش دولتی ۹۰ درصد برای بستری و ۳۰ درصد برای سرپایی اختصاص دهند.

جعفری نمین افزود: دستورالعمل‌های ابلاغی در این زمینه به ضرر مردم و جامعه پزشکی بوده و ما بر این باوریم تعرفه دستوری به ضرر سلامت بوده و هیچ ثمره و نتیجه‌ای به همراه نداشته است.


وی ضرورت توجه به پزشکان طرحی در کشور را یادآور شد و خاطر نشان کرد: بخش عظیمی از پزشکان عمومی کشور که در روستا‌ها و حتی اورژانس‌ها فعالیت می‌کنند درآمد و معیشت مناسب ندارند و باید در کنار اعضای هیئت علمی دانشگاه به این پزشکان و منابع درآمدی آن‌ها توجه شود.


جعفری نمین با اظهار تأسف از افزایش بی‌سابقه مهاجرت پزشکان و دیگر نخبگان جامعه به خارج از کشور اضافه کرد: در کنار مهاجرت، بخش عظیمی از فارغ‌التحصیلان نخبه دانشگاه‌ها از مسئولیت‌ها استعفا داده و سعی می‌کنند در خارج از محیط اداری و اجرایی به کار‌های دیگر بپردازند.


وی با بیان اینکه ۹۸ درصد پزشکان کشور زندگی متوسط و رو به پایین دارند، بیان کرد: تنها ۲، ۳ درصد جامعه پزشکی وضعیت مطلوب معیشتی و درآمدی دارند که نباید همه را با یک نگاه دید.


رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: ارتقا کیفیت بهداشتی و درمانی در کشور از ضرورت‌ها و اولویت‌هاست که باید توجهی جدی به این حوزه داشته باشیم.

برچسب ها: پزشک فقر گرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر