کد خبر: ۳۶۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۱

کدام آسمان خراش جهان چهاربرابر بلندتر از برج میلاد است؟

ابرپروژه معماری بعدی عربستان، برجی به ارتفاع ۲ کیلومتر است که در صورت ساخت، به بلندترین آسمان‌خراش جهان تبدیل خواهد شد.
کدام آسمان خراش جهان چهاربرابر بلندتر از برج میلاد است؟

مخاطب ۲۴- ابرپروژه معماری بعدی عربستان، برجی به ارتفاع ۲ کیلومتر است که در صورت ساخت، به بلندترین آسمان‌خراش جهان تبدیل خواهد شد.

گزارشی جدید حاکی از آن است که عربستان سعودی در حال برنامه‌ریزی یکی از بلندپروازانه‌ترین پروژه‌های معماری جهان تا به امروز است: آسمان‌خراشی چندین میلیارد دلاری که به حداکثر ارتفاع باورنکردنی دو کیلومتر می‌رسد.

طبق گزارش مجله معماری معتبر بریتانیایی آرکیتکتس ژورنال، شرکت معماری بریتانیایی فاستر اند پارتنرز، برنده‌ی مناقصه‌ی طراحی ساختمان مرتفع بعدی عربستان شده است. با فرض اینکه همه چیز واقعا طبق برنامه پیش برود، این آسمان‌خراش از برج خلیفه دبی که با ارتفاع ۸۲۹٫۸ متر عنوان بلندترین ساختمان جهان را در اختیار دارد، با اختلاف زیاد پیشی خواهد گرفت.

حتی برج در دست ساخت جده که به‌زودی به بلندترین ساختمان جهان تبدیل خواهد شد، فقط نصف آسمان‌خراش جاه‌طلبانه ارتفاع دارد. این ساختمان همچنین در هنگام تکمیل بیش از چهار برابر بلندتر از برج میلاد تهران خواهد بود.

اگر آسمان‌خراش جدید عربستان واقعا به ارتفاع دو کیلومتر برسد، با اختلاف حیرت‌انگیز از آسمان‌خراش‌های کنونی بلندتر خواهد شد.

گزارش جدید همچنین می‌گوید آسمان‌خراش جدید در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی ملک خالد ساخته خواهد شد. این فرودگاه که در شمال ریاض، پایتخت عربستان سعودی قرار دارد، هم‌اکنون در دست توسعه به‌وسیله‌ی فاستر اند پارتنرز است.

فعلا به جز ارتفاع خارق‌العاده و موقعیت جغرافیایی، اطلاعات بیشتری از برج یادشده افشا نشده است. موانع احتمالی زیادی بر سر راه این پروژه وجود دارد. برای مثال، فشار باد در چنین ارتفاعی به شدت بالا خواهد بود و حتی خود زمین نیز ممکن است به سختی بتواند وزن عظیم سازه را تحمل کند. از سوی دیگر، هزینه‌ی ساخت چنین آسمان‌خراشی نجومی خواهد بود.

دلایل زیادی برای بدبینی به آسمان‌خراش دو کیلومتری وجود دارد؛ اما از آنجا که عربستان هم‌اکنون چندین ابرپروژه‌ی دیگر را پیش می‌برد، ظاهرا عزم جدی برای مدرن‌سازی چهره‌ی خود دارد. آسمان‌خراشی مکعبی و باشگاهی انحصاری به شکل یک بیرون‌زدگی صخره‌ای در دل بیابان، فقط چند نمونه‌ی دیگر از پروژه‌های معماری در دست توسعه‌ی عربستان هستند.

برچسب ها: عربستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
برگزیده
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی
امروز ۲۷ اردیبهشت ماه، «روز ملی روابط‌عمومی» است؛ روزی برای قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه، پنهان و تاثیر‌گذار شما عزیزان و روزی برای طراحی و اعلام مسیر فعالیت‌مان در آینده
صفحه خبر بالای تصاویر