کد خبر: ۳۶۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۱

کدام آسمان خراش جهان چهاربرابر بلندتر از برج میلاد است؟

ابرپروژه معماری بعدی عربستان، برجی به ارتفاع ۲ کیلومتر است که در صورت ساخت، به بلندترین آسمان‌خراش جهان تبدیل خواهد شد.
کدام آسمان خراش جهان چهاربرابر بلندتر از برج میلاد است؟

مخاطب ۲۴- ابرپروژه معماری بعدی عربستان، برجی به ارتفاع ۲ کیلومتر است که در صورت ساخت، به بلندترین آسمان‌خراش جهان تبدیل خواهد شد.

گزارشی جدید حاکی از آن است که عربستان سعودی در حال برنامه‌ریزی یکی از بلندپروازانه‌ترین پروژه‌های معماری جهان تا به امروز است: آسمان‌خراشی چندین میلیارد دلاری که به حداکثر ارتفاع باورنکردنی دو کیلومتر می‌رسد.

طبق گزارش مجله معماری معتبر بریتانیایی آرکیتکتس ژورنال، شرکت معماری بریتانیایی فاستر اند پارتنرز، برنده‌ی مناقصه‌ی طراحی ساختمان مرتفع بعدی عربستان شده است. با فرض اینکه همه چیز واقعا طبق برنامه پیش برود، این آسمان‌خراش از برج خلیفه دبی که با ارتفاع ۸۲۹٫۸ متر عنوان بلندترین ساختمان جهان را در اختیار دارد، با اختلاف زیاد پیشی خواهد گرفت.

حتی برج در دست ساخت جده که به‌زودی به بلندترین ساختمان جهان تبدیل خواهد شد، فقط نصف آسمان‌خراش جاه‌طلبانه ارتفاع دارد. این ساختمان همچنین در هنگام تکمیل بیش از چهار برابر بلندتر از برج میلاد تهران خواهد بود.

اگر آسمان‌خراش جدید عربستان واقعا به ارتفاع دو کیلومتر برسد، با اختلاف حیرت‌انگیز از آسمان‌خراش‌های کنونی بلندتر خواهد شد.

گزارش جدید همچنین می‌گوید آسمان‌خراش جدید در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی ملک خالد ساخته خواهد شد. این فرودگاه که در شمال ریاض، پایتخت عربستان سعودی قرار دارد، هم‌اکنون در دست توسعه به‌وسیله‌ی فاستر اند پارتنرز است.

فعلا به جز ارتفاع خارق‌العاده و موقعیت جغرافیایی، اطلاعات بیشتری از برج یادشده افشا نشده است. موانع احتمالی زیادی بر سر راه این پروژه وجود دارد. برای مثال، فشار باد در چنین ارتفاعی به شدت بالا خواهد بود و حتی خود زمین نیز ممکن است به سختی بتواند وزن عظیم سازه را تحمل کند. از سوی دیگر، هزینه‌ی ساخت چنین آسمان‌خراشی نجومی خواهد بود.

دلایل زیادی برای بدبینی به آسمان‌خراش دو کیلومتری وجود دارد؛ اما از آنجا که عربستان هم‌اکنون چندین ابرپروژه‌ی دیگر را پیش می‌برد، ظاهرا عزم جدی برای مدرن‌سازی چهره‌ی خود دارد. آسمان‌خراشی مکعبی و باشگاهی انحصاری به شکل یک بیرون‌زدگی صخره‌ای در دل بیابان، فقط چند نمونه‌ی دیگر از پروژه‌های معماری در دست توسعه‌ی عربستان هستند.

برچسب ها: عربستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
برگزیده
دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد
واکنش فوری و مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به تصویب قطعنامه ضدایرانی؛ رئیس سازمان انرژی دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راه‌اندازی مجموعۀ معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران
قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا علیه برنامه هسته‌ای ایران، در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.
سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟ سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟
یک خودروی زانتیا با رانندگی خانمی ۲۳ ساله با سرعت حادثه ساز ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت در آزادراه همدان-ساوه توقیف و روانه پارکینگ شد
صفحه خبر بالای تصاویر