مخاطب 24- با وجود اینکه رسانههای بیگانه و ضد انقلاب فارسی زبان، مردم ایران را برای ماهها به عدم حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ترغیب میکردند، حضور ۲۵ میلیونی واجدین شرایط رای در انتخابات ۱۱ اسفند، بار دیگر بدخواهان را با بُنبست مواجه کرد.
درباره علتیابی آنچه در روز ۱۱ اسفند رخ داد و پیامدهای آن، میتوان چند خط نوشت؛ از جمله آنکه:
اولاً؛ مردم ایران نشان دادند که همواره جلوتر از نظرسنجیها هستند و کنش آنها مبتنی بر «منافع کلان ملی» است و اساساً برای داستانسرایی و هذیانگویی دشمنان وقعی نمینهند.
مردم ایران برای استقرار و نهادینهساختن نظام جمهوری اسلامی، بها دادهاند و علقه و علاقه آنها به «کلان روایت انقلاب اسلامی» -که مبتنی بر عدالتخواهی است- صاحب اصالتی تنزلناپذیر است.
ثانیاً؛ مردم ایران بار دیگر نشان دادند که در «وضعیت تهاجم دشمن» ابداً اهل اتخاذ «مواضع منفعلانه» نیستند و همواره طرف «کنشگری فعالانه» را میگیرند.
البته مردم در ازای کنشگری فعالانه، برای یک زندگی شرافتمندانه انتظاراتی از ساختارها و نهادهای حاکم دارند؛ آنها انتظار دارند که مجلس و دولت برای حل مسایلشان، کارآمدی داشته باشند و کوشش حداکثری کنند.
ثالثاً؛ مشارکت قابل توجه مردم در انتخابات ۱۱ اسفند را میتوان در مقام «شکست بزرگ اپوزیسیون برانداز» نیز تحلیل کرد.
جریان فارسیزبان ضد انقلاب اسلامی بسیار کوشید مردم را از حضور پای صندوقهای مأیوس کند؛ شکست این جریان در تحقق هدف مذکور، هزیمت آنها در امتدادبخشیدن به سیر اغتشاشات پارسال را تکمیل کرد.
جریان ضد انقلاب اسلامی سعی داشت میوه اغتشاشات پاییز پارسال را در اسفند امسال بچیند که ناکام ماند.
رابعا؛ حضور ۲۵ میلیونی واجدین شرایط رای در انتخابات، یک پشتوانه بزرگ برای نظام اسلامی و نهادهای آن است و مجلس و صد البته دولت، باید از این سرمایه جهت حل مسایل کشور بهره حداکثری ببرند.
منبع: مهر